icon

SOUTĚŽ o plyšové sloníky HiPP

lidka_hipp
27. okt 2015

Slíbila jsem vám hodně soutěží, a tak tu mám hned další 🙂 Tentokrát budeme soutěži o hebké plyšové sloníky HiPP. Mám tu připraveno hned deset plyšáku vhodných i pro nejmenší děti 🙂

Stačí, když tady do fóra nahrajete fotografii svého miláčka s jeho oblíbenou hračkou. Deset vybraných odpovědí pak odměníme sloníkem HiPP.

SOUTĚŽ o plyšové sloníky HiPP
ifkabalazova
27. okt 2015

u nas je momentalne najoblubenejsou Jakubkovou hrackou rychlovarna kanvica, dokonca tak, ze sa s nou nielen hra, ale si na nej aj sedi 🙂

xperia1985
27. okt 2015

Miluju vsechny hracky. Hlavne vsechny stale kousu, protoze mi rostou zoubky. Nejradsi mam hry s tatou 🙂

xperia1985
27. okt 2015
misifuska
27. okt 2015

U nas je to tak striedavo oblacno, ale momentalne vedie Oball 😄

jahodka30
27. okt 2015

U nás je najoblúbenejšou hraškou vozíček na hračky. Všetky hračky idú von a usadí sa tam náš drobček aj s loptičkou a musíme ho pekne voziť 😉 😉 😉

darinka55
27. okt 2015

minnie alebo macik nase naj

evkakd
27. okt 2015

Kedze u nas sme v obdobi objavovania, zatial nemame ziadnu oblubenu hracku. Kazdy den sa hrame s inou hrackou a mozno prave slonik by bol ten pravy 🙂

nikijezikova
27. okt 2015

Karolinkina oblubema hracka je plysovy slonik ktory je vacsi nez ona sama 🙂 🙂 🙂

bibyke
27. okt 2015

U nas je najoblubenejsia hracka "ika" -je to lopatka,nikto nechape preco,no maly ju vola ika a musi ju mat pri sebe za kazdych okolnosti,ci sme vonku,ci cestujeme,ci sa kupe a aj pri spani😊

drobcek117
27. okt 2015

Tak aj my sme sa rozhodli zapojit do sutaze , aj ked niesme este na svete,mame este 25 dni 😉
Ale pri tomto zajkovy co hra sa vieme ukludnit a zaspinkag uz teraz ked maminku moc kopancekujeme 😉

igiana
27. okt 2015

Najlepsi priatel cloveka 🙂

zvonkohra
27. okt 2015

Nas pony je vsade 🙂

mirkami7
27. okt 2015

náš psík síce nieje hráčka ,ale deti ho majú velmi radi 🙂

broc
27. okt 2015

U nas vedie tento pav 🙂 je farebny, ma velke oci ktorymi na nas kuka a ked sa ho snazime chytit susti...

moncsi1987
27. okt 2015

Nasou najoblubenejsou hrackou je nas pes🙂🙂

malajezibaba1
27. okt 2015

Náš drobec sa hrá najradšej vonku a oblúbený ma šlapací traktor ktorý stále opravuje a do vlečky nakladá všetky svoje poklady aj ked bicyklovať na ňpm ešte nevie :D Bohužial ochvílu bude musieť isť na poval kedže slnečných dní je čím dalej tým menej tak si čochváľa najdeme zas niečo ine

2kocka7
27. okt 2015
eliska07
27. okt 2015

Plyšové opičky sú u nás top 🙂 prvý syn ju mal od narodenia, a keďže sme sa báli, že ju stratí, do zásoby sme kúpili hneď aj druhú. Keďže nestratil - dostal ju o pár rokov neskôr aj mladší braček 🙂

kupcovci
27. okt 2015

Zuzkina obľúbená hráčka teraz keď jej idú zubky slúži aj ako hryzatko 😄

erinkamaminka
27. okt 2015

najoblubenejsou hrackou mojho syna je tento traktorik🙂

martina374
27. okt 2015

Obľúbenou hračkou našej malej je táto hrkalka, hraje sa s ňou už od narodenia 🙂

mandelina
27. okt 2015

Naša Ela najradšej vyťahuje veci zo šuflíkov, či už v kuchyni, kúpeľni, spálni... všade kam dočiahne 😀 , ale tiež sa veľmi rada hrá s knižočkou, čo som jej ušila, tak sa veľmi teším 🙂

majjka4
27. okt 2015

moje deticky 🙂

asire
27. okt 2015

Ešte mliečko a ideme spinkať 🙂

asire
27. okt 2015
tinuli
27. okt 2015

No my ich máme viac 🙂 vždy niečo iné ale hlavne ešte mamin a ujov modrý mončičák 🙂 ktorému mama ako malá odhryzla prsty.

iwuska1401
27. okt 2015

u nas jednoznacne slonik bezneho ani na krok 😀

ivett86
27. okt 2015

Moj najlepsi kamarat😊

kuka221
27. okt 2015
20viki13
27. okt 2015

U nas je to cela kopa 😀 byva ja vacsia le tam ju potom nemozme najst 😀