SOUTĚŽ: kosmetika HiPP
Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP! Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/
Těším se na vaše odpovědi 🙂

My využívame olejcek na telo po kúpaní. Ľahko sa vstrebe a pekne vonia.
Vsetky, ale asi najviac olecek, taaak naaadherne vonia. ooooch. 🙂 Je prijemny na pokozku a ta vona. Ale ked zacnem maleho umyvat so sprchovym, pokracujem so samponom a nakoniec ten olejcek. A maly vonia naadherne. Len skoda ze nemate klasicke mydlo, myslim tuhe. ALe aj tekute by sa zislo, ci to mate? Toto mi chyba. ☹
Používané od narodenia olejcek hipp prenadherne vonia a masirujeme aj nozicky ktoré mi v mamkinom brusku poutekali inam ale s hipp sme to zvladli aj bez lekarov😉 vdaka hipp olejceku
@lidka_hipp my si doma ficime na kozmetike hipp asi cela rodina. Mne sa nenormalne paci vona tej kozmetiky ;) samozrejme neda sa pouzivat stale kedze by to bolo moc financne narocne kedze u nas nepatri medzi najlacnejsiu kozmetiku ale vzdy ked je akcia nakuoim aj do zasoby :D ale u nas top je asi samponik.lebo vlasky su po nom krasne jemne a pekne vonavucke a dolezite je aj to ze nevytvara alergie.
U nás sa vystriedalo uz veeeela Hipp kozmetiky,a musim sa priznat,ze okrem maleho ju pouzivam aj ja,kedze syncek ma citlivu pokozku, Hipp mu vyhovuje a ja zboznujem vonu vasej kozmetiky,takze jej neviem odolat,hlavne telovemu mlieku🙂
Najoblubenejsi je olejcek Hipp, kraaaaasne vonia
My olej po kupani od malicka,aj vlhcene utierky aj krem do chladu....ale vseobecne vsetky vyrobky hipp su perfektne, tazko di vybrat, kvalitou som moc spokojna, vona prijemna...este pred mojim syncekom som chodila pomahat k malemu bratrancovi a v nonocnici dostali hipp olej, mama ho natierala, zacitila som vonu a pripomenulo mi ti, ze som mala jednu babiku ktorej vonala hlava a tou vonou, vtedy som sa zalubila do tej vone..a asi o rok som mala vlastne vonavucke 🙂
Nam sa velmi paci pletovy olej ktory vyuzivame po kupani..prenadherne vonia☺a malinka ma po nej hebunku a vonavucku pokozku☺ale aj vlhcene obrusky su super a v neposlednom rade cajiky Hipp😉😍
Najradsej mame samponik a vlhcene obrusky. Oboje preto, lebo su jemne a este k tomu kraaasne vonaju 😉
U nás vlhčené obrúsky. Dcérke vyhovujú najviac zo všetkých, príjemne voňajú a mne dosť pomáhajú 😉 A možno sa nám pošťastí vyskúšať aj iné produkty.
Jednoznačne utierky na zadoček sú jediné čo nám sadli 😊
Kozmetické výrobky pre malú musím kupovať a kupujem prevažne hipp, lebo voňajú vynikajúco a šampóny neštipu v očkách 🙂
proti vetru a zime, pekne vonia, bez parabenov a zanechava vlacnu pokozku 🙂
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Naše princezné milujú H❤️PP DETSKÝ OŠETRUJÚCI PRÍPRAVOK DO KÚPEĽA :
* má príjemnú vôňu mandlí
* bez parabénov, farbív a iných škodlivín
* dá sa použiť ako ponorka a skvele sa s ním zahrať pri kúpaní, viď foto 🙂
* nespôsobuje alergie
* hebká a voňavá pokožka po kúpeli
* vhodné pre celú rodinu
* priaznivá cena pre mamičku na materskej 😉
* tradičná a kvalitná značka založená Georgom Hippom už v roku 1932
MY ❤️ H❤️PP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Pre mna je uplne naj Sprchovy gel, ten dcerka pouziva od narodenia a mne vzdy pripomenie to male babatko akym bola. Pre dcerku je momentalne cislo jeden pena do kupela. 🙂
Nas favorit je krem do chladneho pocasia -drobcek ma velmi citlivu pokozku.Raz sme isli k doktorke a nejak sme zabudli zobrat krem narychlo kupili krem inej znacky lebo hipp nemali aj tak to dopadlo ☹ .Teraz chodime kazdy mesiac ku koznej na kontrolu (o doktora naviac ☹ ) dufame ze sa to casom zahoji
Pre zapal mame stale cervene licka od vtedy mam hipp jeden doma jeden v taske.
