icon

Ovocie, ktoré vás v lete osvieži

lucia_borikova
1. jún 2015

Po akom ovocí v lete siahnete, keď sa chcete osviežiť?

Strana
z2
fra
1. jún 2015

osvieži každé ovocie (asi okrem bananov) - a odkedy sme sa s dcérou stavili, že nedáme do úst ani gram rafinovaného cukru, tak ho jeme oveľa viac 🙂

domak2
1. jún 2015

Ja nechcem nikomu kazit radost, ale ani melon nie je ovocie 😀 Ale tiez ho mam v lete najradsej 🙂

fra
1. jún 2015

ja a melóny 😀

horana
1. jún 2015

@mia265 Co je vlastne velmi blizke greckemu tzatziki, mnam mnam 😵

liveya
1. jún 2015

limetka, s matou s medovkou...mnam 🙂

matricia
2. jún 2015

Šťavnaté hrozno, hrušky, broskyne, melón a ešte ma osvieži kivi sirup alebo origos malinovka🙂

tomaas
2. jún 2015

@lucia_borikova ahoj, len ju netreba hned za sebou jedno za druhym, dodrzuj prosim odstup aspon niekolko - sekund 🙂) krasne ranko

lucia_borikova
autor
2. jún 2015

Ďakujem za všetky vaše šťavnaté tipy, ktoré sú výbornou inšpiráciou pre nové °COOLTEA príchute 🙂

bartaloska
2. jún 2015

ahoj ja mám rada kyslé takže určite citron 🙂 rada pijem aj studenú vodu s citronovov šťavou

2kocka7
2. jún 2015

určite siahneme v obchode po melóne a v záhrade po jahodách, malinách, viničkách, egrešoch a jablkách 🙂)

liveka
2. jún 2015

citrón, baza, malina, pomaranč..

irenaliza
3. jún 2015

Mňa v lete osvieži najmä čerstvá voda, moja dcérka miluje čaje a tak Vaše by boli asi super, musíme vyskúšať a to ovocie určite uhorka a hlavne , keď ju je a pritom mám na očiach kúsky uhorky a šupkou si pretriem tvár, super osvieženie a moje dcérky milujú maliny.Pekný deň. 🙂

tomaas
3. jún 2015

@irenaliza ahoj vies co je uzasne? okrem tvojho mileho prispevku? to, ze mas 4 dcerky 🙂

zuzkaleng
3. jún 2015

Citron limetka melon nektarinky maliny

irenaliza
3. jún 2015

@tomaas to veru mám najmladšia má práve dnes 13 mesiacov a najstaršia bude mať v auguste 10 rokov a dnes príde domov z prvého š-dňového školského výletu, doteraz nikde nespala bez celej rodinky až teraz ani u babky, ktoré máme na opačnom konci republiky a ver, že keď nebola 3 dni teraz doma, bolo tichšie, ale smutnejšia, sestry boli tiež také nijaké, keď sú spolu 4 je to niekedy desné, hádaj sa, klbčia, ale až teraz možno zistili aj ja, že keď nie sú všetky 4 nie je to ono. Vlastne som sa rozpísala, asi som to tu nemala, ale snáď to lucii ani ostatným nebude vadiť a prajem pekný den, aj pri nejakom osviežení, napr. cool čajoch. ahojte. 🙂

tomaas
3. jún 2015

@irenaliza aj by som sa zapojil ale uz by sme odbocili, tak len ta pozdravim a zazelam aby kedze ste pocetna skupinka ste si oblubili cool napoje a robili im castym pitim dobre meno 🙂

erikars
3. jún 2015

určite citrón a červený melón 🙂

trinity888
3. jún 2015

Jahody, čerešne, ananás, Mango

Strana
z2