Ovocie, ktoré vás v lete osvieži
Po akom ovocí v lete siahnete, keď sa chcete osviežiť?
Ja nechcem nikomu kazit radost, ale ani melon nie je ovocie 😀 Ale tiez ho mam v lete najradsej 🙂
limetka, s matou s medovkou...mnam 🙂
Šťavnaté hrozno, hrušky, broskyne, melón a ešte ma osvieži kivi sirup alebo origos malinovka🙂
@lucia_borikova ahoj, len ju netreba hned za sebou jedno za druhym, dodrzuj prosim odstup aspon niekolko - sekund 🙂) krasne ranko
Ďakujem za všetky vaše šťavnaté tipy, ktoré sú výbornou inšpiráciou pre nové °COOLTEA príchute 🙂
ahoj ja mám rada kyslé takže určite citron 🙂 rada pijem aj studenú vodu s citronovov šťavou
určite siahneme v obchode po melóne a v záhrade po jahodách, malinách, viničkách, egrešoch a jablkách 🙂)
citrón, baza, malina, pomaranč..
Mňa v lete osvieži najmä čerstvá voda, moja dcérka miluje čaje a tak Vaše by boli asi super, musíme vyskúšať a to ovocie určite uhorka a hlavne , keď ju je a pritom mám na očiach kúsky uhorky a šupkou si pretriem tvár, super osvieženie a moje dcérky milujú maliny.Pekný deň. 🙂
Citron limetka melon nektarinky maliny
@tomaas to veru mám najmladšia má práve dnes 13 mesiacov a najstaršia bude mať v auguste 10 rokov a dnes príde domov z prvého š-dňového školského výletu, doteraz nikde nespala bez celej rodinky až teraz ani u babky, ktoré máme na opačnom konci republiky a ver, že keď nebola 3 dni teraz doma, bolo tichšie, ale smutnejšia, sestry boli tiež také nijaké, keď sú spolu 4 je to niekedy desné, hádaj sa, klbčia, ale až teraz možno zistili aj ja, že keď nie sú všetky 4 nie je to ono. Vlastne som sa rozpísala, asi som to tu nemala, ale snáď to lucii ani ostatným nebude vadiť a prajem pekný den, aj pri nejakom osviežení, napr. cool čajoch. ahojte. 🙂
určite citrón a červený melón 🙂
Jahody, čerešne, ananás, Mango

osvieži každé ovocie (asi okrem bananov) - a odkedy sme sa s dcérou stavili, že nedáme do úst ani gram rafinovaného cukru, tak ho jeme oveľa viac 🙂