icon

SOUTĚŽ: Jak vybíráte kosmetiku?

lidka_hipp
11. okt 2014

Miminka potřebují veškerou naši lásku a péči od prvního dne. Platí to i o péči o jejich jemnou a citlivou pokožku. Jak jste vybíraly kosmetiku pro své miminko? Studovaly jste složení nebo jste daly na doporučení kamarádek? Diskutujte, ptejte se a napište nám svoje názory. My deset vybraných odpovědí odměníme krásným kosmetickým balíčkem HiPP 🙂

SOUTĚŽ: Jak vybíráte kosmetiku?
ferihegy
12. okt 2014

Zloženie je pre mňa na 1.mieste ! 🙂

maciusko
12. okt 2014

Keďže sme čakali prvé bábätko, chcela som mať všetko naštudované a vybrať to najlepšie pre nášho drobčeka, ale pri kozmetike som si stále nebola istá. Chodila som na prípravný predpôrodný kurz, kde raz zavítala "dealerka" značky Hipp a keď nám o produktoch Hipp porozprávala a vyskúšala som si vzorky, tak bolo rozhodnuté..stala som sa Hipp positive🙂 Nakúpila som Hipp olejček, sprchový gel, vlhčené utierky atď a teraz som maximálne spokojná aj ja, aj naša Nelinka🙂 Len škoda, že neexistujú plienky Hipp🙂

anita
12. okt 2014

My sme malého kúpali najprv v čistej vode, ale po kúpaní sme používali Hipp olejček, neskôr sme dokúpili aj penu na umývanie-kačičku. Pre túto kozmetiku sme sa rozhodli preto, lebo ju používali aj v pôrodnici. Milujem tu vôňu a vždy mi bude pripomínať prvé chvíle z porodnice.

jaja34581
12. okt 2014

Neštudujem nič extra. Vsádzam na značky a hlavne príjemnú vôňu, keďže nemáme žiaden problém s pokožkou a ani alergie. Skúšam teda rôzne a tým zistím čo viac nechcem 🙂

katuliacik
13. okt 2014

citam si zahranicne recenzie, a pozeram hlavne nemecku TV co sa tyka spotrebitelskych testov 🙂 a my milujeme vas olejicek, nadherne voni a mam istotu ze Maxik sa z neho nevyhadze a nevysusi ho 🙂

katuska230577
13. okt 2014

ja pouzivam kozmetiku Aromaterapie Karel Hadek, je to ceska vyroba, bez chemie a velmi kvalitna, sice drahsia ale stoji za to🙂) Nic ine nekupujem iba od neho aj pre seba aj pre maleho.

topier
13. okt 2014

Prvy syncek mal asi od 3.mesiaca atopicky ekzem, pani doktorka povedala, ze mu to zrejme spustila kozmetika (Nivea baby), ktoru sme pouzivali:( Takze sme sa naucili citat hlavne zlozenie. Pre Tomaska sme uz nasli vhodnu kozmetiku, ktora jeho ekzem nechava "spat". Pre Misku kupujem zatial len olejcek po kupani, ale uz za chvilu budem musiet zacat studovat aj ine pripravky🙂 Vela sa v tomto radime so sestrou, ta ma rocneho synceka takze si odovzdavame skusenosti🙂

simonne1
13. okt 2014

po narodeni sme nepouzivali ziadnu kozmetiku len olivovy olej, ked bola syncek vacsi tak som vyberala kozmetiku samozrejme podla zlozenia a odporucani. Potom sme skusali co nam bude najlepsie vyhovovat, boli aj alergicke reakcie a podla toho sme si kozmetiku vybrali

lusily
13. okt 2014

do roka sme nepoužívali žiadnu kozmetiku, len čistú vodu a na natieranie kokosový olej, po roku sme na odporúčanie pediatričky začali používať Biodermu, ale asi vyskúšame aj Hipp, lebo sme v Rakúsku na skúšku kúpili Hipp obrúsky a sú veľmi dobré, kupovali sme aj príkrmy Hipp, tak myslím, že aj kozmetika bude pre nás vyhovujúca.

