icon

Aktivácia kupónov v kupónovom centre

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Zvykli ste si už na náš nový zákaznícky program?🙂
Aktivujete si kupóny v kupónovom centre raz mesačne a všetky naraz alebo vyberáte jednotlivé kupóny vždy pred nákupom v dmke?
Je super vidieť, ako rýchlo rastú potom body, však?🛒 Aktuálne máme všetci šancu získať aj 25-násobné body na detský sortiment, výrobky zn. L´ORÉAL PARIS alebo dámske a pánske vôňe. Ja som jeden z nich využila a hneď mám o 450 bodov viac. Čiže najbližšie sa teším na 4,50 € zľavu! 🎉

Koľko bodov sa vám už podarilo nazbierať? 😊

Aktivácia kupónov v kupónovom centre
tinkerbell
11. dec 2018

@danii87 presne ani ja si na to neviem nikdy nájsť čas, aby som to naštudovala a zistila, ako to funguje

mojazena
11. dec 2018

Dnes som kupila balenie sviečok za 8,99 Eur,ale neprirátalo mi 25 násobok bodov,hoci som si aktivovala kupón v kupónovom centre. Predavačka bola neochotná,ale kedže som trvala na svojom volala na zakaznicku linku kde skontrolovali,že kupony síce mám aktívne ani som ich ešte nepoužila,ale nevedia prečo mi nejdu uplatniť. Vraj pani,ktorá to má na starosti ešte nie je v práci,mám nechať telefón ona sa mi ohlási. Takže strávila som v Dm 25 minút,sviečky nemám ale mám kupóny ktoré nemôžem použiť. a samozrejme pani ešte nevolala, takže radosť nakupovať a zbierať body v DM.

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@helen11 Kupóny si vie aktivovať aj na počítači, cez stránku www.payback.sk, kde sa prihlási do svojho konta. Ale tiež sú k dispozícií predavačky, oni majú tablety, kde vám vedia pomôcť s registráciou karty, ale aj aktivovaním kupónov. Stačí prísť za nimi, a požiadať ich, že by ste chceli aktivovať kupóny a oni vám na tom tablete pomôžu aktivovať tie kupóny, ktoré chcete 🙂 Takto to potom vedia používať aj ľudia, ktorí menej fungujú na mobiloch a počítačoch 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@mojazena na zákazníckej linke v paybacku sú k dispozícií od 10 do 16 hod. Verím preto, že už sa Vám ozvali späť. Ospravedlňujeme sa za technický problém. Ďakujem

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@helen11 áno, vieš si aktivovať kupóny na hlavnej aj doplnkovej karte. Musíš mať však tieto dve karty prepojené. Ak máš doplnkovú kartu tú, ktorú si dostala k hlavnej, tie sú prepojené automaticky. Ďalšie doplnkové karty si musíš zavolať na zákaznícku linku voľba 1. Vždy ale musíš použiť kartu, na ktorej máš aktivovaný daný kupón, pretože inak ti ho neuplatní. Body sa ti tak zbierajú na hlavnú kartu a zľavu vieš uplatniť potom len cez HLAVNÚ kartu, nie doplnkovú.
Ty si vieš regulovať kedy využiješ kupón, ak si neaktivuješ všetky naraz, tak si ich vieš počas nákupu v dmke aktivovať, buď za pomoci predavačky na tablete alebo cez stiahnutú appku v mobile 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@deedol aktivuješ kupón, ktorý v danom mesiaci platí a využiješ ho. V ďalšom mesiaci máš nové kupóny, ktoré si vieš znova aktivovať a využiť.

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@katarina414 teší nás, že sa ti systém páči! Kupóniky si vieš aktivovať aj na doplnkovej karte, len ju musíš mať prepojenú s hlavnou, následne ich vieš uplatňovať a zbierať body na hlavnú kartu a potom uplatniť zľavu cez hlavnú kartu 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@katarina414 dajú sa 🙂 Predávačky majú k dispozícií tablet, na ktorom vedia pomôcť aj staršej aj mladšej generácií aktivovať kupóny priamo v predajni 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@livizi jej, tak to sa veľmi tešíme a verím, že budeš spokojná aj naďalej! 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@lucymaud na všetko nové si treba zvyknúť a naučiť sa to. Každý si zvykáme ináč rýchlo 🙂 Verím však, že budeš už len spokojná s nami 🙂

veronikazoja
11. dec 2018

katastrofa, celý nový systém na dve veci ... rada som tam nakupovala ale teraz kúpim len plienky pre dcérku a odchádzam, nemám čas riešiť nepripísané body a kupóny ktoré nefungujú, akonáhle skončíme s plienkami, prestanem chodiť aj do DM

adkabarnova
11. dec 2018

@sisa_dm pretoze kazdy mesiac si musim aktivovat tie kupony sama a ked na to zabudnem tak ich nemam. Ten system predtym bol ovela lepsi. Predvcerom som bola v dm a pytala sa ci tam nemam nejaku zlavu, lenze tym ze som nemala aktivovane kupony tak nic z toho nebolo. A este k tomu predtym bola na kuponoch vzdy nejaka ZLAVA v € alebo v % a teraz len zbieram viac-nasobok bodov nic viac. Je to cele na 💩. Rozmyslam nad tym ze zrusim celu karticku. Vobec to nie je vyhodne pre nas zakaznikov!!!!!

