icon

SOUTĚŽ o příkrmy HiPP se zeleninou a masem

lidka_hipp
29. okt 2015

Aby děti správně rostly, potřebují vyváženou a současně rozmanitou stravu. To v HiPP moc dobře víme, a tak jsme vytvořili celou řadu chutných menu, která ocení i ti nejnáročnější strávníci 🙂 Do našich skleniček zpracováváme pouze suroviny z ekologického zemědělství které prošly systémem velmi přísných kontrol. V našich příkrmech tak najdete pouze BIO zeleninu, BIO maso nebo BIO rýži či BIO obiloviny. Více o našich HiPP menu: http://www.hipp.sk/prikrmy/produkty/menu/

Pro pět z vás tu mám balíček s našimi chutnými HiPP menu 🙂 Napište mi, jaký vztah mají vaše děti k zelenině a k masu. Chutná jim všechno nebo si vybírají? 🙂 Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme HiPP balíčkem plným dobrot 🙂

SOUTĚŽ o příkrmy HiPP se zeleninou a masem
ciusinka
29. okt 2015

Moj syncek miluje masko aj zeleninu,masozravec je po mne,moje heslo je,ze najlepsim dezertom je rezen 😀Aj ked ten este moj drobec samozrejme nepapa 😀S maskom nema ziadny problem a zeleninku mi zatial zjedol vsetku,ktoru som mu dala 🙂Niekedy sa sice zatvari stylom,ze mama co mi to davas za humus 😀Vtedy aj cakam,ze uz viac z toho nezje,ale kupodivu zacne aj tak otvarat usta dokoran a casto na mna este aj vykrikuje,ked mu naberam pomaly a nedajboze mu to aj fukam,lebo ho zdrzujem od jedla 😀Zo zeleninky ma najradsej cukinu a spenat 🙂

lilidix
29. okt 2015

Našťastie náš Maťulo spapá všetko, čo nespapá jeho 😀 Vždy sa snažím dať mu len to naj a nech má domácu stravu. Našťastie máme v záhradke zemiaky, mrkvu, cuketu, petržlen, kaleráb, no a všetko možné, takže mu varím z bio surovín. Taktiež Maťova starká chová morky, zajace, kurence, takže je to všetko poctivé mäsko. No sem tam sa stane, že nemá navarené (málokedy). V tom prípade volím to najkvalitnejšie na trhu a to je podľa mňa značka Hipp. Pokiaľ má papať niečo kupované, tak určite Hipp, takže nejaké tie malé zásoby vždy sú 🙂

andyddd
29. okt 2015

Moja malicka dcera uz bude v marci dva rokou.prvi krat som jej dala maso vtedy ked mala 4 masiacov.obedovali sme a ona takto plakalo nevedeli sme co je s nim a ked som jej dala do rucicky vyprazane maso tak uz bolo ticho.bala som sa ze nevie to jest ale nebolo ziadny problem.zubicky este nemala ale z tych maso nic nenechala.odvtedy ked vidi neake maso urcite zje.to moze byt vyprazane kura,aj varene z polievky to je prve co z mizne z taniere.aj zeleniny velmy ma rada,najradsej kysle uhorky.to som dala jej ked sa zacinali prist prve zubka.a este aj paradajky velmy ma rada

tryromy
29. okt 2015

Tak ako mnohe deti nas maly od prveho prikrmu ked bolo treba papal hipp. Bola to jedina znacka ku ktorej som mala doveru. Adam spapa vsetko co nespapa jeho ale s kupavanymi to az taka pravda nie je. Mame uz 21 mesiacov a stale preferuje hipp. Skusali sme aj ine menucka ale tie len ochutnal a utiekol, dokonca sa nam stalo ze ovonal zobral misku a hodil do kosa. To sa nam s hipp nestalo uz len ked pocuje viecko kliknut leti do kuchyne. Miluje aj ovocne tycinky aj ovocne pyre. Aj kozmetiku pouzivame hipp od narodenia. 🙂

bubloska135
29. okt 2015

Moj syncek mal obdobie kedy masko moc nejedol (teda skoro nic nejedol), teraz sa to zmenilo a spapa hocijake masko, lubi ho ale musi byt s ryzou 🙂 vtedy povie aj mnam mnam, ak je vsak s inou prilohou, pozrie sa a odide. No ti poviem. A zo zeleninky najviac miluje uhorku. Chuti mu az tak ze ked ju dostane da jej prednost pred vsetkych. Takze u nas sa serviruje zeleninka az po ranajkach a obede ako dezert...inak by nespapal to co ma, ale tlacil sa uhorkou 🙂

