Prírodné ľadové čaje MISTRAL °COOLTEA
Ako vám chutia prírodné ľadové čaje MISTRAL °COOLTEA s príchuťou jablko, citrón, červený pomaranč a čierna ríbezľa?

Mi mame rady jablko a citron ale este sa chystame kupit aj dalsie prichute .
@lucia_borikova
Moje dcérky napísali a vyfarbili obrázok zlého vplyvu sladených nápojov na telo,snáď sa bude páčiť. A tešíme sa či ešte nejaké súťaž bude? o cool letný zážitok to nevyšlo,a nejaká cool cena by dcérky v takom horúcom dni potešila, jasné, že čajíky sú super, ale... 🙂 🙂 🙂 nejaký tajný darček..
@lucia_borikova Neviem aké sú momentálne ceny v obchodoch, pretože ani pri dnešnom nákupe v Kauflande som čaj nevidela, ale ak si nechcem kupovať pitie na celé leto (kde by som to skladovala) tak pri kúpe napr. 6 balení sa dopravou každé zdraží o cca 0,5eura. Takže by som radšej kúpila normálne v obchode.
Kde to prosím ostatní kupujete?

@jankakat To ma veľmi mrzí. Presný zoznam sietí, v ktorých je možné kúpiť °Cooltea čaje, vám napíšem v pondelok - musím to preveriť s kolegami z obchodného oddelenia.
Avšak úplne najjednoduchší, najvýhodnejší a najbezpezpečnejší máte nákup v našom e-shope: http://goo.gl/qbYRYQ
A k °Cooltea dostanete aj pribalený darček. 🙂 Krásnu slnečnú sobotu prajem a nezabúdajte na pitný režim! 😉 To platí pre všetkých samozrejme.