icon

Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!

marton_popradske
Moderátor
17. okt 2018

Nie je koník ako koník😊 Ten Modrý v spolupráci s eshopom www.popradske.sk pre Vás pripravil exkluzívnu súťaž: Vyhrajte čaj na celý mesiac podľa vlastného výberu. Napíšte mi, čo je Váš najobľúbenejší koníček a prečo. Jedna z Vás dostane 10ks čaju z rady Popradský, alebo Mistral podľa vlastného výberu z eshopu www.popradske.sk. Tak šup šup...dajte nám vedieť o svojich koníčkoch😊 Krásny večer praje Jano Marton a jeho koníčky😊

Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!
martina374
18. okt 2018

Mojim koníčkom sú ozdoby a to hocijake, počas celeho roka na rozne príležitosti, vianoce, veľka noc atď. Momentálne sú to jesenné dekorácie z lístia. Pripájam aj foto 🙂

maminajanka
18. okt 2018

Mojim koníčkom sú pre mňa knihy, najprv prečítam rozprávku deťom na dobrú noc a potom si prečítam dobrú detektívku sama pre seba.To je taký môj relax,počúvam ako mi deti spokojne odfukuju do perín a pri tom si "uletim" vyšetriť vraždu....

sashenocka007
18. okt 2018

Môj koníček je pečenie, nie som síce vyučená cukrárka a peciem zatial len pre rodinu, no aj tak peciem z láskou a je to môj relax. Neviem si predstavit nic lepšie ako je šálka kvalitného caju pri zdobení torty.

smoulinka19
18. okt 2018

ja velmi rada malujem malovane krizovky 🙂 tie celorocne...a v zimnom obdobi milujem vyrabat vianocne ozdoby zo stuziek ;) to je moj konicek a relax.

kuriatko84
18. okt 2018

Mojím koníčkom je moja práca a potom háčkovanie a práca v kvetinových záhonoch, ktoré som urobila pri našej bytovke. Každé ráno tento týždeň vysádzam tulipány, narcisy, krokusy atď. a samozrejme vždy mi robí spoločnosť teplý čajík Mistral, nakoľko je už ráno dosť chladno. Ale už sa teším na jar keď to všetko rozkvitne 🙂

makovicka8
18. okt 2018

No turistika labzovat po prirode hlavne ked je je n miljem zafarbene stromy a tiez varenie pecenie

zuzana92521
18. okt 2018

Moj konicek je skusat a varit nove jedla a spoznavat nove chute a vone. Ale kedze su moje deticky vyberave tak ai to skusam len ssama pre seba ked mam cas.

11leni11
18. okt 2018

Pre mňa je najlepším balzamom na dušu príroda. Hubárčenie, prechádzky a turistika. A najmä teraz, keď všetko hrá farbami a lístie šuchoce pod nohami. 😊

danculka25
18. okt 2018

Mojim konickom je moja praca☺️
Aj ked su aj tazke dni,zensky kolektiv,co tiez nie je vzdy vyhra😁,tak sa tam vzdy tesim☺️

luz5
18. okt 2018

Mojim konickom je moja rodina😊 predtym to bolo studium, 10rocna praca ako lekárka so sluzbami a telefonatmi, az sme sa aj my dockali daru byt rodicmi, a vsetko islo bokom...aspon zatial, kym su deti malicke, k praci a vzdelavaniu sa vratim, milovala som to a robila s laskou, ale deti su malicke len raz, tak si uzivam vsetko, co k tomu patrí, v 40tke chodim v teniskach, s ruksakom, do lesa, na tury, vlacim kila desiatovej vybavy a nahradneho oblecka, a robim huncutstva... a tesim sa z toho...

motylik77
18. okt 2018

Mojím koníčkom je majstrovanie 🙂 vždy sa nájde niečo nové, čo chcem vytvoriť.... nová technika, ktorú chcem vyskúšať 🙂 inšpirácii je kvantum, len toho času pomenej ... a baví ma to preto, lebo väčšinu vyrobených diel darujem a teší ma, ked nimi urobím radosť iným 🙂

lili1809
18. okt 2018

Mojim konickom je momentalne hackovanie a pletenie,ale rada si precitam aj dobru knihu 🙂

maminecka2
18. okt 2018

Posledne roky (pri troch malych detoch) je pre mna relax upratovanie bytu, hlavne ked manzel vezme deti a ja mam chvilu klud 😀. A ten poriadok na tu chvilku, kym sa vratia domov... Ale verim, ze s pribudajucim vekom deti sa opat budem vracat k "ozajstnym" konickom.

