icon

Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL

marton_popradske
Moderátor
15. okt 2018

Milé mamičky a dievčatá. Volám sa Jano Marton a dnes nám začína na MODROM KONÍKOVI: „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických čajíkov Mistral s kvetovými príchuťami😊

Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL
zvedavec333
15. okt 2018

ja by som brala na ochutnávku príchuť vanilka a čučoriedka 🙂 😍

ollynka
15. okt 2018

mango,margarétka- mango milujeme aj s dcérkou a margarétka mu dodá jemnú bylinkovú chuť,..🙂

bruneta880
15. okt 2018

Ak by som niekde na "pulte" našla kombináciu lipový kvet, citrón, černica...neváhala by som ani chvíľku.

miriskaz
15. okt 2018

Citrusovy.Milujem vonu mandarinky,limetky,pomaraca..A chut😍
Takze nejaky pomarancovomandarinkovolimetkovy😁plus citronova trava.

natalka1985
15. okt 2018

@marton_popradske ja by som si predstavovala novu príchuť pitahaya a lichii alebo mandarinka vanilka.☕️

tutiynka
15. okt 2018

Ahoj vitaj 🙂 tak mna by zaujimala taka netradicna prcihut napriklad : kokos,egreš , papaya 🙂 ,,zaujimalo by ma preco aj nevyskusat zeleninu a nie len vzdy ovocie ,,zaujimalo by ma taka paradajkova prichut ,alebo mrkvova ??? 🙂

23sebik93
15. okt 2018

@marton_popradske ja ani nie kvet ako strom gastan milujem jednu mineralku z gastana a je neskutocna

zuzin78
16. okt 2018

Ja by som prijala chut vanilky , citrusov,alebo lipovy caj.

evulikm
16. okt 2018

U nás má veľký úspech kombinácia jablko, mäta, šípky. A potom do toho med 😋

poleva
16. okt 2018

Najlepšie cajiky su Mistral...medovka malina malina je topka

maszkalovas
16. okt 2018

Ja milujem chut tutti frutti.. alebo nieco take zuvackove sladke mnam 🙂 alebo aloe a jahoda naapriklad. 🙂

zuzio
16. okt 2018

Zázvor a malina,jahoda... Taký by som ochutnala určite... Možno by to bolo aj fajn osvieženie, len tak na studeno v lete.

suf
16. okt 2018

Med a mäta ( klasika) alebo ibištek ❤ alebo zimná chuť punču. Vanilka s malinou by ma veľmi potešila 😊❤

jance333
16. okt 2018

jazmín a čučoriedka by sa mi pozdával,príp. jazmín a lesná jahoda

mpg
16. okt 2018

Pestujem si bylinky doma a majú oveľa lepšiu chuť ako v kúpenom čaji (medovka, tymián, levanduľa, zbieram si mladé prhľavové výhonky, kvet bazy, lipy atď. Alebo zázvorový čaj si robím z čerstvého kúpeného zázvoru - v jednej kaviarni to tak robil macedónsky predavač - čerstvý postrúhaný zázvor a medom zaliať a nechať chvíľu vyluhovať, má to výraznú chuť.

bibyke
16. okt 2018

Ja by som rada vyskusala nejaku kombinaciu ananas s kokosom. Zboznujem tuto kombinaciu😉

tenderka
16. okt 2018

ked uletena odpoved, tak mi napadol caj s prichutou pizze :D a inak mam rada caje s ruzou, levandulou, jazminom 🙂

kuriatko84
16. okt 2018

Mňa by potešila čerešna a biela čokoláda

kuriatko84
16. okt 2018

Tak na tychto monentalne ficime doma 🙂

barbara24
16. okt 2018

Keby sa dala vymyslieť príchuť pinacolady ... 😋

barbara24
16. okt 2018

A ešte by bola zaujimava kombinacia pomaranč -horká čokoláda , alebo ruža -chilli ...

lenkatomaskova
16. okt 2018

Ahoj podľa mňa by mohla byt zaujmava prichut Pupava a Citron, pupava je velmi zdrava bylinka no vela ľudi už na nu zabudla a pritom ma toľko využitia v kuchyni a v bylinkarstve, citron pozname všetci obsahuje vela vitaminu c a ma krasnu vôňu.

vive
16. okt 2018

@marton_popradske
Prichute, ktore by sa mi pacili a napadli mi, by mohli byt napriklad, aloe vera-ginko, levanduľa-acai-čučoriedka, zelený čaj-granátové jablko-mango ☕️🍏🍋🍎 všetky tieto príchute sú moje obľúbené ☺️
Výhra Popradských čajíkov by veeeeľmi potešila, keďže čaje radi skúšame nové a v tomto jesennom období sú top aj s medíkom🍯 a cítrónom🍋 k tomu 😉👍

alex7andra
17. okt 2018

@marton_popradske alebo ma ešte napadlo že by lipa ☕mäta zázvor ☕ medík☕

nikolienka13
17. okt 2018

Čokoláda-Mäta Čokoláda-Pomaranč🤔

ava36
18. okt 2018

Ja by som skusila kombinovat a ochutnat datle a figi....alebo nieco s chili prichutou

evushka007
19. okt 2018

Ja najviac milujem kombinácie rôznych druhov ovocia a bylín. Čaj má kopec skvelých vlastností a medzi ne patrí isto aj to, že dokáže ľudí "objať" v dobrých aj zlých časoch. Preto by som uvítala vytvorenie kolekcie ktorá navodzuje takýto pocit. Napríklad čajík pre úsmevnú pohodičku a dať do neho ingrediencie ktoré podporujú dobrú náladu. Alebo čajík pre ráno kedy sa ťažko lezie z postele - čaj s povzbudzujúcimi účinkami, prípadne čajík pre dni "blbec" a dať do toho niečo s upokojujúcimi učínkami ako medovku, jabloňové kvety, atď. Istotne by sa uchytila aj kolekcia pre "vyflusnuté" mamičky kde by bolo zohľadnené, že ide o maminy ktoré môžu napríklad kojiť keďže vtedy je x vecí zakázaných. Každý sa potýka s niečím iným a takto by ste sa stali súčasťou bežného života vašich zákazníkov a "zdieľali" s nimi všetko čím sú.

katka0202
19. okt 2018

Zelený s jasmínom 😉

mpg
19. okt 2018

Niektoré druhy bylín ale aj ovocia majú takú výraznú chuť, že by k ním stačil už iba med.

maca21
20. okt 2018

Materina duska sipka a citron by mohla byt fajn prichut😊