icon

SOUTĚŽ: sloníci HiPP

lidka_hipp
18. feb 2016

Je tu naše nejoblíbenější soutěž 🙂 Jestli chcete vyhrát plyšového sloníka HiPP, máte příležitost! Stačí do diskuse vložit fotku svého miláčka s jeho oblíbenou hračkou. Pět vybraných příspěvků odměníme hebkým sloníkem, se kterým si mohou hrát i ty nejmenší děti 🙂

SOUTĚŽ: sloníci HiPP
zuzana9411
18. feb 2016

Moji chlapi s hračkami ........

tivka
18. feb 2016

U nas sa to meni. Mavala obdobie ked ju bavila najviac latkova hrkalka macicka, teraz ju bavia knizky, vsetky ktore uvidi, otacat a v nestrazenom momente poochutnavat stranky a v postielke sa zvykne s macikom svojsky rozpravat a hrat 🙂

levik33
18. feb 2016

Momentalne najoblubenejsia hracka je maly bracek, ako vidno na foto, uz presiel aj domacim lekarskym vysetrenim🙂

lussy218
18. feb 2016

U nas je to kazdu chvilku nieco ine, ale pocas dna najradsej "okupuju" hraci domcek plny lopticiek 🙂 A samozrejme plysovy vankusik ...

vequi
18. feb 2016

Naše Nikolka miluje panenky 🙂

madam33
18. feb 2016

Z cesty vlakom s havkom😊

hotacka
18. feb 2016

Lianka ma rada autička 🙂

lenkakrskova04
19. feb 2016
lenkakrskova04
19. feb 2016

@lenkakrskova04 @lenkakrskova04 drobec zbožňuje túto knižočku presne vie ktoré zvieratko kam patrí len už mu vypadávajú z toľkého prekladania 😀 rozmýšľam nad kúpou novej na tento spôsob, túto sme dostali na MK 🙂

luchajda
19. feb 2016

Keď nám kamarátka darovala túto deku (ešte pred pôrodom) isto by nik netipoval aký úspech bude mať. Už to nie je len deka, ale mojkáčik. Musíme ju mať vždy so sebou, celý deň aj keď sa hrá s inou hračkou, "dekuška" musí byť nadosah 🙂 Isto si viete predstaviť ako na konci dňa vyzerá 😀 Kúpili sme aj druhú rovnakú deku, aby sa dekuška mohla aspoň raz za čas oprať... ale kdežeee, malá ich dokáže rozoznať aj v noci 😀 Takže ju perieme spoločne v rukách a často plní svoje mojkáčikové poslanie ešte celkom mokrá 🙂 Najnovšie dcérku baví sa pod dekušku schovávať a volá nás aby sme sa schovávali s ňou.

luckagallik
19. feb 2016

U nás sú momentálne najobľúbenejšie puzzle 😉

ewellin9
19. feb 2016

Pre Natálku sú momentálne top plyšové zvieratká. Na každé hovorí "me, me",,to znamená medvedík a že jej mám zaspievať Medveďku daj labku 😀 a taktiež vozenie na odrážadle, asi preto, že to ešte nevie sama a tak ju po dome vozíme my 😀 na foto už v pyžamku, ale ešte sa pred spánkom musela previezť 🙂

lyrrya
19. feb 2016

Viki a jej obľúbená žirafa 😀 a takto si pekne spolu spinkajú

srdiecko16
19. feb 2016
srdiecko16
19. feb 2016

Najradšej som v skakačke na chvíľku a potom oddychujem pod brázdičkou 🙂

srdiecko16
19. feb 2016

@srdiecko16 tu sa najviac vyskáčem 🙂

vonava007
19. feb 2016

Tento Mickey Mouse je náš maznacik uz celé 4 roky🙂 Chodi s nami aj na dovolenky,k lekárovi, no prosto všade 🙂

bolla
19. feb 2016

psík je našou obľubenou hračkou

aluxka
19. feb 2016

Sponky a štipce s radosťou dáva do vláskov sebe, mame a tatovi 🙂 len staršia sestra sa ubráni 😀

karolinkalinka
19. feb 2016

U nás je top maminina kuchyna,hrniec a varecha a potom všetko s čím sa práve hrá sestrička

mikaela87
19. feb 2016

Môj veľký macko 🙂

martinusik91
19. feb 2016

Na Sebo je kutil po tatovi pilka nesmie chybat ani ked spi 🙂

mimma2011
19. feb 2016

Toto je naša naj hračka 🙂 plyšová hrkálka - somárik

kajca84
19. feb 2016

Teraz sú to drevené kocky

bibyke
19. feb 2016

Momentalne najoblubenejsia hracka u nas je traktor, ktoru vyuziva naraz viac clenov rodiny😀

evyttka
19. feb 2016

Nasa princezna a jej "MOMO" bez neho ani na krok 😀

erikakosice
19. feb 2016

Sara a jej hracky 😀

erikakosice
19. feb 2016

Sara a jej hracky 😀 najradsej si cita knihy, stavia kocky a hra sa na lekarku

tiumen
19. feb 2016

U nás fičí Elmo a Cookies ale Elmo je aj tak naj 😆😆 Elmo je vždy všade s nami, aj keď sa dotrepe nad ránom do našej postele tak aj s Elmom 😀

elka7
19. feb 2016

Vonku sa najradsej hram s mojim havkom Mufinkom a havkom Alexikom. Vo vnutri s plysakmi a so skakavkami.