Vreckár do škôlky
Ahojte, chcem sa vas spytat ci ste usili, alebo si dali usit, ci kupovali vreckar (vesiacik) do skolky. Dakujem vopred za rady, tipy a inspiracie.
@miriam311077 v našej škôlke malo každé dieťa svoju skrinku na osobné veci... v umývarke boli vešiačiky na uteráky, neskôr prešli na papierové utierky...
@miriam311077 Na čo ho v škôlke potrebuje dieťatko? Ešte som sa s tým nestretla, tak sa pýtam pre zaujímavosť ;)
@miriam311077 nie. V skolke maju skrinky a take vrecka ci policky na papucky automaticky. Takze by to bolo zbytocne.
V skolke kde ide moj maly ho potrebuje. Ja som ho tiez ako mala skolkarka mala, len uz ma svoje odzite, tak chcem nech ma maly svoj novy, krasny. V kazdej skolke je to zrejme ine, chapem, ze sa niektore asi divite. Nasla som na nete vreckare, ale pridu mi velmi drahe, hoci chapem zero nieje seriova vyroba. Preto som sa chcela s vami poradit, skor nez kupim zbytocne drahu vec. 😉
tinka to je vesiak s velkym vreckom, daju sa do neho umiesnit saty pre drobca. Aj na vesiak aj do vesiacika.
@miriam311077 ahaaa, ďakujem za odpoveď 🙂 ja som si pod vreckárom totiž predstavila taký ten obdĺžnikový čo sa dáva napríklad na detskú postieľku zboku že máš 3vrecká x 2 riadky, a preto som si nevedela predstaviť že by to mal mať každý v škôlke a kam by to dali.... teraz ale už rozumiem 🙂
tinka su aj take vreckare ako opisujes. Na postielku, do auta na sedadlo, na stenu.... ten nazov vie zmiast. 😉
tinka ja mam pocit odkedy som doma s malym ze aj to malo co som vedela som zabudla. 🙂

@miriam311077 U nás v škôlke sa nepoužívajú. Každé dieťa má svoju poličku, kde má všetky hygienické veci.