icon

SOUTĚŽ: kosmetika HiPP

lidka_hipp
16. feb 2016

Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP! Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/

Těším se na vaše odpovědi 🙂

SOUTĚŽ: kosmetika HiPP
kittyjuliette
16. feb 2016

Za mna urcite olejcek po kupani☺prekrasne vonia a maly ma po nom pokozku skutocne ako zo zamatu.A priznavam,ze mu ho kradnem kazdy vecer aj ja,takze u nas ide "na litre" 😆

pegy4
16. feb 2016

U nás kvoli zúbkom hocičo , ale najviac lubi piškotky , tvrdé keksíky 🙂

andy95
16. feb 2016

U nás sa na prvých miestach umiestnil krémik a olej ( ktoré používam aj ja, kvôli nádhernej vôni a kvôli mojej citlivej pokožke, ktorá reaguje takmer na všetko ) ... a nedá mi taktiež nespomenúť penu do kúpeľa 🙂 s tou zažijeme vždy kopec zábavy 🙂

monika11m
16. feb 2016

nas oblubeny je neparfumovany olejcek je skveli po kupani a dobre zabera aj na mliecnu chrasticku

xevulax
16. feb 2016

U nas je top sprchovy gel a telove mliecko. Pouzivam ich nie len pre deti, ale aj pre seba😉 . Ked citim vonu tychto vyrobkov, pripomenu mi vzdy moje deticky. Pouzivame ich odkedy sa dcerky narodili. Ked boli malicke (babatka), pouzivali sme aj olejcek aj vlhcene utierky- tie pouzivame obcas aj teraz. Nedam na tuto kozmetiku dopustit.

evulienkaslx
16. feb 2016

Kedze mame doma vodny zivel, najradsej mame Hipp penu na umyvanie " kacicka" , ktoru berieme kazdy tyzden aj na plavanie deticiek 🙂 A preco? - peni, setrne umyva a nestipe ocka

luciahudecova
16. feb 2016

Perfektné su vlhčené obrúsky Hipp 👌🙂 my sme s nimi veeeeeeeeľmi spokojní 🙂

majik66
16. feb 2016

u nas je top pena na umyvanie. je jemnucka, prijemne vonava a co je hlavne, ze je setrna k pokozke mojho huncutika 🙂

ajino
16. feb 2016

sprchový gél,syn sa veľmi rád kúpe a sprcháč nemôže u neho chýbať

pipinka4
16. feb 2016

@lidka_hipp tak u nas je top samponik nadherne vonia a hlavne nevytvara alergie. A pouziva ho aj nas tatinko kedze nemoze nejaku agresivnu kozmetiku.a na druhom mieste vlhcene servitky bez nich ani na krok!!!. Mame ichbuplne vsade kde sa pen da xi

majkaa852
16. feb 2016

ovocné kapsicky, pretože sú veľmi lahodné, jemné a samozrejme chutné.

fazulka17
16. feb 2016

Ja mam veľmi rada vaše výrobky všetky pretože nie len mala ich používa ale telové mlieko a sprchový používame aj my s manželom. A neodmysliteľnou súčasťou su vlhčene

sluchatka
16. feb 2016

My pouzivame penu na kupanie v tvare kacicky a natierame telovym mliekom 🙂 a rada sa s nim natrem aj ja, lebo krasne voni

wandie
16. feb 2016

My mame velmi radi umyvaciu penu kacicku, vlhcene utierky a radi mlsame ovocne kapsicky a keksiky 🙂

extunc
16. feb 2016

U nás vedie jednoznačne kačka 😂

maminecka2
16. feb 2016

Ahoj, tak je toho viac, ale vlhcene obrusky su uplne top, skusali sme vsetky mozne znacky a teda bez konkurencie. A momentalne olejcek na mamine brusko, kedze sa uz tretikrat poooriadne gulatim 😵

mikaela87
16. feb 2016

Najväcsou zabavou pri umyvani a kupani je umyvacia pena kacka.. Ktora vycari dcerke usmev na tvari a tym spravi radost aj mne.. Vsak najdolezitejsie je ked je dieta stastne a kacicka vie teda vycarit usmev na tvari. Dakujeme HIPP
pena kacicka nesmie u nas nikdy chybat.. Radi by sme vsak chceli vyskusat aj ine kozmeticke pripravky, ktore by nam urobili radost a hlavne dcerke.

elka7
16. feb 2016

Hipp pouzivame vlhcene obrusky, lahko sa vytahuju, su jemne,nedrazdia zadocek. Taktiez mame vonavucky kremik, natierame po kupkani. Pokozka je po nom hebucka, vonavucka a nie lepkava, co je velke plus. Tesim sa vyskusanie vasich dalsich vyrobkov.

janocka84
16. feb 2016

Keď som bola tehu, môj obľúbený bol masážny olej na strie. Keď sa narodili chalani, po kúpaní ich vždy natriem pletovym olejcekom Hipp a jednoducho je to pre mňa synonymum pre ich vôňu odvtedy. Vždy keď cítim vôňu tohto olejceka, v hlave mám obraz mojich dvojiciek 😀
@elka7

janocka84
16. feb 2016

@elka7 pardon, nechtiac som stlacila pred zadaním príspevku 🙂

blbovina
16. feb 2016

Milujeme vonu tejto kozmetiky, pouzivame viac druhov, no top je u nas olejcek. Je vynikajuci pre deticky, maly mal po narodeni pokozku, ktora mu na urcitych miestach praskala a mokvala. Natierala a cistila som mu to s tymto olejcekom, narastol a pomohlo mu to. No skvely je tiez pre mna, mam problem so suchou supinatou pokozkou, bud sa nim natriem, aj po kupeli alebo navlhcim vatovy tampon a vycistim si tvar.

jankaslobodova
16. feb 2016

U nas je to skoro vsetko, ci pena do kupela, ci to bola prva miecna kasa, ci keksiky na prve zubky a ine. Vsetko pouzivame z Hipp, aj cajiky. Hned od narodenia sme pouzivali hipp caj fenyklovy jediny z ktoreho nebolo malemu zle :(

fuci
16. feb 2016

u nás "fičí kačenka" a olejček, tú kačičku ste fakt fajne vymysleli , klobúk dole 🙂

jajkakk
16. feb 2016

U nás je to jednoznačne pena do kúpeľa. musí jej byť veľa, inak sa kúpanie drobcovi neráta...

juliatoth
16. feb 2016

Samozrejme vlhčené obrúsky, tie sú u nás top! 😉

makovicka8
16. feb 2016

Samponik

onmaria
16. feb 2016

u nas jednoznacke vlhcene obrusky..tie su top!

smolinka024
16. feb 2016

Ja milujem Hipp detske pletove mliecko s Bio mandlovym olejom...tej voni sa nic nevyrovna...a to sme skusali aj inu kozmetiku... Kremikujem s nim starsieho (3 a pol rocneho) aj mladsieho rocneho synceka vzdy vecer po kupani a este aj na druhy den krasne vonaju a su hebucky a jemnucky...Krasne sa mi pri nich potom zaspava 😉)) A dokonca aj manzel sa ich nevie vtedy "nasytit"... Takze dakujeme tymto Hipp za krasny vyrobok...

lyrrya
16. feb 2016

U nas doma je stale top vlhcene utierky na zadocek. A aj starsi si ich oblubil. Na ritulu to naj. Ale samozrejme aj na vyletoch na usmudlane rucule su super

daniela_1_
16. feb 2016

My sme si velmi oblubili penu kacicku aj ked ideme na plavaren berieme zo sebou deti sa skor zabavia a skor sa umyju