evkakd
29. okt 2015

Nas maly bol vzdy vyberavy a malo co zjedol, tak to je aj teraz, co sa ale neda povedat o dcerke. Ta este ani jedno jedlo neodmietla. Zje vsetko. Ked vsetci obedujeme musi jej dat kazdy okostovat zo svojeho ci naaahodou nema niekto nieco ine. Vacsinou dojeda po starsom bratovi, ktory jej vzdy necha, kedze on je slaby jedak. Takze dcerka ma k zeleninke a masku velmi kladny vzhat a pre mna o to lahsie jej navarit ked brasko chodi do skolky 🙂

slivec84
29. okt 2015

My sme s prikrmami zacali este len pred par tyzdnami. Zo zaciatku som sa snazila pripravovat zeleninku doma na pare. Asi ako vacsina mamiciek, aj my sme zacali so zemiacikom a mrkvickou a postupne sme pridavali nove druhy, plus masko, atd. Uplne najoblubenejsia zeleninka je momentalne tekvica hokaido najlepsie s nicim nemiesana. No a co som uplne prekvapena, vobec nemozem do neho dostat mrkvu, ani s jablckom a uz ani so zemiacikom a ani batat nemal uspech, co som bola prekvapena lebo ten je sladucky. Jedine kde ju spapa je kupovany zeleninovo masovy prikrm. Takze zaver, negativny vztah k mrkve ma pravdepodobne v genoch, kedze ja som az do dospelosti mrkvu nemohla ani citit 🙂 tak uvidime ako sa to vyvinie 🙂 drzte palce lebo mrkvicka je velmi zdrava a chutna, este o tom presvedcit mojho drobca 🙂 😒

monika_35
29. okt 2015

Náš Dodi má síce už 30mes no stále má svoje obľúbené Hipp výrobky 😉
Nepapá ich každý deň,ale miluje ich
Hlavne ovocné výživky

lenkakrskova04
29. okt 2015

moji menší drobci sú úplne rozdielny malá spapá akúkoľvek zeleninu a ovocie aj samotné hlavne kyslé jej chutí a malý ten zas len mäso jedine keď ju má primiešanú k mäsu 🙂 a starší tí si vyberajú každý raz iné raz nejedia mäso potom nejedia zeleninu potom im už vadia aj zemiaky atd 😀 prejde pár dní a vravia opačne akurát palacinky nikdy neodmietnu 😀

fazulka17
29. okt 2015

moja dcérka má veľmi rada mäsko ale zo zeleninou e to horšie. Čerstvú vôbec žiadnu a varenú alebo dusenú asi len mrkvu ☹

cukricek12
29. okt 2015

Náš malý je veľký papkáč.Zeleninku a maso ma rad,len to hovadzie mu nejako nechutí.Ale to nechutí ani mne 🙂 Inak zeleninu má veľmi rád,najviac brokolicu. Keď som mu dala prvé lyžicky brokolice Hipp skoro mi zjedol celý pohárik. Zelenina je zdravá a dúfam,že ju bude mať rád aj po ďalšie roky 😉

alienka000
29. okt 2015

Našťastie moja malá ma veľmi pozitívny vzťah k všetkému zdravému. Miluje zeleninu na akýkoľvek spôsob a mäsko k tomu.
A aj keď chodí a "žobre" o jedlo (akonáhle niekto je, v sekunde je pr ňom a žobre), tak jej z taniera vždy radšej ako chlebík dám kúsok paradajky, uhorky 😎

lucica
29. okt 2015

Moji synovia potrebuju k životu hlavne mäsko. Zelenina teplene upravena je ok, ale surovu jedine rajcinku. Ine nechcu. NO na sladky obed ich nik nenalaka 🙂 Najradšej spomínam na to keď sa staršieho syna dedko spýtal čo rád papá na obed a on mu odpovedal namiesto jeho oblubenej kombinacie mäso kaša, že mäso so šniclou (rezňom). 🙂
Hipky boli a su u nas oblúbené, hlavne mäsove 🙂 Dobrý spoločník na cesty. No úplný top sú vycucávacie ovocné výživky, ked by som ich pred chalanov položila 10, tak do 5 minut sú fuč 🙂

martina374
29. okt 2015

Naše malé slniečko zje všetko čo vidí. Všetko jej chutí aj zelenina aj mäsko. Nieje vyberavá. Keď ideme obedovať tak najprv nakŕmim ju aby sme jej my nerobili chúťky a potom ideme jesť my. Ale kým ja naberiem prvú lyžicu z taniera, že idem už konečne jesť ja, tak malá je opäť pri mne pri nohách a chce aj ona, aj keď nedávno jedla svoju porciu. Takže zase idem krmiť ja ju a pomedzi to sa ujde niečo aj mne 🙂 Som rada, že jej takto chutí, že nám rastie do krásy a je zdravá 🙂

