SOUTĚŽ: kosmetika HiPP
Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP! Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/
Těším se na vaše odpovědi 🙂
Máme radi všetky kozmetické výrobky od Hipp, ale najviac u nás boduje telové mlieko. Má krásnu vôňu, ideálnu konzistenciu a používa ho aj maminka 🙂
U nás je top sprchový gél. Už si ho vie aj sama "vytlačiť" a rozotrieť po telíčku 😀
Z kozmetických výrobkov Hipp máme nakúpený skoro všetko 😉 , najviac použivame krémik na dupku, vlhčené utierky, ktoré si neviem vynachváliť, krém na telíčko a krémik na tvár do chladu. Nemenila by som túto značku, pretože sa mi osvedčila, len ľutujem, že som ju nepoužívala aj pri dcérke. 🙂
Toto je naša "výbava" ťažko napísať ktorý výrobok mám najradšej pretože krémiky sú fantastické ako aj všetko ostatné ale teda úplne najradšej mám jemný sprchový krém baby už vo vani majú po ňom pokožku ako nakrémovanú 🙂 a najlepšie na Hipp kozmetike je, že je vhodná aj pre atopickú pokožku s ktorou sme mali problém ale postupne sa toho zbavujeme 🙂
Dobry den, velmi sme spokojni s vlhcenymi obruskami, tie jednoducho nesmu chybat a taktiez aj pletovy olejcek. Ten som zacala pouzivat aj ja, ked mi raz cez víkend dosiel moj krem, a odvtedy pouzivam aj ja iba ten. Mala som problematicku plet, a tento olejcek mi velmi pomohol. Dakujem
U nás asi najobľúbenejší je sprchový gél o telový olej od narodenia....
My máme najradsej telové mlieko, s ktorým sa vždy po kúpaní nakrémujeme. A samozrejme vlhčené obrúsky nesmú chýbať.
Náš najobľúbenejší výrobok od Hipp je pena na umývanie v tvare kačičky! 😀 😀 😀
Všetky naše detičky umývajú si ňou ručiky i hlavičky. 😉
Kačičku všetci milujú, pekne sa s ňou vyhrajú, niekedy sa o ňu aj hádajú. 😀
Prišla jej na chuť aj naša dcérka najmladšia,
rada sa kúpe, štiplavé očká ju už nestrašia.
Pena od Hipp jemná je pre deti,
každá tvárička sa hneď rozsvieti. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
U nás bodujú vlhcene obrusky, tých nikdy nie je dosť 😀😀
Nasim favoritom su sprchovy gel a sampon s bio mandlovym olejom... ziadne svrbenie, alergie... jemnost a krasna vona... TOP! a samozrejme vlhcene utierky Sensitive 😉
My mame najradsej kacicku (penu na umyvanie). Pokozka je po nej hebka, paci sa mam velmi dizajn 😊 je skratka super
My mame radi zimny kremik 🙂
Naposledy keď boli dní s Hipp si mi ju @lidka_hipp poradila a odvtedy penu do kúpeľa opakovane kupujem 🙂 takže ďakujem. Inak je u nás obľúbený krém vietor a zima - ten občas použijem aj ja keď mám veľmi suché ruky a v lete sa chystáme vyskúšať krém na opalovanie
U nas je je to Šampón Hipp sensitive, krasne vonia a je vhodny aj pre pokožku so sklonom k atopickému exému, čo veľmi oceňujeme.
U nás je už od narodenia dcéry topkou Pleťový olej. Malá má už 1,5 roka, ale natierať musíme po každom okúpaní, lebo bez olejčeka sa "wellness" neráta🙂)
U nás od narodenia jednoznačne olejcek. Na ten nedám dopustiť 😉
u nás vyhrava sprchovy gel milujem ked k malej privoniam aj na druhy den a ona neskutocne krasne vonia .-)) a vlhcene utierky 🙂
My už máme síce vyše roka, no zatial používame viac menej len čistú vodu 😀 vlásky šampónikujeme tak raz za mesiac Vašim šampónikom, krásne vonia. Zatial nám to tak stačilo, no už začíname viac a viac objavovať a skúmať, tak budeme musieť siahnuť aj po mydielku 🙂 Určite by sme radi skúsili Hipp 😉
My máme najradšej vlhčené utieročky Hipp a olejček na citlivu pokožku Hipp.Sme velmi spokojny a chystáme sa skúšat ďalšie vecičky, nakolko sme ešte prtavý 🙂
ja si neviem vybrat, ktorý máme najradšej. máme radi všetky čo po užívame. práve doma máme: vlhčené obrúsky, krém na zadoček, krém na tváričku, olejček, šampón, gél do kúpela pre velkého a aj pre maličkú. keby ste vyrábali aj plienky, určite máme aj tie 🙂 🙂 🙂 . a o papaní hipp ani nehovorím 🙂 to sme skúsili všetko.
Dobrý deň, u nás najobľúbenejší výrobok od HIPP je asi pleťový krém a prečo? Lebo krásne vonia, rozotiera sa super a používa ho celá rodinka ale bolo by super vyskúšať takého krásneho tuleňa- šampón možno by naša najmladšia dokázala sa okúpať a umyť vlásky bez kriku a vyvádzania, možno, uvidíme.
Najradsej máme penu na umyvanie kačicku, deti ju miluju a je s nou zabava 🙂
kačička Hipp je TOPKA 🙂 mala pumpuje jak žerava 🙂
Sprchový gél. Používame ho od narodenia. Prijemne vonia, nedráždi pokožku a vo mne stale vyvoláva pocity nostalgie, ked moje dievčatko bolo novorodeniatko-odvtedy tento sprchovy gél používame non stop a nemenili by sme ho.
no ja mam hipp vsade 🙂 cajiky mam na prvom mieste,potom su to vlhcene obrusky....bez tych som sa nezaobisla ani ked som bola bez bruska,a teraz ked mam malu....tak ich mam dole aj hore na poschodi 🙂 krem na vonkajsie pocasicko pouzivam tiez ...oleje a samponiky a setko na kupanie mame nakupene....ale zatial nepouzivame 🙂 a mliecko od Hipp nam chuti najviac na svete...sme taka hippovita rodina....hipp hipp huraaaaaa
O hipp kozmetike citam len same plusy. Kedze moja mala sa po kupani uz velakrat vyhadzala, rada by som vyskusala prave znacku hipp. Ak by jej to sadlo a nemala problemy tak v buducnosti nemusime rozmyslat cim ju poumyvat 😉
jednoznacne vlhcene utierky, pre mna su TOP na trhu. Su velmi jemne a krasne vonaju a maju dost dobre zlozenie a neobsahuju zbytocne vela umeliny.

U nás v kosmetice jednoznačně vede Sprchový gel na vlasy a tělo (mimochodem, po tom s tuleněm už dlouho pokukuji, ale ještě jsem ho v obchodě nepotkala emoticon). Po koupeli mažu jedině Hipp olejíčkem, který prostě parádně voní a hezky se vstřebává. Dělám si zálusk ještě na Balzám Vítr a Zima, ale vzhledem k průběhu té letošní zimy nevím, jestli ho vůbec vyzkoušíme emoticon Na vaši kosmetiku nedám dopustit, jelikož jsem vyzkoušela i spoustu dalších značek (naštěstí jen ve vzorcích) jako např. Nivea, Bioderma, Linola, Bochko, Sebamed a po většině se syn osypal, takže se mi potvrdilo, že nejen vaše umělá výživa, ale i kosmetika je prvotřídní a proto u nás Hipp prostě vede na plné čáře!!!!! emoticon