My používame šampón na telo a vlasy, super vôňu má, neštípe a vlásky môjho synčeka sú jemnučké... 🙂 A veľmi spokojná som s vlhčenými utierkami ultra sensitiv 🙂
Nám robí spoločnosť vo vani Hipptuleník. Som rada, že vymýšľate takéto produkty, ktoré robia deťom aj po vizuálnej stránke veľkú radosť. Mali sme aj Hipp kačičku, ale tuleníka máme ešte radšej 😅
My používame utierky na zadoček, ako jedny z mála nerobia malej problem 🙂 Takže určite vyskúšame radi aj iné produkty 😉
Vlhcene obrusky,olejcek,telove mliecko.Nadherna vona 🙂
Pletovy olej je oblubeny, drobci ho dobre znasaju, maju po nom vonavu a peknu pokozku 🙂
Vlhčené obrúsky, šamponik v kačičke a telove mliecko ktoré občas pouzije aj maminka a tatinko 🙂 pretože krásne vonia
No u nas zatial vedu vlhcene obrusky. Z kozmetiky maly zatial toho vea nevyuzil, staci mi mydlo 🙂 Ale kedze mu uz pribudaju vlasky, ideme skusit j sampon. Na tie 4, co doteraz mal, ziadny nebolo treba 🙂 Ale teda obrusky HIPP su naj.
U nás je top Hipp prípravok do kúpeľa,
čo nám bubliniek urobí veľa.
Na pokožku je pena jemnučká,
a šetrná aj na očká.
Pre nás je to jednička,
keď je plná vanička.
Kúpanie my milujeme,
penu Hipp si zoberieme 😉.
Nestihli sme sa síce odfotiť,
ale aspoň touto fotkou Vám ju chceme priblížiť.
Áno, áno, to je presne ona,
čo je našej pokožky ochrana.
S kozmetikou Hipp zatial skusenosti nemam zatial sme v ocakavani a este kozmetiku pre svoje babetko vyberam a preto by ma vyhra potesila 🙂 Kozmetika Hipp ma oslovila asi najviac zo vsetkych znaciek ci uz dizajnom ale aj zlozenim ,ktore je na prirodnej baze
ja som este ako tehulka objavila HIPP masazny olej na strie a vdaka jeho pravidelnemu pouzivaniu nemam ani jednu... 😉 a navyse kraaasne vonia 🙂 co sa tyka detskej kozmetiky, tak nam sa osvedcila pena na umyvanie s "kacickovym" davkovacom a detsky olej...
Doma velmi radi pouzivame Hipp vyrobky, su jemne a krasne vonaju. Uz v porodnici pouzivali prave Hipp a ked sme prisli domov, inu znacku sme ani nehladali. Mame velmi radi sprchovy gel, dokonca aj ja ho obcas pouzijem 🙂. Tiez mame radi telovy olej a krem do nepriazniveho pocasia. A samozrejme vlhcene utierky. Dokonca mam z kazdeho v zasobe este jeden kus, ak by sa nahodou rychlo minulo aby sme mali vzdy doma 🙂.
Kremik na tvár proti mrazu
U nás vedie prípravok do kúpeľa. Malej sa začala šúpať pokožka na chrbátiku a tento prípravok nám v starostlivosti o jemnú detskú pokožku veľmi pomohol. Problémy pri pravidelnom používaní prestali. Veľmi dobrý je aj krém na tvár v tomto chladnom počasí. Malá ho má veľmi rada. 🙂

*zadocek