icon

Trnavské škôlky i škôlky blízko Trnavy

izabela11
27. feb 2012

Ako nájsť to najlepšie zariadenie pre naše deti? Čo očakáva každá milujúca mama od prostredia MŠ, no najmä od osobnosti pedagóga starajúceho sa celodenne o jej dieťatko? Ak máte akékoľvek skúsenosti - šup sem s nimi😉

Strana
z2
sladkasue
18. feb 2013

kedy su tie ZAPISY??? uz aby bolo po tom...

velvet26
18. feb 2013

@sladkasue dakujem za odpoved, uz som sa rozhodla ze ju dam zapisat k nam do skolky na dedine, tu by ju mali zobrat... 🙂

kocurko1
10. mar 2013

Ahojte babenky. Viem ze trosku mimo temu. Prave som si vyriesila jasle aj skolku pre deti, ale hladam opatrovatelku na nepravidelne opatrovanie - doliecenie chorob, prazdniny. Prosim, ked poznate niekoho,kto by chcel brigadu,moje IP. Kontakty obvolam.Dakujem
Nenasla som v profi inzeratoch

lenulik209
2. feb 2014

Ahojte mamicky, nakolko sa blizi termin zapisu do skolky a sme novonastahovani do TT, rada by som pocula vase nazory na skolku, zaujima ma najma Hodzova, nakolko tu mame najblizsie....dakujem vopred za Vase vyjadrenia a odporucania.....este sa chcem spytat mamiciek, ktorych deti chodia na Hodzovu, co take sa pytaju deticiek pri zapise, ci bol problem dostat skolku....

lenulik209
2. feb 2014

Este som pozerala, ze aj skolka Vajanskeho je blizko nas, potesili by postrehy aj na tuto skolku...dakujeeemm

keira
27. feb 2015

@sjuzi co znamena, ze dobre varia? dik

Strana
z2