zabbka
18. okt 2018

@marton_popradske Neviem ako Vy, ale ja mám veľa záľub. Voľného času mi nezostáva veľa, preto sa rozhodujem spontánne a niekedy podľa nálady. Na prvom mieste ...rada čítam knihy - milujem si ich prezerať, kupovať a v neposlednom rade čítať. Rada upratujem - možno pre niekoho veľmi čudná záľuba, no ja naozaj rada upratujem. Mám rada, keď je všetko na svojom mieste, všade čisto a útulne... Rada kávičkujem - kávička s dobrou kamoškou je terapiou na nezaplatenie🙂 ....Rada sa hrabem v mojom šatníku - triedim, upratujem, kombinujem, skúšam a vymýšľam outfity. Naozaj divná uchýlka a záľuba, ale ja sa pri tejto činnosti cítim výborne a prináša mi istý druh uspokojenia 🙂

veron809
19. okt 2018

Mojím koníčkom je upratovanie . Prečo? Ja si pri tejto činnosti oddýchnem 😀

stefinka123
19. okt 2018

Mojím koníčkom sú knihy,krížovky,príroda. Ale najradšej trávim čas s mojou dcérou či už hraním, prechádzkami, bicyklovaním a teraz aj učením sa keďže je prváčka

katarinka1990
19. okt 2018

@marton_popradske mojim konickom je hackovanie, aby som sa trosku odreagovala popri materskej. Kedze s dvomi drobcami to je vesele😃. Ale skor stiham zahradku, lebo spojim príjemné a užitočným. Krpci sú vonku a ja si nieco porobim.☺️

llienkaa
19. okt 2018

Premna je to relaxacna joga aj ked iba raz do tyzdna ale pri dvoch detoch je to uzasny relax. Naberiem nove sily 🙂 od novembra chcem zapojit aj 5rocneho na cvicenie jogy s detmi lebo stale vravi ze aj on chce somnou ist cvicit tak vyskusame ci sa mu zapaci 🙂 a konicek ktory miluje cela moja rodinka su prechadzky v lese nieje nic viac co nam dobije baterky ci detom ci dospelym 🍀

klamarka5
19. okt 2018

Mojim velkym konickom sa tento rok stalo kvaskovanie. Je to pre mna spojenie prijemneho s uzitocnym - relax a zaroven zdrava forma pecenia. Urcite odporucam kazdemu, kvaskove chlebiky su nezamenitelne 🍞🥐🥖

ma12345
19. okt 2018

A kedy sa zrebuje?

evelin_a
19. okt 2018

Mojím koníčkom je pečenie. Pri ňom si vždy precvičím svoju kreativitu a teraz pri ňom aj oddychujem. Momentálne som hlavne mamina na plný úväzok,takže teraz je mojím najväčším koníčkom maminkovanie 🙂 Nič lepšie som nezažila <3

tiumen
19. okt 2018

Náš spoločný koníček je turistika ☺ naposledy sme boli v septembri v Tatrách 🗻

luciana2213
19. okt 2018

Konicky? Momentalne 3-mesacna dcera, ale inak knihy, na ktore teraz nemam cas, bohuzial. Avsak po dlhsom case som sa vratila k stuzkam. Prikladam foto

dada91
19. okt 2018

Mojím koníčkom bolo jazdenie na koni, neskôr jazda na motorke a teraz všetok čas venujem svojej najväčšej láske synčekovi.

janetta20
19. okt 2018

@marton_popradske mojim koníčkom, teda sobickom 😀je momentálne len a len moja Ninka

mivalik
19. okt 2018

@marton_popradske ja mam tych "konikov" viac a vsetky maju jeden spolocny dovod- odreagujem sa, oddychnem si, tesia ma. Venujem sa aranzovaniu,hackovaniu, vysivaniu,milujem cvicenie a pohyb ako taky

zuzibe
19. okt 2018

Mojim konickom je oddychnut si pri dobrej knihe a salke tepleho caju pri svieckach

luuckka
19. okt 2018

Mojim koníčkom a zároveň oddych je moja fenka bernskeho salasnickeho psa, prechádzky či len škrabkanie a hry mi dodávajú energiu a zlepšuje mi náladu

catherine_and_pete
19. okt 2018

@marton_popradske mojim maximalnym momentalny vytazenim a “konickom” je moja rocna dcerka 🙂 a popri nej nemam vela casu na kne konicky 🙂 ale po veceroch ked spinka tak si pletiem z papiera pekne venceky 🙂

delimano
19. okt 2018

Môj najobľúbenejší koníček sú domáce práce, lebo mám rada keď je celá domácnosť čistá.