Večerné časté močenie štvorročného dieťaťa
Ahojte baby. Viete mi poradit prosim? Syncek uz 2hy ci 3ti vecer stale beha na wc. Pride ucvrkne, odide a za chvilku znovu. Ma 4 roky. Najprv sme si mysleli ze je prechladnuty ale to by robil cely den tak, lenze on cez den cika normalne, vobec nie tak casto. Viete mi poradit, pripadne pomoct? Vody vypije akurat. Dakujem
U nas to trvalo skoro dva tyzdne.moc negativny,krv v poriadku,ziaden zapal.preslo to same od seba.o mesiac bude mat 4 roky.zacala to robit potom ako som preliecila skolkarsky soplik.ani lekarka si to nevedela vysvetlit.mozno zmena pitneho rezimu kvoli skolke,pocas nachladenia som jej davala iba caj,inokedy pije na 90% cistu vodu.
Mozno ma zpal a mozno cez den, ked je okolo tolko lakadiel a aktivit, tak na to nemysli ze mu treba ale vecer v postielke ked je klud tak to citi.
Ma moc ciry alebo zakaleny?
to tak chlapci občas majú takéto obdobia. Náš tiež takto behal vkuse na wc aj cez den. Prešlo to tiež po 2 týždňoch. Boli sme na vyšetreniach a všetko v poriadku, pil urologický sirup aj čaj...Potom som sa bavila s kamoškou čo ma v podobnom veku chlapca a tiež jej takto občas behá. On to mal proste v hlave. To nutkanie ho vkuse nútilo cikať aj ked nič nevyciká. Môže to byť aj psychika- môžno dačo prežil v škôlke a nevie to inak dať najavo...môj sa v 4 rokoch začal báť večer spať, pretože sa bál strašidiel- videl Mira Jaroša klip čo strašidlo je pod postelou- ak im to v škôlke púštaju teraz pred dušičkami ....
Dakujem za info baby. Zacalo to asi v pondelok a v pondelok aj nastupoval prvy krat do skolky. Dobre vediet. Skusim to odsledovat, nieco pre to urobit a uvidim ci zaberie. Ked nie tak pojdeme doktorke. Dakujem
No bola som pre maleho v skolke a ucitelka mi povedala ze tak cural aj doobeda. Takze zajtra radsej smer lekar.

Nerobi ti preto aby oddialil to, ze ma ist spat?