icon

Veľkonočné prázdniny v škôlkach

lenjaja84
10. apr 2025

Ako dlho budu mat velkonocne prazdniny Vo Vasich skolkach?

matkahelka
10. apr 2025

@lenjaja84 skolky prazdniny NEMAJU. nasa skolka nemala ani jesenne, ani jarne, nebudu mat ani velkonocne. deti su doma len v piatok a pondelok, kedy su sviatky.

denkabemommy
10. apr 2025

@lenjaja84 u nás tak ako školáci 17-22.4. 🙂 ale mám aj školáka, takže pre mňa lepšie, pohrajú sa spolu.

13uzivatelka11
10. apr 2025

@matkahelka tak naša škôlka jarné prázdniny mala.. veľkonočné nemá

jazula
10. apr 2025

Škôlka prázdniny nemá, ale zisťovali záujem na školské prázdniny - štvrtok pred a utorok po Veľkej noci. Predpokladám, že bude celá škôlka spojená v jednej triede ako počas jarných prázdnin. Keďže zastupujem kolegov so školákmi, moja dcérka je počas každých prázdnin v škôlke.

dotka04
10. apr 2025

štvrtok pred a aj utorok po Veľkej noci 🙂

januska12323
10. apr 2025

Škôlka nemá prázdniny, je len na zriaďovateľovi či bude otvorená aj vtedy.

lenjaja84
autor
10. apr 2025

@dotka04 tak aj u nas

sisska96
10. apr 2025

Piatok a pondelok

petulda333
10. apr 2025

Nasi maju vzdy ako aj skoly

nikaeli
10. apr 2025

@lenjaja84 my sme zisťovali záujem rodičov. Ten bol nižší, ako je stanovené v školskom poriadku, a preto bude prevádzka prerušená v trvaní ako sú školské prázdniny - teda štvrtok pred a utorok po.

guiseppinka
10. apr 2025

My mame od pondelka. Decka idu do skoly a skolky az 21.4. (Rakusko)

vroni
10. apr 2025

@guiseppinka , nestras. Až 22. 🤣🤣🤣

maris5
10. apr 2025

Nam bolo oznamene, ze skolka sa neotvori ani vo stvrtok ani v utorok. Ako keby oznamovali otvaracie hodiny v supermarkete. 😕
Jarne nam tiez len oznamili, ze bude zatvorene.
Po Covide islo toto dolu vodou. Ziadna nahradna skolka a pod.

guiseppinka
10. apr 2025

@vroni hej, sorry, mas pravdu. 22 je utorok. Tak mne spravili na ams 21.ako pracovny den🤣🤣🤣 nastastie sa to presunulo

vroni
10. apr 2025

@guiseppinka, dáko sa po novom snažia. Budú mať od júla viac roboty, keď ich ti pomimo zarábajúci zaplavia.....

guiseppinka
10. apr 2025

@vroni praveze by som povedala, ze nejako necitime nezamestnanych. Stale sa pytame, ze kde su, kedze z kazdej strany pocut vypovede...

vroni
10. apr 2025

@guiseppinka, zatiaľ nepočuť. Väčšina zostane na ams a popri tom zarába tých 550 euro. Len to vyzerá tak, že zlate časy končia a od júla je po kacinej svadbe. To ešte len nastane tanec.....

guiseppinka
10. apr 2025

@vroni ja praveze pocuvam o vypovediach z kazdej strany. Aktualne pred tyzdnom dostal kamos vyhadzov... cize od jula sa rusi gering pre nezamestnanych? Lebo ked som sa na to pytala, tak minteta povedala, ze zacial nemaju nic a ze nevie povedat viac.

jenisjenis
10. apr 2025

@lenjaja84 od 17-22.4

4stanka4
10. apr 2025

Naša skolka je zatvorená od štvrtka do utorka. Možno bola možnosť nahlásiť si deti aj na stvrtok a utorok ale keďže moja nebola v škôlke 2 týždne tak bude doma

vroni
10. apr 2025

@guiseppinka, je to v návrhoch. Zatiaľ to schválené nie je, ale v podstate sa len čaká, ze to prejde.

dory11
11. apr 2025

@lenjaja84 ako školáci .
Mi sme škôlku mali normálne aj jesenné prázdniny aj vianočné tak ako aj školy pre nedostatok deti teraz cez jarné fungula 3 dní a potom bola zavretá lebo už nebolo dosť deti ( boli choré deti čo boli nahlásené ) a veľkonočné budú mať rovnako ako deti v škole .

maros88
24. mar 2026

U nás budú mať škôlkari voľno počas veľkonočných sviatkov, teda najmä v piatok a v pondelok, a potom už opäť normálne nastupujú do škôlky. Presnú dĺžku si však každá škôlka môže upraviť trochu inak podľa prevádzky, takže je najlepšie pozrieť si oznam priamo od vašej škôlky. Inak prehľad školských prázdnin je pekne spracovaný aj tu: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/skolske-...

anonym_775852
24. mar 2026
@maros88

U nás budú mať škôlkari voľno počas veľkonočných sviatkov, teda najmä v piatok a v pondelok, a potom už opäť normálne nastupujú do škôlky. Presnú dĺžku si však každá škôlka môže upraviť trochu inak podľa prevádzky, takže je najlepšie pozrieť si oznam priamo od vašej škôlky. Inak prehľad školských prázdnin je pekne spracovaný aj tu: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/skolske-...

@maros88 hádam si nechcel dať dieťa do MŠ na veľkonočný piatok a veľkonočný pondelok?

anonym_56dcc3
24. mar 2026

otazka k OCR oocas Velkej noci 3-2-1