nikenzi
29. okt 2015

Mojmu zatial chutí uplne vsetko co mu naservírujem...aj to čo nie 😀

irenaliza
29. okt 2015

Za 10rokov, kedy sa nám narodila naša prvá dcérka a odvedy ďalšie tri dcérky sme prišli rôznymi obdobiami jedenia aj nejedenia, vypľúvania, hádzania jedla na zem...
Naša 1dcérka bola od začiatku super, rada zjedla čo som jej dala- zeleninku, mäsko a jedla krásne, potom akoby uťal a nejedla takmer nič, alebo veľmi málo, ale nerobila som vedu a postupne sa to zlepšilo a teraz sa super papkáč.
Zje zeleninku- miluje špenát, brokolicu, zelené cibuľku, kapustu... a mäsko takmer všetko- len nesmie byt plnené a ryba tú nemá rada.
2.dcérka má teraz 7.rokov tá je už menší jedák- ale má rada mäsko so šťavičkou, brokoličku, kukuricu, strúhanú mrkvu s citrónom... a tretia dcérka tiež môže mäsko a zo zeleninky najradšej brokolicu, kukuricu , mrkvu..
A najhoršie s papkaním je na tom 17 mesačná najmladšia dcérka- ochutná všetko, ale väčšinou po prvou súste sa s jedlom hrá alebo ho vypľúva, zje kukuričku, trochu šunky a najradšej moje mliečko... takže uvidíme ako to ďalej bude...
Takže, keď varíme hlavne cez víkend tak sa snažím variť viacej jedál, čo ktorej chutí a vyhovuje, aby nevymýšľali ani ony a aj ja aby som nemusela mať nervy, že takmer všetko nechajú na tanieri, ale keď urobíme ako tak podľa nich a nás tak sa to dá, zeleninka a mäsko môže byť , ale každá aj keď sa snažím rovnako každá miluje inú veci a asi to tak má byť?

ivanka46
29. okt 2015

Mojmu drobcovi chuti vsetka zeleninka a aj masko 🙂 akurat sme spapali morcacie masko s karotkou a dalsie na nas caka 😀

wandie
29. okt 2015

Som stastna, ze moje deti miluju vsetku zeleninu a takisto aj ovocie. Ked sme zacinali s prikrmami u starsieho synceka, tak sa nemohol dojest poharikov od HIPP. Akekolvek...cisto zeleninove, zeleninovo- maskove ale aj ovocne. Kupovali sme kartony.....Ale nie preto, ze som bola leniva varit mu, vela krat som mu varila, ale bez uspechu. Nechutilo mu, a to som zevraj dobra kucharka 😀 Hipp ma jednoducho prebil 😀 Ale u mladsieho synceka som obstala ako kucharka lepsie. Maminkina strava je naj 🙂 Ale casto cestujeme, tak mame vzdy zo sebou hotove kupovane prikrmy, a samozrejme aj po nich sa vzdy zaprasi, a je jedno aku prichut alebo kombinaciu mu dam 🙂 Takze taky balicek by nas velmi potesil 😉

minulin
29. okt 2015

U nas uplne najviac sa papa masko a zelenina. To je top kombinacia 🙂

bibinka78
29. okt 2015

Prechod na prikrm bol tazky drobcek sa nechce vzdat toho najlepsieho co mu mozem dat mliecka kojenim.Zo zaciatku papal 2-3baby lyzicky po troch tyzdnoch spapa celu porciu.Jedno co mu moc nechuti je na velke prekvapenie tekvica a najviac lubi mrkvicku sladky zemiak.Masko sme zacali davat len par dnami zatial chuti najviac morcacie 😉.
Dcera kolko krat pride ci nieco ostalo rada dojeda po malom doteraz ma rada stavy hipp ale doteraz neznasa rajciny.

