S čím pijete doma mlieko?
rozmixované s banánom, alebo čisté
syn pije granko, ale moc sa z toho neteším, že pije sladké
@janka_rajo janka tie tvoje fotky su nieco uzasne 🙂 mať tak trošku z tvojho talentu. Obdivujem tvoju šikovnosť🙂 mlieko u nas ide stale. Aj čisté, aj s grankom, aj s cerealiami.....no proste mňamka🙂
Ciste mlieko k vianocke, rohliku a podobne, klasicke praskove kakao mozno raz do mesiaca - granko sa u nas nekupuje. Ja do kavy, obcas mi pride na chut tiez ciste, studene - mnam 😀
moj maly vypije ciste mlieko, vsetky mliecne kase, milkshaky a vsetko co mu s mliekom spravim, ale granko odmieta odkedy ho prvy krat ochutnal 🙂 inak sa u nas vypije aj 1,5 az 2 litre mlieka, poctivo pijeme cela rodina ;)
U nas jednoznacne, mlieko+cerealie= plne bruska 😉
moji chlapi mlieko nepijú, iba ja si občas dám do kávy.
@janka_rajo cerealie, kase na ranajky, mliecna ryzova kasa obcas, krupica 🙂 a tak podobne 🙂
ale obcas od smadu si dam za pohar studeneho, to zboznujem 🙂
ja mlieko akurat do kavy, plny pohar mlieka v mojom veku nevypijem, ale decka chlascu mlieko na hektolitre.
Mlieko a kava, mlieko a cerealie, a pol krabice cisteho studeneho mlieka zbodnem len tak bez problemov.
Syncek 2,5 rocny pije hlavne ciste plnotucne, vynimocne kakao z holandskej cokolady + cukor, manzel ma rad s cornflakes, k jedlam ako napr. halusky pije syncek zakysane a manzel sladke. Ja nepijem vobec, mam intoleranciu na mliecnu bielkovinu, kedysi som si davala mlieko/smotanu do kavy a najviac zo vsetkeho mi chybaju mliecne vyrobky ako tvaroh a syry :(
Manžel miluje mlieko,dokáže rano vypiť liter rovno z krabice.Dcerka ta granko alebo čiste mliečko,malý ten len materske a ja len do kavy🙂

Granko vyhráva, ale keď sa mi chce, tak uvarím klasické kakao