icon

Na ktorých miestach máte psoriázu?

mudr_peter_kozub
Moderátor
16. okt 2017

Psoriáza môže mať rôzne formy. Najčastejšie sa prejavuje vo forme ružovkastých šupiniek na koži, alebo vo forme popraskaných a bolestivých ložísk na tele. Tieto sa tvoria hlavne vo vlasoch, na lakťoch, kolenách či v spodnej časti chrbta. V niektorých prípadoch postihuje psoriáza aj kĺby a nechty. Kde všade, na ktorých častiach tela máte psoriázu Vy?

Na ktorých miestach máte psoriázu?
blonddd
27. jan 2018

Prosim chcem sa spitat ci skyn kap je naozaj dobri a kolko stoji prosim poradte som us v koncoch

blonddd
30. jan 2018

Us nevlazem este nigdi som nebola cista odkedi to mam

blonddd
30. jan 2018
hlavacka
30. jan 2018

@blonddd Chod k dr. mozno, si tiez vhodny adept na syst.liecbu. Ja som akurat bola u dr. musim si dat porobit vsetky vysetrenia(orl, zubar, gynda, rontgen pluc, komplet krv aj na hepatitidu, hiv) ci niekde v tele nie je zapal a ked budem mat vsetky, dr. ma chce liecit liekmi. Kedze psorku mam teraz tiez hroznu, cele telo, nohy podobne ako ty, ruky mam najhorsie a hlavu.
Naozaj skus opat kozneho, ked nie syst.liecbu, tak fototerapiu, alebo kupele, aj tie si vybavujem, treba skusit vsetko, mne masticky nezaberaju vobec uz vobec ☹

blonddd
30. jan 2018

@hlavacka ja si to nemozem dovolit financne ani casovo staram sa o dieta som nanho sama rodina sami obratila chrptom a otec mojho dietata je neznami ked ze ho.mam zo znasilnenia us bi som aj skoncovala zo zivotom ale kvoli synovi musim dalej trpiet

beky1813
30. jan 2018

@blonddd no tak potom aku pomoc ocakavas? Financnu?

blonddd
30. jan 2018

@beky1813 nie necakam financnu pomoc tosi nemislite len mije lepsie ked si ma niekto vipocuje a chape moju bolest toje vsetko z mojej strani

blonddd
30. jan 2018

Ak si niekto misli ze tu pisem o svojich pocitoch len kvoli tomu ze chcem neake financie tak to ma velmi boli naozaj som si chcela najst len priatelou ktori vedia co prezivam

hlavacka
30. jan 2018

@blonddd no pokial viem, liecba nie je nakladna, hradi ju poistovna a ist k lekarovi si dat aspon maste predpisat, raz za cas by sa mohlo dat. Bez akejkolvek liecby proriaza nezmizne ani na chvilu, treba aspon lokalnu skusit, mozno preto to mate az take, proste neliecene.

blonddd
30. jan 2018

@hlavacka ku koznej chodim predpisuje mi maste zarabane aj nezarabane ale nepomaha to z ruk mi to zmizne len na par dni ale z nvoch vobec

mia407
30. jan 2018

baby moze byt moja mama taka tutuuut..chcela som vam dat recept,co si zaraba foter na hlavu na psorku a ona mi to dala zarobit??hned ako to zistim co tam je vam dam vediet.uplne zbytocne to mam teraz doma.

competition
30. jan 2018

@mia407 ja by som to kupila pre kamosa ak nepotrebujes tomu sa teraz neskutocne zhorsila uz ma aj na tvari no katastrofa

mia407
30. jan 2018

@competition ale on si to dava iba do vlasov.ako iba postovne mi zaplatis.len az na dalsi tyzden pojdem na postu,bo teraz beham s malym po vysetreniach.

mia407
30. jan 2018

@mia407
@competition inak ak ma nejake loziska na tele zapalene,tak podla mna moze aj na telo,len je to ako voda.

competition
30. jan 2018

@blonddd ono ak je zapal v tele staci ze len zo zuba ziaden krem nepomoze max zmierni svrbenie.mozno treba skusit poprosit nejaku organizaciu o pomoc aspon na tu liecbu

mia407
30. jan 2018

@blonddd a aj tebe poslem,sak baby mi zarobili,zaplatis iba mne postovne.

blonddd
30. jan 2018

@competition no teras mam chripku asi preto jeto horsie ale dakujem ze sa omna zaujimas aj to mi pomoze velmi na psichiku

blonddd
30. jan 2018

@mia407 a tebe dakujem ties zo srca a postovne zaplatim z radostou us sa neviem dockat ze viskusam nieco nove a dufam ze tie visetrenia dopadnu dobre

pripinacka
30. jan 2018

@mia407 ak sa toho chces zbavit mozes mi to poslat rada vyskusam.

mia407
30. jan 2018

@pripinacka ok ja mam momentalne hlavu ok..klop,klop.ale nechystas sa byt tehotna alebo nekojis??

competition
31. jan 2018

@mia407 kuuj tak nic vo vlasoch to nema ale vies co zaplatim postovne pre
@blonddd a posli to jej

blonddd
31. jan 2018

@competition dakujem ti velmi pekne ani nevies ako velmi si to vazim

pripinacka
31. jan 2018

@mia407 nie.najblizsie nie.preco?

mia407
31. jan 2018

@pripinacka ved ichtamol je karcinogenny a neodporuca sa pri tehotenstve a kojeni.

pripinacka
31. jan 2018

@mia407 jaj aha oki v pohode to teraz neplanujeme este takze mozes

competition
31. jan 2018

@mia407 kludne ked budes mat cas

mia407
31. jan 2018

@competition napisem len mame behacky kvoli malemu..uz ani nespavam.

competition
1. feb 2018

@mia407 jasne chapem kludne napis ak chces pokecat tiez som mala starosti az az obe deti predcasne narodene mensi ma radtep pery dnes akurat ideme na kontrolu na plasticku

mia407
2. feb 2018

@competition malinky chudatko..tak dufam,ze mate vsetko ok.my zatial neviem nic,na dalsi tyzden ideme na nejake vysetrenia potom uvidime,ci nas hospitalizuju.vcera ako som s malym isla do kupelky sa mi hodil dozadu a ja som ho chytila,ale celu psorku som si odtrhla na lakti o roh steny.idem umriet od bolesti.