icon

SOUTĚŽ o plyšové sloníky HiPP

lidka_hipp
27. okt 2015

Slíbila jsem vám hodně soutěží, a tak tu mám hned další 🙂 Tentokrát budeme soutěži o hebké plyšové sloníky HiPP. Mám tu připraveno hned deset plyšáku vhodných i pro nejmenší děti 🙂

Stačí, když tady do fóra nahrajete fotografii svého miláčka s jeho oblíbenou hračkou. Deset vybraných odpovědí pak odměníme sloníkem HiPP.

SOUTĚŽ o plyšové sloníky HiPP
magdicka111
31. okt 2015

Sladké sníčky so sloník by boli ešte lepšie 😀

idealoptik
31. okt 2015

Dominika a jej hračky. Buď kŕmi seba alebo všetkych naokolo seba 🙂

marecek1
31. okt 2015

u nás momentálne frčia kocky 😉

manika18
31. okt 2015

od narodenia miluje bieleho zajka .-)))

topier
1. nov 2015

No nie je to úplne že hračka, ale naša Miška momentálne najradšej obúva všetky topánky (už neviem, kde ich skrývať, aby sa k nim nedostala 😀 ) Takže kým všetky ponosí do obývačky a poobúva si ich, tak sa celkom fajn prehrá.. Horšie je len, keď mi z nich obúcha blato 🙂 Takže - pre nás totálne naj hračka - topánky - kohokoľvek, akékoľvek..

charmed
1. nov 2015
poly2406
1. nov 2015
melesmeles
1. nov 2015

U nas jej naj "hracka" stetec, farby a akakolvek tvoriva cinnost 🙂 Zabavi sa nielen drobec, ale aj ja. Pre mna to je super relax a krasne chvile stravene s mojim dietatom. Niekolko vytvorov nam zdobi aj stenu nad sedackou v obyvacke 🙂

mipelka
1. nov 2015

Naša Emka a jej žirafka 🙂 bez nej sa teraz nepohneme ani na krok 🙂

trudy1717
1. nov 2015

Moja malá ľaľka 🙂

olivka26
1. nov 2015

Najradsej ma moja OLI skaldacky,kocky,lego 😀
dokaze sa hrat a zabavit hodiny 😵 😵

monikabubko
1. nov 2015

Sarah Emmka....akýkoľvek kočík a loptičky 🙂 ....to muselo byť aj u fotografky, inak by sme ani jeden nerozmazaný záber nedokázali 🙂

macopka
1. nov 2015

Toto je nas Hauko 🙂 Rebeka ho dostala, ked mala adi pol roka a odvtedy s nim chodi vsade. Najnovsie s nou chodi cikat, najskor da vycikat psika a potom ide ona 🙂

agataaghova
2. nov 2015

Moje dve obľúbené hračky, psík Oggy a macko Maťo. 🙂 Oggyho nechám sem-tam doma oddychovať, no Maťo musí ísť so mnou stále všade. 🙂

alenka008
2. nov 2015
alenka008
2. nov 2015

nasa naoblibenejsia je chobotnicka

mimaaaa20
2. nov 2015

Od kedy sme prisli z porodnice su to nasi verni kamarati, stale mala zabka musi ist s nami kam ideme mi 🙂 ci uz na navstevu, k lekarovi alebo len na prechadzku nesmie chybat.. a to nehovorim o spani..... bez velkej zaby ani nezaspime ..... to su nase naj hracky .... 🙂

lovetoken
2. nov 2015

jednoznačne kočík,,, bez kočíka ani do lesa na huby :D žeby sme v nom slona začali voziť ??? :D :D

bazarocka
2. nov 2015

najobľúbenejšia, somárik, láka ho na ňom jeho červená šatka 🙂

juliet221
2. nov 2015
juliet221
2. nov 2015

moja dcerka miluje tohoto havka. neda ho zruky

juliet221
2. nov 2015

tigrik

sofiasuf
2. nov 2015

s obľúbeným Pinocchiom 🙂

jafeko
2. nov 2015
dencatko
2. nov 2015

Momentálne nasa oblubena hracka je vysávač 🙂

dzanem
3. nov 2015

Ninka zatial nechce ziadnu inu hračku ako mamin prsnik,aj s nim spí 🙂

ajino
3. nov 2015

Moja najobľúbenejšia hračka je moja hracia deka, keďže mám 7 mesiacov, objavujem nové veci a keď sa uvidím v zrkadle, čudujem sa dlho, ako som sa tam dostala a či som to vôbec ja? 😀

mmls
3. nov 2015

Nasa oblubena je piratik 🙂 v brusku ma koralky a po zatiahnuti vibruje 🙂 tolko sa s nim mordoval a natahoval ho az zaspinkal 🙂 a kedze spinkame strasne malinko, kazda minutka spanku je na nezaplatenie :P

samni
3. nov 2015

balóniiiiiiiik je super 🙂

monika11m
3. nov 2015

nas milacik sa este nenarodil ale hracky uz ma pripravene