Na ktorých miestach máte psoriázu?
Psoriáza môže mať rôzne formy. Najčastejšie sa prejavuje vo forme ružovkastých šupiniek na koži, alebo vo forme popraskaných a bolestivých ložísk na tele. Tieto sa tvoria hlavne vo vlasoch, na lakťoch, kolenách či v spodnej časti chrbta. V niektorých prípadoch postihuje psoriáza aj kĺby a nechty. Kde všade, na ktorých častiach tela máte psoriázu Vy?

Us nevlazem este nigdi som nebola cista odkedi to mam
@blonddd Chod k dr. mozno, si tiez vhodny adept na syst.liecbu. Ja som akurat bola u dr. musim si dat porobit vsetky vysetrenia(orl, zubar, gynda, rontgen pluc, komplet krv aj na hepatitidu, hiv) ci niekde v tele nie je zapal a ked budem mat vsetky, dr. ma chce liecit liekmi. Kedze psorku mam teraz tiez hroznu, cele telo, nohy podobne ako ty, ruky mam najhorsie a hlavu.
Naozaj skus opat kozneho, ked nie syst.liecbu, tak fototerapiu, alebo kupele, aj tie si vybavujem, treba skusit vsetko, mne masticky nezaberaju vobec uz vobec ☹
Ak si niekto misli ze tu pisem o svojich pocitoch len kvoli tomu ze chcem neake financie tak to ma velmi boli naozaj som si chcela najst len priatelou ktori vedia co prezivam
baby moze byt moja mama taka tutuuut..chcela som vam dat recept,co si zaraba foter na hlavu na psorku a ona mi to dala zarobit??hned ako to zistim co tam je vam dam vediet.uplne zbytocne to mam teraz doma.
@mia407 ja by som to kupila pre kamosa ak nepotrebujes tomu sa teraz neskutocne zhorsila uz ma aj na tvari no katastrofa
@competition ale on si to dava iba do vlasov.ako iba postovne mi zaplatis.len az na dalsi tyzden pojdem na postu,bo teraz beham s malym po vysetreniach.
@mia407
@competition inak ak ma nejake loziska na tele zapalene,tak podla mna moze aj na telo,len je to ako voda.
@blonddd ono ak je zapal v tele staci ze len zo zuba ziaden krem nepomoze max zmierni svrbenie.mozno treba skusit poprosit nejaku organizaciu o pomoc aspon na tu liecbu
@competition no teras mam chripku asi preto jeto horsie ale dakujem ze sa omna zaujimas aj to mi pomoze velmi na psichiku
@mia407 ak sa toho chces zbavit mozes mi to poslat rada vyskusam.
@pripinacka ok ja mam momentalne hlavu ok..klop,klop.ale nechystas sa byt tehotna alebo nekojis??
@competition dakujem ti velmi pekne ani nevies ako velmi si to vazim
@mia407 nie.najblizsie nie.preco?
@pripinacka ved ichtamol je karcinogenny a neodporuca sa pri tehotenstve a kojeni.
@mia407 jaj aha oki v pohode to teraz neplanujeme este takze mozes
@mia407 kludne ked budes mat cas
@competition napisem len mame behacky kvoli malemu..uz ani nespavam.
@mia407 jasne chapem kludne napis ak chces pokecat tiez som mala starosti az az obe deti predcasne narodene mensi ma radtep pery dnes akurat ideme na kontrolu na plasticku
@competition malinky chudatko..tak dufam,ze mate vsetko ok.my zatial neviem nic,na dalsi tyzden ideme na nejake vysetrenia potom uvidime,ci nas hospitalizuju.vcera ako som s malym isla do kupelky sa mi hodil dozadu a ja som ho chytila,ale celu psorku som si odtrhla na lakti o roh steny.idem umriet od bolesti.

Prosim chcem sa spitat ci skyn kap je naozaj dobri a kolko stoji prosim poradte som us v koncoch