icon

SOUTĚŽ: příkrmy HiPP

lidka_hipp
18. feb 2016

Příkrmy HiPP to je záruka kvality a rozmanitosti chutí 🙂 Jsme moc rádi, že vaši dětem naše příkrmy chutnají, a proto tu mám soutěž o pět balíčků, které budou obsahovat váš neoblíbenější příkrm HiPP. Kdybyste náhodou nevěděly, jaký si vybrat, nápovědu najdete na našem webu: http://www.hipp.sk/prikrmy/produkty/

Mimochodem, příkrmy HiPP jsou vyráběny z kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Aby mohly získat naši vlastní HiPP BIO pečeť kvality, za kterou ručí rodina Hipp svým jménem, musí být vyrobeny podle ještě přísnějších pravidel, než jaké nám ukládá česká a národní legislativy pro biopotraviny.

Soutěžní otázka je jednoduchá, napište mi, jaký je váš nejoblíbenější příkrm HiPP nebo jaký byste rádi vyzkoušeli. Pět vybraných odpovědí pak odměníme chutným balíčkem 🙂

SOUTĚŽ: příkrmy HiPP
mimanr
20. feb 2016

urcite nieco s rybickou 🙂

haidi
20. feb 2016

Nas najoblubenejsi prikrm od Hipp su jednoznacne ryby a to na akykolvek sposob 🙂
A taktiez cestovinky s roznymi omackami a velmi radi by sme vyskusali napriklad Bio Bolonske lasagne a Bio Musli Dobre rano 🙂

gabikas82
20. feb 2016

Dcerka mala najradsej zeleninku s telacim maskom 🙂

trinity888
20. feb 2016

Maly ľúbia všetky 🙂. Aj rybyčkove, aj masové aj talianske 🙂. Všetky chutia super

ellushka
20. feb 2016

Dcerka den zacina s Bio muesli a konci s kasou na Dobru noc. 🙂 To je u nej top. Chystame sa vyskusat bio cestovinove prikrmy v srdieckovom baleni. 🙂

curcuma
20. feb 2016

Keď som bola maličká,
chutila mi od Hipp zeleninová polievočka,
teraz, keď už väčšia som,
pochutnám si najviac na príkrme s lososom.

Rybky sú dôležitou súčasťou jedálnička,
hovorí moja mamička,
že keď budem papať zdravo,
vyhnem sa aj chorobám hravo.

Ďakujeme touto cestou značke Hipp,
že to nie je len dáky vtip,
ale kvalitné papanie,
čo nám hlad zaženie 🙂.

hantsjask
20. feb 2016

Synovi je 8 měsíců a příkrmy mu zatím vařím doma, takže žádný kupovaný ještě neměl, ale jelikož bychom měli jíst ryby několikrát týdně a to v našich končinách není zas tak jednoduché, pak bych určitě ráda vyzkoušela nějaké příkrmy s rybou emoticon

alexsamko
20. feb 2016

zatial nám chutia Hipp kašičky, ale určite by sme radi v budúcnosti vyskúšali i príkrmy,napr. s rybičkami, cestoviny v srdiečkovom balení, ovocné bio výživky...

gradula
20. feb 2016

Hoci ma nasa slecna uz tri roky, este vzdy jej obcas ponuknem kupovane prikrmy- hlavne ked vymysla a nechce nic jest, kupovane si vzdy da ...a najviac lubi rybkove

slaviateo
20. feb 2016

Prikrmy sme ešte neskúšali aj keď rada by som asi vyskúšala. HIPP mame veľmi radi kozmetiku používame keďže v testoch vyšla najlepšie a je naozaj vysoko kvalitná. Tak sa pohrávam s myšlienkou vyskúšať HIPP prikrmy.

aneladgampraha
20. feb 2016

moja miluje všetky ovocné príkrmi Hipp, a ked cestujeme stačí jej dať len Bio ovocnú kapsičku, sama si z nej cucká 🙂 ked som začínala s príkrmami, tak som jej kupovala hlavne tie príkrmy, ktoré osahovali to, čo ja bežne doma nerobievam napr. špenát, či lososa 🙂

adusa666
20. feb 2016

BIO Hrušky Williams-Christ

franci1
20. feb 2016

Vyskúšali sme už všetky príkrmy, ale môj malý zbožňuje rybky po mame 🙂 takže u nás jednoznačne vyhráva Tagliatelle s morskou rybou, brokolicou a smotanou ale aj losos s cuketou, mňam. Ja som tiež ochutnala a priznám sa že jeden celý som mu zjedla. teda sme malý rovnaký obed :D balíček HIPP by nás potešil - aspoň by som nemusela variť ani pre seba 😉

lennka23
20. feb 2016

Mala vykusala uz vsetky ani jedno neodmietla najviac sa osvedcili polievocky ,broskynkove vyzivky a bolonske cestoviny 😵 😀

timea
20. feb 2016

My sa papkať ešte len chystáme, za 2 dni ideme nato, zatiaľ papáme len mliečko 🙂 Dúfam, že to hravo zvládneme....takže my sa chystáme okoštovať všetko 😀

