Chcete sa stať °COOLTEA ochutnávačkou?
Milé ochutnávačky, ďakujem za obrovský záujem!
Pre veľký úspech sme ocenili nie 10, ale prvých 20 z vás!
Tie, ktoré to nestihli ale nezúfajte! °COOLTEA ochutnávačky síce poznáme, ale ďalšie súťaže o °COOL ceny sú už pripravené 🙂
Ďakujem vám!
@katulik123 Ďakujem, veľmi sa teším, že vám čajíky chutia! 🙂
@kareta21 Rado sa stalo, teším sa, baza je <3 🙂
Dakujem za čajíky a za slamky 🙂 Sú vynikajúce, najviac nám zachutil bazový a do citronoveho sme pridali trosku medovky a limetky a lad - chutil ako mochito 🙂 Tešíme sa na vase nové príchute a určite ostávame verný a keď sa minú čajíky - pri najbližšom nákupe zopár určite prihodím do košíka 🙂 Dakujeme
tiež mám záujem 🙂 ĎAKUJEM
Aj my by sme mali zaujem 🙂dakujem 🙂
v prípade že je to ešte možné mala by som záujem 🙂
aj mi by sme radi ochutnali cajíky 🙂
Dobry den,aj my by sme radi ochutnali 😉
Dobrý deň,aj my by sme radi ochutnali čajíky 🙂
Dobrý deň, mali by sme záujem tiež ochutnať čajiky 🙂
@lucia_borikova aj my by sme mali zaujem ochutnavat vase cajiky.mala hrozne miluje vasu znacku cajov a aj moj manzel.dalo by sa s tym nieco spravit ? :D
Dobrý deň, ak je to ešte možné aj my by sme radi ochutnávali vaše čajíky.
Dobrý večer,mám záujem o ochutnávku.Čo je potrebné k registrácii?Ďakujem za odpoveď,Danka.
Sú ešte nejaké čajíky na testovanie? Spravíme v rodine ochutnávku a dáme výsledok čo chutilo, čo by se zmenili aké chute nám chýbajú... 😉
Velmi krasne dakujeme za cajiky a slamky. Najviac balik potesil nasu malu, chodila s cajmi a kricala : jejeeeej....Mala ochutnala jablko, maminka citron a tatinko cierne ribezle...vsetky chutili skvelo...a je super ze su bez cukru, lebo malej este nesladim napoje, takze ich moze pit aj ona...este raz dakujeme 🙂
ešte som COOLTEA neochutnala, rada sa zapojím🙂) 😝

@lucia_borikova dakujeme velmi pekne za cajiky..su vynikajuce, najviac nam chuti bazovy 🙂