SOUTĚŽ o Masážní olej na strie
Nebojte, nezapomněla jsem na soutěž pro těhulky 🙂 Mám tu pět balíčků s HiPP Masážním olejem na strie s BIO mandlovým olejem, jojobovým olejem a výtažkem z rakytníku. Náš masážní olej poskytuje intenzivní péči a ochranu, kterou pokožka v těhotenství potřebuje, a je určený pro pravidelnou masáž a péči o oblasti bříška, boků a prsou. Více o těhotenských masážích najdete na našem webu: http://www.hipp.sk/tehotenstvo/sprievodca/krasn...
Jestli chcete vyhrát, napište mi, jak o sebe pečujete během těhotenství. Co děláte proto, abyste se cítila dobře? Chodíte na masáže? Více dbáte na složení kosmetiky, kterou používáte? Pět z vás se může těšit na voňavý balíček 🙂

Mne uz sa tehulkovanie pomaly konci... Bude mi chybat to okopanie z vnutra brucha🙂 ale uz sa neskutocne tesim, ked uvidim nazivo nasu malu "futbalistku"🙂
Brusko si natieram olejom a tak som sa skoro uplne vyhla striam, ale iba na brusku, ostatne partie napriek natietaniu schytali plny zasah... Co uz... Dufam, ze aspon brusko vydrzi este ten natlak do konca, lebo pri striach zena nevie ani dna ani hodiny, kedy sa prejavia v celej svojej krase a hlavne bez opytania🙂

Ja sa občas natriem telovým mliekom... Keď som čakala prvú dcérku, tak som viac študovala o tehotenstve a aj sa viac starala o seba, bruško a viac to prežívala... teraz tu je už aj dcérka a tým pádom je času menej... ale pravidelne chdíme vonku, na prechádzku, opäť sa stravujeme zdravšie - viac zeleniny, rybky a keď už mám čas pre seba, tak sa snažím oddychnuť si pri knihe a čaji... večer sa venujem manželovi a hladkám bruško a čakám, kedy ma náš synček zas okope... už si tam začína robiť diskotéky a je to veľmi milé a príjemné 🙂