icon

SOUTĚŽ: příkrmy HiPP

lidka_hipp
18. feb 2016

Příkrmy HiPP to je záruka kvality a rozmanitosti chutí 🙂 Jsme moc rádi, že vaši dětem naše příkrmy chutnají, a proto tu mám soutěž o pět balíčků, které budou obsahovat váš neoblíbenější příkrm HiPP. Kdybyste náhodou nevěděly, jaký si vybrat, nápovědu najdete na našem webu: http://www.hipp.sk/prikrmy/produkty/

Mimochodem, příkrmy HiPP jsou vyráběny z kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Aby mohly získat naši vlastní HiPP BIO pečeť kvality, za kterou ručí rodina Hipp svým jménem, musí být vyrobeny podle ještě přísnějších pravidel, než jaké nám ukládá česká a národní legislativy pro biopotraviny.

Soutěžní otázka je jednoduchá, napište mi, jaký je váš nejoblíbenější příkrm HiPP nebo jaký byste rádi vyzkoušeli. Pět vybraných odpovědí pak odměníme chutným balíčkem 🙂

SOUTĚŽ: příkrmy HiPP
ewellin9
19. feb 2016

Maličkej varím domáce, ale striedam s výživami, ktoré obsahujú ingrediencie, ktoré bežne nemáme doma. Napr. s rybkou, mozzarellou, hovädzinkou, teľacinkou. Máte skvelý výber 🙂 a teraz cez zimu jej radšej dávam ovocné výživky ako kupované ovocie bez chuti 😉

gabiandelka
19. feb 2016

Najradsej mame kapsicky do rucicky,len do rucicky este nedavame hihi lebo skoncia na tricku - mala ma jeden rok ,chceli by sme vyskusat kasicky,pekby dnik

lyrrya
19. feb 2016

U nas su TOP ovocne prikrmy v kapsicke 😀 ako som uz pisala, babina robi v raaskusku a nosi ich synovi. par som uz aj vytlacila dcere a dala skusit. no u nej zatial najviac boduje BIO Jablká s banánmi a broskyňami, to bol prvy prikrm,kde mi zjedla 3PL 🙂 inak zatial vsetko len ochutnava a skonci pri 3mini lyzickach prikrmu. a to sa snazim jej to obmienat, robit aj doma a vsetko mozne, no najviac ju zaujal tento prikm.

cilkajanka
19. feb 2016

Pred rokmi, keď som mala prvé dieťatko, som skúšala rôzne HIPP príkrmy, no tie zeleninkovo - mäsové takmer vždy skončili na tričku... 😖 Nechcela ich ani za svet. Naopak ovocné - tie drvila a veeeľmi jej chutili všetky možné druhy.
Doteraz je to tak, že je dcérka na sladké...
S druhým dieťatkom zatiaľ neskúšame, je veľmi maličká, má necelý mesiac. No určite by nás výhra s kašičkami a príkrmami potešila, pretože nás zavádzanie príkrmov čaká! 🙂

gaba66
19. feb 2016

Dobry den my vacsinou zeleninove varime doma lebo kupovane mu nechutia, ale ovocne tie kupujeme pravidelne od Hipp tie mu velmi chutia🙂

uzlik1
19. feb 2016

U nas boli topp kase ale skusili sme aj prikrmi a boli perfektne.Mala ich zboznovala.Teraz,kedze uz nechce prikrmi,tak sme skusili tycinky a tie chutia aj mne.Som rada ked mi mala nieco necha.Ale s vyrobkami od hipp sme boli najviac spokojny,mala vzdy spapala vsetko.

petramaria
19. feb 2016

U nas stále najviac čisté bio hovädzie. Aj napriek tomu, že ide mať už 15 mesiacov, tak je to u nej topka a vždy istota (keď nič iné nechce, tak tento príkrm jednoducho spapá vždy, len dorobím cestovinky, ryžu alebo zemiačiky). Ale zachutili jej aj boloňské cestoviny pre deti od 1. roka

autumn11
19. feb 2016

Môj malý papá Hippky od zavedenia príkrmov. Jeho prvá "hippka" bola mrkva, ktorej sa nevedel dojesť 🙂 Teraz má už jedenásť mesiacov a najradšej má príkrm s červenou repou, jablkom a maskom a potom zeleninku s cestovinami a so šunkou. Z ovocných má najradšej jablko, banán a broskyňa a niekedy mu urobím hipp ovsenú kašu a do toho zamiešam ovocný príkrm a to sa "oblizuje" 🙂

