Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!
Nie je koník ako koník😊 Ten Modrý v spolupráci s eshopom www.popradske.sk pre Vás pripravil exkluzívnu súťaž: Vyhrajte čaj na celý mesiac podľa vlastného výberu. Napíšte mi, čo je Váš najobľúbenejší koníček a prečo. Jedna z Vás dostane 10ks čaju z rady Popradský, alebo Mistral podľa vlastného výberu z eshopu www.popradske.sk. Tak šup šup...dajte nám vedieť o svojich koníčkoch😊 Krásny večer praje Jano Marton a jeho koníčky😊

Mojim koníčkom sú pre mňa knihy, najprv prečítam rozprávku deťom na dobrú noc a potom si prečítam dobrú detektívku sama pre seba.To je taký môj relax,počúvam ako mi deti spokojne odfukuju do perín a pri tom si "uletim" vyšetriť vraždu....
ja velmi rada malujem malovane krizovky 🙂 tie celorocne...a v zimnom obdobi milujem vyrabat vianocne ozdoby zo stuziek ;) to je moj konicek a relax.
Mojím koníčkom je moja práca a potom háčkovanie a práca v kvetinových záhonoch, ktoré som urobila pri našej bytovke. Každé ráno tento týždeň vysádzam tulipány, narcisy, krokusy atď. a samozrejme vždy mi robí spoločnosť teplý čajík Mistral, nakoľko je už ráno dosť chladno. Ale už sa teším na jar keď to všetko rozkvitne 🙂
No turistika labzovat po prirode hlavne ked je je n miljem zafarbene stromy a tiez varenie pecenie
Moj konicek je skusat a varit nove jedla a spoznavat nove chute a vone. Ale kedze su moje deticky vyberave tak ai to skusam len ssama pre seba ked mam cas.
Pre mňa je najlepším balzamom na dušu príroda. Hubárčenie, prechádzky a turistika. A najmä teraz, keď všetko hrá farbami a lístie šuchoce pod nohami. 😊
Mojim konickom je moja praca☺️
Aj ked su aj tazke dni,zensky kolektiv,co tiez nie je vzdy vyhra😁,tak sa tam vzdy tesim☺️
Mojim konickom je moja rodina😊 predtym to bolo studium, 10rocna praca ako lekárka so sluzbami a telefonatmi, az sme sa aj my dockali daru byt rodicmi, a vsetko islo bokom...aspon zatial, kym su deti malicke, k praci a vzdelavaniu sa vratim, milovala som to a robila s laskou, ale deti su malicke len raz, tak si uzivam vsetko, co k tomu patrí, v 40tke chodim v teniskach, s ruksakom, do lesa, na tury, vlacim kila desiatovej vybavy a nahradneho oblecka, a robim huncutstva... a tesim sa z toho...
Mojím koníčkom je majstrovanie 🙂 vždy sa nájde niečo nové, čo chcem vytvoriť.... nová technika, ktorú chcem vyskúšať 🙂 inšpirácii je kvantum, len toho času pomenej ... a baví ma to preto, lebo väčšinu vyrobených diel darujem a teší ma, ked nimi urobím radosť iným 🙂
Mojim konickom je momentalne hackovanie a pletenie,ale rada si precitam aj dobru knihu 🙂
Posledne roky (pri troch malych detoch) je pre mna relax upratovanie bytu, hlavne ked manzel vezme deti a ja mam chvilu klud 😀. A ten poriadok na tu chvilku, kym sa vratia domov... Ale verim, ze s pribudajucim vekom deti sa opat budem vracat k "ozajstnym" konickom.
@marton_popradske Neviem ako Vy, ale ja mám veľa záľub. Voľného času mi nezostáva veľa, preto sa rozhodujem spontánne a niekedy podľa nálady. Na prvom mieste ...rada čítam knihy - milujem si ich prezerať, kupovať a v neposlednom rade čítať. Rada upratujem - možno pre niekoho veľmi čudná záľuba, no ja naozaj rada upratujem. Mám rada, keď je všetko na svojom mieste, všade čisto a útulne... Rada kávičkujem - kávička s dobrou kamoškou je terapiou na nezaplatenie🙂 ....Rada sa hrabem v mojom šatníku - triedim, upratujem, kombinujem, skúšam a vymýšľam outfity. Naozaj divná uchýlka a záľuba, ale ja sa pri tejto činnosti cítim výborne a prináša mi istý druh uspokojenia 🙂
Mojím koníčkom je upratovanie . Prečo? Ja si pri tejto činnosti oddýchnem 😀
Mojím koníčkom sú knihy,krížovky,príroda. Ale najradšej trávim čas s mojou dcérou či už hraním, prechádzkami, bicyklovaním a teraz aj učením sa keďže je prváčka
@marton_popradske mojim konickom je hackovanie, aby som sa trosku odreagovala popri materskej. Kedze s dvomi drobcami to je vesele😃. Ale skor stiham zahradku, lebo spojim príjemné a užitočným. Krpci sú vonku a ja si nieco porobim.☺️
Premna je to relaxacna joga aj ked iba raz do tyzdna ale pri dvoch detoch je to uzasny relax. Naberiem nove sily 🙂 od novembra chcem zapojit aj 5rocneho na cvicenie jogy s detmi lebo stale vravi ze aj on chce somnou ist cvicit tak vyskusame ci sa mu zapaci 🙂 a konicek ktory miluje cela moja rodinka su prechadzky v lese nieje nic viac co nam dobije baterky ci detom ci dospelym 🍀
Mojim velkym konickom sa tento rok stalo kvaskovanie. Je to pre mna spojenie prijemneho s uzitocnym - relax a zaroven zdrava forma pecenia. Urcite odporucam kazdemu, kvaskove chlebiky su nezamenitelne 🍞🥐🥖
A kedy sa zrebuje?
Mojím koníčkom je pečenie. Pri ňom si vždy precvičím svoju kreativitu a teraz pri ňom aj oddychujem. Momentálne som hlavne mamina na plný úväzok,takže teraz je mojím najväčším koníčkom maminkovanie 🙂 Nič lepšie som nezažila <3
Mojím koníčkom bolo jazdenie na koni, neskôr jazda na motorke a teraz všetok čas venujem svojej najväčšej láske synčekovi.
@marton_popradske mojim koníčkom, teda sobickom 😀je momentálne len a len moja Ninka
@marton_popradske ja mam tych "konikov" viac a vsetky maju jeden spolocny dovod- odreagujem sa, oddychnem si, tesia ma. Venujem sa aranzovaniu,hackovaniu, vysivaniu,milujem cvicenie a pohyb ako taky
Mojim konickom je oddychnut si pri dobrej knihe a salke tepleho caju pri svieckach
@marton_popradske mojim maximalnym momentalny vytazenim a “konickom” je moja rocna dcerka 🙂 a popri nej nemam vela casu na kne konicky 🙂 ale po veceroch ked spinka tak si pletiem z papiera pekne venceky 🙂
Môj najobľúbenejší koníček sú domáce práce, lebo mám rada keď je celá domácnosť čistá.

Mojim koníčkom sú ozdoby a to hocijake, počas celeho roka na rozne príležitosti, vianoce, veľka noc atď. Momentálne sú to jesenné dekorácie z lístia. Pripájam aj foto 🙂