Syn má 4 roky a nerozpráva
mamrocneho syna lukaska chhodi do skolky,aj na logopediu a este stale nerozprava.len rozprava zakladne slova.na logopedii mi povedala doktorka ze sa mu mam kupit rozne hry a vela rozpravat
moja kamoska ma tiez problem so 4rocnym synom... rozpravat zacina az teraz ale aj to velmi malo a nezrozumitelne... chodi na logopediu , tam sa trocha rozhovoril... je hyperaktivny , chodia aj psychologovi a ako 1,5rocny prekonal autoimunitne ochorenie.
Psycholog povedal ze je na urovni 2rocneho ,no podla mna po rozumovej stranke nieje tak extremne zaostali...ale ja niesom odbornik...
Tak drzim palce a chce to vela trpezlivosti, vela s nim hovorit a vela citat hlavne riekanky...
@biobajo Ja mam taky isty problem, a vsade treba len cakat pol roka k neurologovi, logopedovi, mozem byt stastna ked mi vobec daju termin a zoberu ma. mozme si zavolat ? 0949378043

@ivi15 ahoj. Môj začať rozprávať neskoro, ako 4r. začal spájať 2 slová do viet, myslím. Teraz má 7. Má narušený vývin reči. V školke mal odklad a teraz navštevuje prípravný ročník pre deti s narušenou komun. schopnosťou. Jeho reč je stále chudobná, dosť nezrozumiteľna, niekedy zle sklonuje, vynecháva Sa, Si... Robí ale pokroky a to je hlavné. 🙂