cevrik5
19. feb 2016

Teraz v kazdej kabele musi byt vyziva do rucicky, hned sa jej rozziaria oci hehe

stina
19. feb 2016

@janhe ano zistila som, len dovtedy som si to nikdy nejako nevsimla 🙂

oblubujeme svačinku ovocnú v kelímkoch 🙂 🙂

erikab82
19. feb 2016

ja teraz kupujem tie srdiečka hlavne keď niekam ideme a občas aj doma keď nemám navarené, škoda len že je dostať len 3 druhy 😒 malá ich má rada, také množstvo nezje zo žiadneho jedla, ani čo navarím 🙂

katarinamars
19. feb 2016

Vyskusame cokolvek..este sme malinki takze neviem co bude oblubene... 🙂

martinatinka
19. feb 2016

Uplne najviac chuti losos mrkva zemiak.taktiez telacie a kralicie s fenyklom.

suzinka1608
19. feb 2016

Radi by sme vyskusali hipp bio kase v skle na dobru noc napr. bananovu ;)

karolinkalinka
19. feb 2016

Náš Mathiasko nie je veľký jedák,ale špagetami nikdy nepohrdne,tak by sme radi vyskúšali špagetové srdiečka a aj ostatné,možno by mu konečne zachutilo

martinka55
19. feb 2016

Naša dcérka miluje boloňské lasagne, keď ich papká má špinavú celú tváričku. Príkrmy papká hlavne vtedy, keď sa ideme bicyklovať, na turistiku do prírody alebo na rodinné akcie v prírode. Inak s manželom preferujeme to, čo jej doma pripravíme.

kondaska1
19. feb 2016

Mrkvicka + ryza + telacie masko = vyskrabkana miska lyzickou az do cista 😁

kondaska1
19. feb 2016

Mrkvicka + ryza + telacie masko = vyskrabkana miska lyzickou az do cista 😀

zoizoi
19. feb 2016

My najčastejšie kupujeme ovocné príkrmi, nakoľko malej veľmi chutia 🙂 🍎🍏🍓🍑🍌🍐 Radi by sme vyskúšali menu s rybou, doktorka nám práve odporučila zavádzať ryby, tak ak sa nám nepodarí vyhrať, určite kúpime 😀

bibyke
19. feb 2016

Najoblubenejsie hipp jedlo nášho synceka su Hipp spagety,zboznuje ich! Ked bol mensi,jedaval viac vyrobkov Hipp, no kedze uz má dva roky,zje nastastie skoro vsetko,ak ale nahodou nie,máme doma po ruke Hipp prikrmy,ktorym nikdy neodolá🙂

kajca84
19. feb 2016

Radi by Sme ovocné príkrmi,Tie u nás vedú😊

soncita
19. feb 2016

Keď nestíham navariť, príkrmy od Hipp mám po ruke. Jedine tie dcérke chutia. Najviac zemiakové pyré s kukuricou a mäsom alebo tekvica so zemiakom.

elka7
20. feb 2016

Rada by som dcerke dala vyskusat Vas prikrm:Spagety s morskou rybou a zeleninou v smotanovej omáčke. Znie to lakavo, tak myslim ze urcite je i chutovo dobry. Potesilo by nas zamozrejme vyskusanie i inych vasich prikrmov.

vladkulienka
20. feb 2016

naša Vladka zje v podstate všetko, čo nezje ju. ale najradšej má "cuc" teda ovocné kapsičky. tie sú jej vzácne, lebo jej ich nosí hlavne babička. a z hipp príkrmov by sme radi neskôr vyskúšali kaše, keďže bude doma malé bábo a pri vladke sme moc kaše neskúšali, tak nech si ich užije Janíčko 🙂

monika0815
20. feb 2016

Telacie so zeleninou 😉

7rebeka11
20. feb 2016

Nasa spapa vsetko, co nezje ju, no najviac chuti asi telacie so zeleninkou, radi by sme vyskusali aj nejaku rybku 😊

jastericka_elza
20. feb 2016

Jakubko ma najradsej ovocné príkrmy a od vás mu chutia uplne vsetky 🙂

bazarocka
20. feb 2016

Tak u nás vyhráva tento BIO Špagety v bolonskej omáčke, keby malého zobudím aj o polnoci hneď by bolo po nich

idealoptik
20. feb 2016

Miluje všetky hippky, iné ani nechce papať. Chutnala som aj ja a Hipp je zo všetkých príkrmov najlepšia a jediná má skutočne chute