nikinka1111
13. okt 2014

hipp kozmetika je naj... v poslednej dobe si dávam záležať a čítam zloženie... žiadne SLS penidlá, parabény, ftaláty...a príjemne jemne vonia

andreakummerova
13. okt 2014

Čítam zloženie každého prípravku predtým ako ho kúpim. Moja dcéra má veľmi jemnú a citlivú pokožku. Keď bola novorodenec, mala veľmi vysušené nožičky a ručičky, keďže si pobudla v mojom "bazéniku" dlhšie. Snažíme sa jej vždy zabezpečiť kozmetiku, ktorá neobsahuje žiadne chemické, škodlivé látky, je prírodná, jemná, veľmi šetrná k jej citlivej pokožke.
Najprv sme začali s formulou Hipp Combiotic, potom s Hipp príkrmami a teraz kupujeme aj kozmetiku Hipp. Som s ňou veľmi spokojná a čo je najdôležitejšie, aj moja dcéra je štastná a má takú jemnú pokožku, že sa od nej často nemôžem odtrhnúť 🙂
Keby značka Hipp predávala aj plienky, určite by sme ich kupovali tiež.

skerinko
13. okt 2014

@lidka_hipp Pri prvej dcérke som dlho používala len čistú vodu a postupne som ju začala umývať klasickým detským mydlom keďže dcérka mala dosť problémy s pokožkou a hneď jej začervenela šla som preto touto cestou. Potom som začala skúšať vzorky kozmetických výrobkov a podľa reakcie na pokožke malej som sa rozhodovala. Každé dieťa a každá pokožka je iná, čo vyhovuje jednému nemusí byť vhodné pre druhého. Takže sme poskúšali toho dosť a aj sme našli kozmetiku ktorá malej vyhovuje a sme spokojné. Pri druhom bábätku sa budem riadiť tak isto. 😉

gabikas82
13. okt 2014

Spolieham na osvedčené výrobky známych značiek. Riadim sa vlastným pocitom, a veľa vecí odskúšam najprv na sebe, keďže mám citlivú pokožku tak niečo nevhodné by sa prejavilo aj u mňa. Našťastie dcérka nemala s pokožkou nikdy nejaký výrazný problém. A teraz už keď je väčšia mi pomáha vyberať kozmetiku aj ona, ovoniava a vyberá si čo sa jej páči. Inak odmalinka všetko ovoniava, ak dostane nejakú novú vec, hneď ju pritiahne k nošteku 🙂 🙂 🙂 alebo keď zmením prací prášok tak to hneď zistí 😀

iwwi
13. okt 2014

@lidka_hipp Jednoznacne rozhoduje zlozenie. U nas sa Hipp velmi osvedcil hlavne pri mladsom synovi, ktory ma od malicka problemy s ekzemom tak isto ako ja. Je to kozmetika cislo 1 u nas.🙂

veriiii
13. okt 2014

@lidka_hipp vzdy pozeram na zlozenie.. s Hipp sme nemali nikdy problem, zvyknem odporucat kamaratkam..

zuzkacoka
13. okt 2014

my máme dve detičky a priznám sa, že až pri druhom dieťatku som zaregistrovala, že Hipp nie je len detská strava ale aj kozmetika. starší synček vyrastal na Hipp príkrmoch a kašičkách a ich kvalita je perfektná. pri mladšej dcérke som to skúsila i s Hipp kozmetikou. som veľmi spokojná s jej kvalitou, rovnako ako to je i pri strave od Hipp. radi uživame vlhčené obrúsky, krém proti zapareninám je veľmi jemný a šetrný k pokožke a samozrejme veľké plus sú dávkovače kozmetiky, ktoré sú veľmi praktické. Jednoducho kvalita je kvalita 🙂

stanenka
13. okt 2014

Ja este na svoje babatko cakam, termin mam presne o mesiac 🙂. Kosmetiku pre nase prve babo vyberam dle slozeni, ci je testovane dermatologicky, ci neobsahuje nebezpecne chemikalie. Vlastne uplne stejne ako pre seba 🙂.

sam2
13. okt 2014

Snazim sa citat zlozenie a samozrejme si vypocujem aj nazory okolia. Hlavne je aby kozmetika neobsahoval parabeny, co hipp splna na 100% 😀 Dokonca aj krasne vonia 😉 Doporucila mi ju moja sesta a som rada ze som si dala poradit

alobalka
13. okt 2014

Kritériá pre výber kozmetiky pre moje deti sú nasledovné:
1.určite sa inšpirujem reklamou z časopisov, internetu, médií...alebo radou od kamarátky
2.uprednostňujem kozmetiku ktorá sa predáva (aj) v lekárni
3.uprednostňujem overené značky typu dermokozmetiky, detskej kozmetiky
4.nechám sa však aj zlákať inovatívnym zložením, ak má zaujme nová zložka - rada vyskúšam
5. výrobok potrebujem ovoňať, prečítať si zloženie, popis výrobcu, super ak existuje vzorka/minibalenie
6.cena musí byť primeraná (ani prinízka, ani prehnane vysoká)
7.dostupnosť - aby som nemusela zháňať cez eshopy a pod.
8.ešte je fajn, ak je k dispozícii viacero kozmetických prípravkov tej istej značky (krém, šampón, gel...). Lebo majú podobné zloženie, vôňu, lepšie spolu ladia na pokožke, keď sú od 1 výrobcu
9.výhodou sú prírodné suroviny a minimum zbytočnej chémie, ale nie za cenu, že produkt bude úplne bez vône, nepríjemnej konzistencie, nebude dobre peniť a pod.
10.testovanie na zvieratách mi nevadí, ak je to potrebné pre bezpečnosť použitia u detí

