icon

Syn bude mať 3 roky 15.6.2014. Kedy hľadať škôlku v Nitre?

love232
23. apr 2013

Viem mohla som do inej temy no neviem nikde som nenasla :((

xlucia
23. apr 2013

@love232 skolka sa hlada v zime tak, aby si v priebehu marca mohla podat prihlasku. a to v marci ktory predchadza skolskemu roku v ktory ma dieta nastupit do skolky.
cize januar - februar 2014 treba mat uz vybrane skolky, ktore sa ti pacia, v marci 2014 podas prihlasku, okolo maja pri pride vyrozumienie a ak bude syn prijaty, tak sept. 2014 nastupi do skolky
pre teba z toho vyplyva ze jun, jul, august ho nemas kam dat a nemas uz narok na rodicak

lucyvivien
23. apr 2013

tak určite do konca roka by ste si mali nejaku vybrat a na jar 2014 ist na zapis, aby v septembri mohol nastupit 🙂

love232
autor
23. apr 2013

@xlucia a keby chcem predlzit rodicovsku dovolenku ako to je? Ze by som maleho do skolky nedala...ja vieem stym pocitam ze ze uz nebuse rodicak ;)) jhaaj a este ako to robite ked napr si najdem pracu kde sa robi od 6 h ako deti kedy zanasate do skolly?

xlucia
23. apr 2013

@love232 neplatenu mozes mat do 6 rokov dietata, stat za teba plati len odvody. ak mas predlzenu zo zdrav. dovodov dietata, potom mas aj rodicak

lucyvivien
23. apr 2013

@love232 tak ako píše xlucia, len zo zdrav, dovodov dietata si možeš predlžit RD , tak aby bola platená, inak je to neplatené. To závisí od pracovnej doby aku budeš mat od - do a tiež od chodu školky. Napr. my máme školku od 07 hod do 15 hod. a dieta možeš priniest ráno medzi 07- 08 hod a príst si pre neho o 12 tej hod , alebo medzi 14- 15 hod. Ale určite sa dá dohodnut aj na nejakých iných hodinách individálne. 🙂 A inak čím skor dáš dieta do školky, tým podla mna lepšie (teda od tých 3 rokov )

love232
autor
23. apr 2013

@lucyvivien noo hej najradsej by som mala robotu ako pred md...hmm vsak teda uvidime ze co bude dakujem za rady