katkasav
11. dec 2018

Včera keď začala táto diskusia a hneď samé pozitíva nového systému nechcela som byť prvá a jediná s negatívnym názorom, ale dnes po prečítaní komentov vyššie sa pridám: Od samotného spustenia mne osobne vôbec nevyhovuje ponuka produktov, za ktoré sú pripísané body navyše. Do DM chodím hlavne kvôli tovaru, ktorý nikde inde nekúpim, lebo úprimne to ostatné majú inde skutočne o dosť lacnejšie. Zľavy na detský sortiment - jasné super - ale čo my ostatné, čo už majú deti väčšie? Stalo sa mi, že v predajni bol k nejakému tovaru umiestnený oznam, že body navyše, ale takýto kupón som vôbec nemala v mojich kupónoch a predavačka pomôcť nevedela. V podstate súhlasím aj s komentármi vyššie.

katarina414
11. dec 2018

@sisa_dm tak to je super!

trudy1717
11. dec 2018

Môžem sa opýtať ? Funguje ešte Baby bonus? Nikto to neviem nájsť. Ďakujem

janinka007
11. dec 2018

@trudy1717 nefunguje

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@trudy1717 žiaľ Baby bonus už nefunguje

acsa
11. dec 2018

@sisa_dm ja som asi uplny antitalent lebo som si to nevedela aktivovat 🙄

dida12
11. dec 2018

Na vsetko nove si treba zvyknut, vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody. Vyhoda noveho bodovania je ze si dokazem nazbierat body (az po aktivacii bodov)a dostat zlavu. Nevyhoda je, ze musis sustredit vacsi nakup, aby sa to oplatilo, lebo kazdy kupon je platny iba raz ( nie na cely mesiac). Takze aj Mne sa stalo, ze som kupovala detsky adventny kalendar 2x14,99 co je pekna suma, a kupony som uz nemohla pouzit, lebo som ich uz v dany mesiac vycerpala. To je pre mna sklamanim, lebo naozaj musis nakup sustredovat na vacsi, nemozem spontanne kupit 1 vec, lebo kupon je fuc. A tiez sa mi raz stalo, ze som ich nemala aktivovane (zacal novy mesiac) a ja som si neuvedomila, ze je prveho. Predavacky ma sice na to upozornili, ale nemohli mi ich aktivovat, lebo mali vela zakaznikov na pokladniach a nemohli ich nechat cakat, takze som o body navyse prisla. Myslim, ze pre drzitelov DM karty by Mali byt aktivovane automaticky, ci ich vyuziju, alebo nie a cely mesiac. Povedzme si pravdu, kazdy sa snazi setrit a DM nie je najlacnejsia na trhu.

lucymaud
11. dec 2018

@sisa_dm
Ano som spokojna..ja som sa bala ze to uz nebude take vyhodne..

deedol
11. dec 2018

@sisa_dm zbieraniu bodov uz rozumiem, len nechapem, co potom s nimi. napr. teraz som nakupila a dostala som 100 bodov. buduci mesiac ked nakupim, tak automaticky dostanem zlavu 1€? ci ako? a ked ho neminiem v januari (pojdem na nakup napr. az vo februari), tak mi prepadne ci zostane??

janinka007
11. dec 2018
deedol
11. dec 2018

lebo to tam neviem najst...

deedol
11. dec 2018

kde je tam napisane, ze KEDY?

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@deedol nazbierané body vieš využiť potom hocikedy, určite ti neprepadnú 🙂

deedol
11. dec 2018

@sisa_dm dakujem.

mojazena
11. dec 2018

@sisa_dm pani na zákazníckej linke musí byť zavalená prácou,pretože sa mi samozrejme neozvala a pochybujem, že sa ohlási.

rajona
11. dec 2018

Nezvykli a to vobec :D trvalo mi dlho kym som prisla na novy "system"...vcera som zaucala sestru na aktivaciu kuponov aby mohla vyuzivat pri nakupe zlavy a obe sme sa zhodli ze by sme uvitali viac kuponov alebo moznost vybrat si na aky sortiment alebo znacku chceme vyuzivat napr. 10 nasobne body ;)

karolin2
11. dec 2018

Hneď na začiatku mesiaca si aktivujem všetky kupóny, ktoré prichádzajú do úvahy. Mňa tento nový systém vôbec neodradil od nakupovania, sú výrobky, hlavne s vašou značkou, ktoré sa osvedčili a sú cenovo dostupné, naďalej nakupujem.

klaudia90210
11. dec 2018

absolútne nevyhovujúce , neprehľadné a tie zľavy nič moc je to škoda lebo aj v mojom okolí to veľa ľudí odradilo a radšej chodíme inde keďže tam sú tie zľavy prehľadné a výhodnejšie