icon

Akých máte doma maznáčikov?

danonino_lucia
25. jún 2014

Niekto má doma škrečka, niekto psíčka, iný býva na statku a zvieratká tam sú všade. Zvieratko pomáha dieťaťu uvedomiť si svoje okolie a potreby ostatných a je dobré pre dieťa pre rozvoj zodpovednosti. Ako ste zoznamovali dieťa s vaším maznáčikom? Máte zvieratko špeciálne pre dieťa alebo zvieratka sú bežnou súčasťou vašej domácnosti?

Akých máte doma maznáčikov?
sono2
25. jún 2014

Ako myslím muža, manžela neviem ako to ináč vysvetliť...

sono2
25. jún 2014

@yollanda neni to sú cichlidy

pectore
25. jún 2014

tak aj ja sa pochvalim....my máme doma stádo mačiek ...na fotkách len taký ľahký náhľad do nášho súkromia...

sono2
25. jún 2014
hennyinnsbruck
25. jún 2014

@danonino_lucia a ozaj 😀 😀
Veru malý psi majú tiež veľa energie!! My zvládate troj hod túru na hore V pohodicke! 😀

hatapkagb
25. jún 2014

@yollanda nie nie,to nie je morske,to by som si nedovolila,na morske treba ine zariadenie,stale kupovat morsku vodu,nie nie.Zboznujem sa na nich pozerat,ale ked sa biju ,neni mi to jedno potom nahanam ich varechou 😀 su to bojovne ryby,cize dost casto si najdu rybku jednu a casom dobiju,az k smrti,ale teraz je to lepsie uz,so zaciatku to bol brutal,clovek sa casom uci ake ryby dat do akva.

danonino_lucia
autor
25. jún 2014

@hennyinnsbruck
Dakedy čím menší, tým viacej energie 😀

danonino_lucia
autor
25. jún 2014

@pectore
Máte krásne a veľmi trpezlivé mačičky. Palec hore 😉

pectore
25. jún 2014

@danonino_lucia dakujem... mam doma maleho krotitela.. 😉

l3yla
25. jún 2014

@danonino_lucia nie nadarmo sa hovorí aký pán taký pes 🙂

kikushka2386
26. jún 2014

ahojte.kedysi ako dieta som chcela mat doma zoologicku zahradu.myslim ze to asi väcsina z nas 😀 zatial mame nasu chlpatu lasku rasy leonbergera,vodnu korytnacku a dvoch zajackov.velmi premyslam zadovazit si este psika mensieho vzrastu ale chystam sa do prace a treba sa mu velmi venovat tak asi nepripada do uvahy

sonice
26. jún 2014

@danonino_lucia mame 2 sucky, chovné. 2 kozicky a 1 capka, na pôjde je mačka s maciatkami od susedov, neviem, prečo chodí ku nám. A ešte mame zajace a kury. Mali sme aj ovce ako kosacky trávy. Tak dúfam, ze skrecky a rybičky už nebudú chcieť.

sonice
26. jún 2014
sasrnka
26. jún 2014

Pridavame sa aj my 🙂 Mema doma uz skoro dva roky potkanicku, potom zajacika, dvoch hadov(uzovka cervena a koralovka) a dvoch psikov(11rocna drobna fenka je u nas od steniatka z utulku a druha vlkodavka). Jaaaj a este 5 sliepok 🙂
No a o 2 tyzdne k nam pride holandska kozicka a kamerunke ovecky 😀

danonino_lucia
autor
26. jún 2014

@sonice 😀
Keď mate doma takéto zvieratka, tak by ich tie menšie nemuseli fascinovať, skôr budú chcieť koňa alebo slona 😀 😀 😀

sonice
26. jún 2014

@danonino_lucia 😀 😀, nie, starší chce jeleňa a medveďa. Zatiaľ mu stačí z posedu, dúfam, ze ich nebudem mať na dvore.

sonice
26. jún 2014

@sasrnka aj my mame holandanky. Na ty ovečky sa musím pozrieť, čo to je.

vargatomas1
26. jún 2014

@pectore jej aj my máme doma ale len jednu a britskú modrú môžem sa na niečo spýtať v IP ohladne rady lebo s nou máme problém a už fakt si s nou neviem rady

sasrnka
26. jún 2014

@sonice 🙂 tie ovecky vyzeraju ako kozicky 😀 Netreba ich strihat. Inak, mas nejaky dobry link o chove holandaniek? Nemam nejake skusenosti s chovom.
No a este chodime jazdit na konoch s dcerkou. Kedysi som aj jedneho mala... Snad raz zasa aspon jedneho budeme mat 🙂

oktobermimi
26. jún 2014

akvárium z asi 100+- rybiček a sesedovich pes 😀

danonino_lucia
autor
26. jún 2014

@sonice
No suseď má dakedy na záhrade srny. Skočia pres plot a chodia tam na špenát potvory....začnite pestovať špenát a možno budú aj jelene 😀

sonice
26. jún 2014

@sasrnka nemám link. na FB je skupina chovatele koz,.. ale to sú hlavne ludia s klasickymi kozami na mlieko na dojenie. My tie nase mame asi mesiac, takže ti k chovu tiez nic nepoviem. ALe je volaka kniha. Ked prejdu folklorne festivaly a vystupenia, tak si ju najdem. Neraz nestiham, vediem dva folkl.subory. Som na roztrhanie :D

sonice
26. jún 2014

@kikushka2386 ten leonek je krásný! 🙂 Vôbec nie je taký zavalitý, ako zvyknú byť, tento je taký atletický! Ci je ostrihaný :D

kikushka2386
26. jún 2014

@sonice teraz je gulatejsia.v takomto teple jej nechuti ani jest.no a ocakavam ze teraz poriadne zhodi bundu sa tesim ze vsade chlpy budu 😀 rada by som ju dala sparit nechala by som si jednu gulicku 🙂

sonice
26. jún 2014

@kikushka2386 aj Ty máš chovateľskú stanicu? SUper!! 🙂

kikushka2386
26. jún 2014

@sonice zatial nie 😀 dufam ze ani k tomu nedojde 😀 by sme museli mat iny prijem...3 deti a zoo 😀 nasa este stence nemala a chcela by som aspon aby raz mala.a jedno z vrhu by som si chcela nechat.

sonice
26. jún 2014

@kikushka2386 ako iný príjem? nerozumiem troška, veď v chovateľskej stanici sa rodia šteniatka (s PP), pokiaľ sa nebavíme o orieškiáde 😉

kikushka2386
26. jún 2014

@sonice tak myslela som to tak ze vydavky same o sebe pri detoch s troch teda niesu male ktomu este psy 😀 proti orieskom nemam nic ale chcela by som zanechat cistokrvnost u nasej.druha vec momentalne mame dost maly pozemok cakame buduci rok sa mame stahovat tak tam by som riesila stence.

sonice
26. jún 2014

@kikushka2386 ahaaaaaaaaaa! Tak ti dám jeden tip,a by si nemusela zakladat chovatelsku stanicu, kvoli jednomu vrhu. Samozrejme psa zbonitovat musis, ale vrh moze byt pod inou CHS. Papierovo sa to riesi tak, ze sa "zapozicia" fena do CHS. 🙂

kikushka2386
26. jún 2014

@sonice mas chovatelsku stanicu?ja som chcela ist klasicky na to 😀 najst si psa leonbergera dohodnut sa popripade s panom.ale asi si to predstavujem jednoducho 😀