Vie si váš 3 ročný chlapec obliecť pančušky?
Ahojte baby, chcela by som sa popýtať mamičiek hlavne chlapcov okolo 3-rokov, či si ich poklady vedia obliecť sami pančušky a aké pančušky kupujete, aby sa to dalo dobre obliekať...včera som mala rozhovor s našou pani učiteľkou v škôlke o tom, čo všetko môj syn nevie a ostala som jemne zaskočená...hlavne vetou: "aby sa mu neskôr detičky neposmievali, keď niečo nebude vedieť". Čo si o tom myslíte?
Moj syn mal 2 roky ked isiel do skolky v skolke ho naucili ako si pancuchy obliakat.. teray ma tri . rano sa budi sam. vie co si ma obliect. Obliekanie pancuch mu ide lavov zadnov
u nas v kosiciach je obcas v zime aj -20. skolku mame dost daleko a musim 4km kazde rano chodit peso. preto tu aj chlapci nosia pancuchy.
Môj nosí také tenké tepláčky namiesto pančúch ( v jeseni predávajú v Kik), na to v zime oteplovačky, v jeseni hrubšie tepláky, v škôlke vyzlečieme vrch a behá v tých tenkých. Má 5 rokov, pančuchy si obliecť nevie. A ani sa to nepotrebuje učiť.
v školke sa to odnaučí od ostatnych deti moj vnuk si ani ponozky nevie obliect, ucí ho to mama ale ked dieta nechce tak to neurobi a to iste to je aj s rečou deti sa ucia od inych deti
@0907181056 Nepotrebuje to. Pančuchy nenosí a ani v živote nebude nosiť. Keď bude chladno, bude nosiť spodky. Vedieť si obliecť pančuchy nie je potrebná životná zručnosť pre chlapca.

urcite nevie a nastastie nemusim riesit, kedze tu v Kanade nosia pancusky iba dievcata 🙂