mandelina
29. okt 2015

Našťastie u nás s problémy s papaním nie sú, ešte stále sa aj dojčíme. Ela má 18 m. a hneď od prvých príkrmov zje všetko, čo jej dám. Smejeme sa, že čo nezje ju zje ona 😀 Veľmi má rada zeleninové polievky a mäskom teda tiež nepohrdne 😉. Naposledy už vyskúšala aj rezeň a áno - chutil jej 😀 . Ale teda musím napísať, že čím je staršia a pozná viac chutí, vie si už aj vybrať a starší súrodenci ju na nešťastie naučili aj na sladkosti 😒 , čo mi až tak po vôli nie je. Starší syn je mäsožravec 🙂 , ale zelenina a ovocie mu až tak nejdú 😒 , tam je to vždy s prehováraním a aj trochu nútením - nebolo nad to, keď som ho ešte kŕmila a spapal, čo som mu dala. Ale presnidávky-ovocné pyré to by jedol stále 😀. Prostredná dcéra, keď bola malá bola vyberavá, zato teraz, nemá problém zjesť akékoľvek ovocie alebo zeleninu 🙂 a mäsko má tiež rada 🙂

macopka
29. okt 2015

My sa snazime o to, aby sme mali rozmanity jedalnicek. Najradsej mame polievky, den bez polievky neexistuje, zatial sme zjedlu vsetky. Horsie to mame s maskom, to nam az tak moc nechuti,musi byt co najmensie ☹ a z cerstvej zeleninky mame najradsej rajciny a hrach. V lete sa posadi v zahrafe do hriadky a sama papa, bud cherry rajcinky alebo hrasok. Hrach musim sadit na dvakrat 🙂

natalia1985
29. okt 2015

Moja dcera je dost vyberava,maso vobec nechce tak ho nahradzam aspon masovymi presnedavkami,tie zje vzdy,a co sa tyka zeleniny tak tu ma velmi rada,rajcini,uhorky to mame furt na desiatu 😃a samozrejme kremove polievky a vyvar zo sliepky sk slizami je u nas top

haidi
29. okt 2015

U nas mame zeleninku velmi radi dokonca viac nez mäsko 😀 Bude asi po mamine 🙂 Najviac nam chuti tekvica Hokaido tej sa nevie dcerka dojest ,velmi huti aj spenat a z mäska najviac morcacie lubime 🙂

trudy1717
29. okt 2015

Moja Rebečka spapká všetko .... nic nevyberá 🙂 Najradsej má špenátik a brokolicku a šošovičku . Isto nepohrdne ani dobrým mäskom 🙂 je to proste mali papkoš 🙂

skerinko
29. okt 2015

@lidka_hipp
S príkrmami sme začali asi pred 2 mesiacmi. Veľmi som sa na toto obdobie tešila, predstavovala som si ako budem malému vyvárať, hľadala som recepty na inšpiráciu. Ale náš synček sa rozhodol inak. Vôbec mu nechutilo ani zelenina ani mäsko, horko ťažko spapal 3 lyžičky a systémom brrrrm vypľul 4 lyžičky. Tak som šla do obchodu a kúpila som prvý príkrm, ktorý mi padol do oka. Bola to Bio zeleninka s teľacím mäskom od Hipp a čo na to malý? Spapal celý pohárik, nestíhala som mu ani dávať. Takže teraz sa už kamaráti aj so zeleninkou (úplne najviac cuketu, mrkvičku, špenát a zemiačik) aj s mäskom (hlavne morčacím) a dúfam, že mu to dlho, dlho vydrží 🙂

stacey46
29. okt 2015

Dobrý deň, my sme začali konkurenčnými zeleninovými príkrmami ale dcérka mi ich dodnes odmieta, nech je to akákoľvek značka, spapá iba tie ovocné. Zeleninku zje iba pripravenú doma, najradšej má mrkvičku s kuracím mäskom, zemiakovú kašu a tekvicovú omáčku. Ale keď vidím toľko dobrých recenzií, najbližšie skúsime niektorý z príkrmov od HiPP. 🙂

kamionistka
29. okt 2015

dobry den chcem poprosit dobre mamicky o pomoc pri hlasovani potrebujem like za tuto foto plati uy len dva dni dakujem velmi mi to pomoze http://salamini.sk/sutaz-foto/foto-126/

xperia1985
29. okt 2015

Kubicek nema rad vareny brambor s mrkvi a rybi maso, ale pokud mu ho dam v prikrmu, tak ho pekne ji. Ma nejradsi kasi pred spinkanim.

Mrkev a brambory ty nemam rad,
s temi nejsem kamarad.
Kdyz mi je mamka uvari,
tak se u jidla dobre netvarim.
Kdyz dostanu prikrm Hipp,
tak je u jidla mir a klid.
Pekne bastim a usmivam se,
uz se tesim az dostanu zase 🙂

matauk
29. okt 2015

Naš drobček ma rad zelenú 🙂 Mrkvičku samotnú nie ale s brokolicou áno .
Takze u nás v chladničke prevláda zelená 🙂 brokolica, špenát , hrach , zelene listové šaláty ...
A na ovocie nie sme moc ale zelene jabĺčko to je ine 🙂
Na cesty a výlety Hipp papaníčka vyhrávajú , spápá sa všetko mňam mňam mňam