icon

Čo radi nakupujete v online lekárni?

ivana_drmax
17. máj 2016

Keď bola moja Ella maličká, zvykla som si objednávať napríklad dojčenskú výživu, ktorú mi doniesli až domov a nemusela som nosiť ťažký nákup. 🙂 Momentálne online nakupujem kozmetiku či už pre seba, alebo pre malú? A čo nakupujete online vy?

ivanahodova
17. máj 2016

ja najradsej mliecko a plienky

ivana_drmax
autor
17. máj 2016

@ivanahodova Ivi, navštív našu online lekáreň, kde momentálne prebieha niekoľko akcií na detskú výživu. https://www.drmax.sk/detska-vyziva/

maryon1
17. máj 2016

@ivana_drmax
U Vás v lekárňach Dr. Max mám rada Vaše akcie - napríklad 2+1 na Vaše výrobky. Dosť som ušetrila keď som napr. kupovala tehotenské testy 😀 😀 😀 však to poznáte, nedočkavá snažilka, testovať som musela už aj pred menštruáciou, a potom pre úplnú istotu tiež jeden test nestačil.
No a super akcie sú v podstate v každom mesačnom letáku, si pamätám minuloročnú letnú dovolenku, že sme u Vás nechali kopec peňazí aj za opaľovacie prípravky, a lieky, keď sme dopĺňali lekárničku, ako hylak a podobne...

Keď nestíham nákup v kamennej predajni - a viem, čo chcem kúpiť, tak aj cez net - väčšinou vitamíny, probiotiká....

ivana_drmax
autor
17. máj 2016

@maryon1 Vedela si, že v mesiaci máj prebieha akcia 2+1 nielen v kamennej, ale aj v online lekárni? https://www.drmax.sk/akcie/3-za-cenu-2/

maryon1
17. máj 2016

@ivana_drmax idem kuknúť, vďaka za info. potrebujem doplniť céčko, a magnézium pre seba...

jabucko
17. máj 2016

Zvacsa kozmetiku, ktoru mam odskusanu. Alebo potraviny zdravej vyzivy.

adelinkamoja
18. máj 2016

Kozmetiku od Vichy, nakolko tam maju vzdy nejaku zaujimavu akciu 😎

ivana_drmax
autor
18. máj 2016

@jabucko Už čoskoro bude širší sortiment aj na našom eshope www.drmax.sk

ivana_drmax
autor
18. máj 2016

@adelinkamoja Aj v mesiaci máj máme množstvo rôznych akcií na Vichy. Napríklad cez náš eshop prebieha naraz niekoľko. Sleduj nás i naďalej a nezabudni použiť svoju vernostnú kartičku Dr.Max Club.

majba
18. máj 2016

v online lekarni nejak nenakupujeme. to je hlavne tym, ze skoro kazdy den chodime do Kauflandu a tam je lekaren Dr. Max. A v nej sa ked nam nieco treba zastavime a kupime. 🙂

lyrrya
18. máj 2016

Popravde online som este z lekarne nebjednavala. Vzdy sa najde cesta okolo, pripadne zavolam muzovi a nakupi cestou z prace

renarenca
18. máj 2016

Ja som v pondelok robila online objednavku na fenistil gel, bioderma kozmetiku na opalovanie, probiotika pre deti a vyuzila som aj akciu 1+1 na hroznový cukor a balzam na pery. Bola to prva objednavka u vas ale som trochu sklamana, lebo sa tam neda vobec dovolat a nemozem sa dopatrat kedy mi bude tovar dorucený, nakolko bol ihned uhradený. Myslela som že do 2dni to mam kurierom doma, ale zatial ani len email o vyxpedovaní. Do lekarne chodi vacsinou clovek ked nieco potrebuje urgentne :( Podla recenzii verim že sa dockam a urcite nezanevriem na online shop, lebo mate dobre akcie. Ale bolo by zrejme potrebne popracovat na kontrole uhrad a telefonickom spojeni.

pehavcek
19. máj 2016

Ja v online lekárni zatiaľ nakupujem vitamíny a kyselinu listovú.

mawka
19. máj 2016

vsetko, co potrebujem a nesuri. raz za cas online naobjednavam aj naplaste, krytia, leukoplasty, dezinfekciu a proste vsetko, co ma v domacej lekarnicke byt.

@renarenca ano, toto je u nas trosku od veci, ze si objednas z online lekarne a cakas na tovar vyse dvoch dni. ked som v nemecku, vyuzivam online lekaren aj tam, ale do 24 hodin mam toovar doma. hoci zadam objjednavku v nedelu, v pondelok do vecera ju mam dorucenu. v tomto sme tu este v plienkach, skoda.

ivana_drmax
autor
19. máj 2016

@renarenca Keďže ako píšeš si objednávku robila v pondelok a v prípade, že tovar bol skladom, objednávka bola expedovaná do 48 hodin od obdržania objednávky. Ak nám vieš zaslať číslo objednávky, vieme Ti poslať informáciu, v akom je objednávka stave.
@mawka Služby online obchodu stále zlepšujeme, takže je orázkou krátkeho času, kedy to príde aj do nášho internetového obchodu. 😉

bibinka78
19. máj 2016

Vzdy som hovorila ze je rozmar/luxus kupovat kozmetiku z lekarne ako sa narodil drobcek je to nutnost.Drobcek ma problematicku pokozku a potrebuje kvalitnu mineralnu kozmetiku bioderma sadla akurat/skusali sme avene zial to nesadlo.Jedno ma mrzi ze sa neda kupit nikde livella objednavam cez net z Ciech da sa objednat aj na Sk len zial nemaju vsetko co potrebujeme a objednat od troch predajcov by sa predrazilo postovne.