danielka7
20. feb 2016

Slivkovy,broskynovy a všetky s maskom 🙂

ekinka82
20. feb 2016

radi by sme ochutnali šťavičky a nápoje poprípade bio čajík pretože si ako starostlivy tatinko myslim že malinky malo pije vodicky - manzelka ho ešte stále kojí a vodu moc nechce piť tak by sme radi ochutnali a vyskusali vase napoje 🙂

lennulik1
20. feb 2016

Pekny vecer, nas Misko (2r) ma najradsej cestovinove prikrmy, kedze cestoviny zboznuje. A samozrejme nesmu chybat aj ovocne Hippky, najma marhulkove, slivkove a jablko s lesnymi plodmi.
Ale mame doma este mladsieho synceka Patka (4 mes.) a kedze este kojim zacneme s prikrmami uz o chvilu, tak som zvedava, ktory mu bude najviac chutit.

ukulela
20. feb 2016

U nas sa strieda domaca strava s kupovanymi prikrmami. Aj ked z kupovanych sa teraz maly dostal do stadia, ze zje viac ovocne. Zeleninove prikrmy velmi nechce - asi dobre varim 🙂 Ale idem teraz skusit od vas kupit prikrm s rybou, lebo tu mi doma varenu odmietol. Ale kedze ryby su zdrave, musim ho ma ne naucit 🙂
Inac od zaciatku som sa rada inspirovala kombinaciami vo vasich prikrmoch a podla toho doma malemu varila 🙂 Sice ste nemali z toho velke trzby, ale pomohli ste mi 🙂 A zas sme o to viac nakupili ovocnych stiav, na tie nedam dopustit 🙂

peta2108
20. feb 2016

my máme radi všetky ale pre mna osobne su top bio slivky lebo po tych sa filipkovi krasne uvolnia črievka 🙂

dunatena
21. feb 2016

Maminka vari doma, ale kedze je zima, vela ovocia nie dostupneho, malinky papa asi vsetky ovocne prikrmy, na cesty kupujeme (oblubene je cokolvek s mrvou, batatom a tekvickou), malinky nie je vyberavy, takze mozeme spokojne skusat. 🙂 este sme skusali masove prikmy, kuracinu, hovadzinu- mali uspech. ;) takze potesi cokolvek asi najviac nieco s rybkou- tu sme este nemali. Tiez chceme vyskusat hipp dzusy. A velmi oblubena je kasicka na dobru noc - suchare, banan a spinka ako babatko 😂. Od malinka, ked sme mali aj problem s bruskom, bol oblubeny aj fenyklovy cajik. Takze u nas HIPP fici.

ostasova
21. feb 2016

Kašičky všetky,neprebera ani moj maly su fakt chutnee a chutia muveeelmi 🙂

broc
21. feb 2016

U nas su najoblubenejsie zeleninove prikrmy, zemiaky so spenatom, zeleninova zmes alebo cuketa so zemiakmi a k nim pridavam rozne maso - kuracie, morcacie alebo kralicie alebo vajecny zltok. Tiez mame radi Hipp kasicky. Radi by sme vyskusali Hipp napoje a ked bude Anicka vacsia aj cestovinky v omacke - tie chutia nasej sesternici 🙂. Na fotke Anicka papala Hipp broskynu.

zuzka1803
21. feb 2016

Ja svojim dcérkam rada varím domácu stravu, ale keď cestujeme alebo sme niekde vonku rada siahnem po výrobkoch Hipp. Chceli by sme vyskúšať kaše, zaujali ma tie v skle, bio polievky a musli a ovocie, tieto výrobky som u nás v obchodoch totiž nikdy nevidela a teda sme si ich nemohli vyskúšať.

gajdi_s
21. feb 2016

Emke najviac chutí zeleninka a ryža s kuracím mäskom 🙂 nepohrdne ani mrkvou so zemiakmi a zeleninovou zmesou. Na cestách nám zase robia spoločnosť ovocné príkrmy. Hlavne tie s jabĺčkami 🙂

zuyka
21. feb 2016

Hipp ovociko musi byt....vzdy mam jedno male balenie hodene v taske, keby nieco.
A kombinacia s rybkou ...super dobrotka🙂

karolina297
21. feb 2016

našej malej chutia strašne rybky a cestovinky, a nepohrdne ani bolonskými spagetkami 🙂

waity888
21. feb 2016

Žijeme v Taliansku(Tirolsko). Pokiaľ malému neuvarím, sme verní HIPP príkrmom. Veľmi mu chutí napríklad Gemuse-Risotto... A teda zeleninové risotto. Skúšame stále nové a nové. Doma mu varím , ale na cestách nám HIPP nemôže chýbať 😉 🙂

havranocka17
21. feb 2016

dcerka lubi vsetky, okrem tych s rybacou prichutou

alienka000
21. feb 2016

U nás vyhráva príkrm s lososom, nakoľko nie je jednoduché ho zohnať lososa v tak super kvalite ako by som si predstavovala. Preto radšej dôverujem overenej značke akou je práve Hipp 🙂