Chcete sa stať °COOLTEA ochutnávačkou?
Milé ochutnávačky, ďakujem za obrovský záujem!
Pre veľký úspech sme ocenili nie 10, ale prvých 20 z vás!
Tie, ktoré to nestihli ale nezúfajte! °COOLTEA ochutnávačky síce poznáme, ale ďalšie súťaže o °COOL ceny sú už pripravené 🙂
Ďakujem vám!
@lucia_borikova Ja si po balicek idem zajtra 🙂 tesiiiiim sa 🙂 moja prva "konikovska" vyhra .
Tak my sa uz tesime z prvej konikovskej vyhry 🙂
@lucia_borikova Dakujeme 🙂
@lucia_borikova včera nám prišiel balíček s čajmi COOLTEA. DAkujeme krásne, čajíky som podelila rodine a teším sa, keď si vyložím nohy a poriadne si ho vychutnám 🙂
@tinka266 Skvelé, teším sa a potom napíšte prosím nejakú recenziu do blogu, ako vám chutili. Prípadne, ako ste si ich vylepšili, napr. plátkom citróna, mätou, a pod. 😉
@katulik123 Nevadí, hlavne že prišli! 🙂
@moncicip Juchú, tak aj vy potom prosím napíšte do blogu, ako vám chutili a odporúčam aj experimentovať a vylepšovať. 😉
Krásnu slnečnú sobotu všetkým! 🙂
My sme si kupily citron a jablko a su bezvadne
@lucia_borikova dnes som si bola na poste pre vyhru, tesime sa na experimentovanie - dame vediet 🙂 a hlavne deti potesili aj farebne slamky. D 🙂 A 🙂 K 🙂 U 🙂 J 🙂 E 🙂 M 🙂 E 🙂 za balicek 🙂 🙂 🙂
@lucia_borikova neviem presne kde ale vsimla som si ze niekto sa vas pytal kde sa daju kupit ja som ich nasla vo fresh,tesco ,billa
aj nám chutia🙂
ĎAKUJEME ZA BALÍČEK... už sme aj poriadne ochutnali,,, pre nás sú všetky novinka,,, malému chutia i keď mu tam chýba cukor, respektíve chuť po sladkom...
práve mi poštárka doniesla balíček 🙂 DAKUJEME a hned sme ho otvorili a vyskúšali sme Citrón - je super - príjemné osviežinie a odporúčam 🙂 Mnam - teším na dalsie príchute 🙂
@lucia_borikova Ma sme cez vikend atihli ochutnat bazu a ciernu ribezlu. Nastastie malemu tam cukor nechyba a chuti mu to z coho sa veeeelmi tesime 🙂
@zuzkaleng Úplne najjednoduchšie je objednať si čajíky z pohodlia domova v našom e-shope http://goo.gl/qbYRYQ 😉
@bebe87 Verím, že ten cukor synčekovi nechýba až tak veľmi. A samozrejme, s čajmi môžete pokojne experimentovať a použiť ich ako základ rôznych limonád, ktoré je možné pochopiteľne aj dosladiť podľa chuti a osobných preferencií. Odporúčam napr. domáci mätový či bazový sirup, plátky citróna, limetky, lístky mäty a pod. Každý podľa toho, čo má rád a čo má aktuálne doma v špajzi a chladničke. 🙂
@erika630 @moncicip @fxcvikotova Teším sa, že vám všetkým chutia. 🙂
Aj my by sme sa chceli osviezit s cajmi ale my sme ich este nedostali.☹
U nas to bude novinka cize velmi ich cakame.
Od kolkych rokov sa moze dat tento caj detom?
@moncsi1987 Čajíky °COOLTEA odporúčame podávať deťom od 3 rokov. Čaje nie sú škodlivé a určite ich môžu aj menšie detičky, avšak tá hranica cca 3 rokov je taká nejaká prirodzená, kedy je už dieťa predsa len schopnejšie prijímať rôznorodé potraviny a nápoje. Je to len naše odporúčanie. 🙂
@lucia_borikova dakujem za info
Aj my by sme chceli ochutnať ak ešte rozdávate 😉 🙂
@lucia_borikova
Ďakujeme za čajíky a farebné slamky, dievky sa potešili a stihli sme ochutnať bazu a citrón- máte 1. Pekný deň. 🙂
@lucia_borikova dakujem krasne za cajiky a slamky. Moja prva vyhra na koniku 🙂 velmi potesila, na kolko milujem caje. Tieto cool tea som zatial nepoznala, tak sa velmi tesim na ochutnavanie! Pekny den!
@lucia_borikova dakujem za cool cajiky a slamky 🙂 ja som cakala, ze poslete par vrecusok na ochutnavku v obalke a na poste ma prekvapil balik 🙂
@zuzik307 Tak keď výhra, tak poriadna. 🙂 Som rada, že ste boli takto milo prekvapená. Pár vrecúšok nie je možné posielať kvôi hygiene, ako ste si všimli, sú balené v pyramídových vrecúškach po 15 kusov a nie samostatne v prebaloch, ako je to v prípade iných Mistral čajov. Užite si to!
@xolax80 To je krásne, prvá výhra a hneď naše čajíky. 🙂 Na zdravie!
@irenaliza Pozdravujem dievky a teším sa, že chutia! 😉
ja som si ich raz kupila ale nvm nejak moc mi nechutili .. skoda :(
@lucia_borikova dobry neviem ci vam dosla v sprave moja adresa
@lucia_borikova ako som slubila, hlasim sa 😀 ochutnali sme zatial ciernu ribezlu, cerveny pomaranc a bazu. Detom moc nechutili, az ked som pridala trochu ribezloveho dzusu (hoci nie su zvyknute na sladke napoje), avsak ked som im dala do poharov slamky, to im bolo jedno co piju 😝 Manzelovi najviac chutil bazovy s troskou bazoveho sirupu a u mna zase bodoval cerveny pomaranc 🙂 este raz vdaka a zelam vsetko dobre a vela novych inspiracii 🙂 🙂 🙂
@zuzkaleng Áno, prišla, dostali ste aj odpoveď.
@katkuz Samozrejme, na prvé ochutnanie môže v °Cooltea detičkám chýbať cukor. To je však práve tá výhoda, že neobsahuje žiadne cukry a teda si ho môžte podľa chuti osladiť, či doplniť ďalšiu ingredienciu. Mne osobne veľmi chutí mätový sirup (domáci) a plátok citróna či limetky. Osobne však preferujem nesladené nápoje a teda °Cooltea je pre mňa ideálna voľba. 🙂

Mne balik už prišiel ale vyzdvihnem si ho az v pondelok... Nestihla som na postu. 🙂