luchajda
13. okt 2014

Počas tehotenstva som si urobila prieskum medzi mojimi kamarátkami maminkami, aby som mala prehľad aká kozmetika existuje a ako na ňu jednotlivé bábätká reagujú... Žial, každá používala inú značku a mnohokrát značka ktorá sadla jednej nesadla tej druhej. Do pôrodnice som bola vybavená iba vzorkami, pretože som ešte vôbec nebola rozhodnutá. V pôrodnici mi detská sestra poradila práve Vašu kozmetiku Hipp. Olejček je výborný. Naše prvé kúpania sme používali len ten. Teraz už pomaličky pridávame aj ďalšie produkty Hipp a sme nadmieru spokojní. Malinká sa veľmi rada kupká a ešte radšej má krémikovanie spojené s masážou 🙂
Samozrejme, ako sa hovorí dôveruj ale preveruj... medzičasom som si už stihla naštudovať zloženia produktov Hipp a porovnať ich s konkurenciou. Nie som síce chemik, ale zloženie kozmetiky Hipp sa mi zdá byť najprírodnejšie. Veď načo rôzne parfumované olejčeky, mydlá či krémiky keď na svete niet krajšej vône, ako je vôna svojho dieťatka 🙂

stanislavao
13. okt 2014

ja som dala na odporucanie koznej a pouzivame jedine Bupi. Na ekzemovu pokozku je super, ziadne alergicke reakcie.

lucynka777
13. okt 2014

Urcite bolo prvorade zlozenie vyrobku 🙂

saskiaaa
13. okt 2014

po pravde ziadnu kozmetiku este nepouzivame zatial len detske mydielko 🙂
ale bolo by na case zacat 🙂
je to tazke je strasneee vela kozmetiky na trhu poprezerala som net aj popozerala po obchode
zatial som sa este nerozhodla :-\
ale mam vela kamaratiek ktore pouzivaju hipp alebo bobylove
ak mam pravdu povedat hipp urcite vyskusam 🙂

stanulka27
13. okt 2014

kupujeme kvalitnu neparfumovanu a a hlavne overenu kozmetiku,ak mam moznost vyskusat si nieco vo forme vzoriek tak urcite to uvitam.kozmetika by mala aj krasne vonat,byt cenovo dostupna a vacsinou koymetiku pre svoje babule kupujem v lekarni kvoli ekzemom. 🙂

butterfly22
14. okt 2014

kozmetika u mňa jedine prírodná ...takže tu hipp nepoužívame...ale určite je to lepšia voľba, ako výrobky pre deti s plno prídavkami, čo v detskej kozmetike nemajú čo robiť...

ajino
14. okt 2014

V prvom rade kvalita, cena, skúsenosti, odporúčanie známych, vyskúšala som na sebe veľa kozmetických prípravkov, lebo mám problematickú pleť a po dlhom časom som našla-kozmetiku HIPP a preto som sa rozhodla pred dvoma rokmi používať aj pri synovi kozmetiku HIPP. Nenatierala som ho hneď olejčekmi, lebo mal problémy s ekzémami, ale našťastie ekzémy zmizli a má krásnu pokožku, takže maminka aj synček sú verný kozmetike HIPP 🙂

jahodka30
14. okt 2014

My sme vyskúšali kadečo, ale nakoniec sme zostali pri kozmetike HIPP... nielen že krásne vonia ale drobček ako náhle zbadá kačičku hipp vie že sa ideme kúpkať 🙂 🙂 🙂 . My sme spokojný s Hippom a kupujeme iba Hipp 🙂 ....

mamina1974
14. okt 2014

jedine co pouzivam je mydlo bupi a som snim spokojna ine som neskusala 😕

pandica
14. okt 2014

My z kozmetiky používame HIPP a NIVEU. Obe nám vyhovujú. HIPP sme začali používať na odporúčanie pôrodnej asistentky na predpôrodnom kurze a NIVEU na základe odporúčania kamarátky.