Veľkonočné prázdniny v škôlkach
Ako dlho budu mat velkonocne prazdniny Vo Vasich skolkach?
@lenjaja84 u nás tak ako školáci 17-22.4. 🙂 ale mám aj školáka, takže pre mňa lepšie, pohrajú sa spolu.
Škôlka prázdniny nemá, ale zisťovali záujem na školské prázdniny - štvrtok pred a utorok po Veľkej noci. Predpokladám, že bude celá škôlka spojená v jednej triede ako počas jarných prázdnin. Keďže zastupujem kolegov so školákmi, moja dcérka je počas každých prázdnin v škôlke.
Nam bolo oznamene, ze skolka sa neotvori ani vo stvrtok ani v utorok. Ako keby oznamovali otvaracie hodiny v supermarkete. 😕
Jarne nam tiez len oznamili, ze bude zatvorene.
Po Covide islo toto dolu vodou. Ziadna nahradna skolka a pod.
@vroni hej, sorry, mas pravdu. 22 je utorok. Tak mne spravili na ams 21.ako pracovny den🤣🤣🤣 nastastie sa to presunulo
@guiseppinka, dáko sa po novom snažia. Budú mať od júla viac roboty, keď ich ti pomimo zarábajúci zaplavia.....
@vroni praveze by som povedala, ze nejako necitime nezamestnanych. Stale sa pytame, ze kde su, kedze z kazdej strany pocut vypovede...
@guiseppinka, zatiaľ nepočuť. Väčšina zostane na ams a popri tom zarába tých 550 euro. Len to vyzerá tak, že zlate časy končia a od júla je po kacinej svadbe. To ešte len nastane tanec.....
@vroni ja praveze pocuvam o vypovediach z kazdej strany. Aktualne pred tyzdnom dostal kamos vyhadzov... cize od jula sa rusi gering pre nezamestnanych? Lebo ked som sa na to pytala, tak minteta povedala, ze zacial nemaju nic a ze nevie povedat viac.
Naša skolka je zatvorená od štvrtka do utorka. Možno bola možnosť nahlásiť si deti aj na stvrtok a utorok ale keďže moja nebola v škôlke 2 týždne tak bude doma
@guiseppinka, je to v návrhoch. Zatiaľ to schválené nie je, ale v podstate sa len čaká, ze to prejde.
@lenjaja84 ako školáci .
Mi sme škôlku mali normálne aj jesenné prázdniny aj vianočné tak ako aj školy pre nedostatok deti teraz cez jarné fungula 3 dní a potom bola zavretá lebo už nebolo dosť deti ( boli choré deti čo boli nahlásené ) a veľkonočné budú mať rovnako ako deti v škole .
U nás budú mať škôlkari voľno počas veľkonočných sviatkov, teda najmä v piatok a v pondelok, a potom už opäť normálne nastupujú do škôlky. Presnú dĺžku si však každá škôlka môže upraviť trochu inak podľa prevádzky, takže je najlepšie pozrieť si oznam priamo od vašej škôlky. Inak prehľad školských prázdnin je pekne spracovaný aj tu: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/skolske-...
U nás budú mať škôlkari voľno počas veľkonočných sviatkov, teda najmä v piatok a v pondelok, a potom už opäť normálne nastupujú do škôlky. Presnú dĺžku si však každá škôlka môže upraviť trochu inak podľa prevádzky, takže je najlepšie pozrieť si oznam priamo od vašej škôlky. Inak prehľad školských prázdnin je pekne spracovaný aj tu: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/skolske-...
@maros88 hádam si nechcel dať dieťa do MŠ na veľkonočný piatok a veľkonočný pondelok?
otazka k OCR oocas Velkej noci 3-2-1

@lenjaja84 skolky prazdniny NEMAJU. nasa skolka nemala ani jesenne, ani jarne, nebudu mat ani velkonocne. deti su doma len v piatok a pondelok, kedy su sviatky.