icon

Začínají Dny HiPP: Co vás čeká?

lidka_hipp
15. feb 2016

Jsem moc ráda, že se opět můžeme setkat během Dnů HiPP! Těším se, že tu potkám "známé tváře", ale seznámím se i s dalšími maminkami, které zatím neznám 🙂 Opět jsem tu od toho, abych vás provedla našimi Dny HiPP, odpovídala na vaše otázky (když něco nebudu vědět, mám v záloze spoustu skvělých kolegů a kolegyň, včetně moc milé a chytré nutriční terapeutky), reagovala na vaše připomínky a vůbec se starala o to, aby vám bylo se mnou a HiPP dobře 😀 Budu ráda, když se dozvíte o dětské výživě a péči o miminka i ta větší děti, vše co potřebujete. HiPP to jsou nejen kvalitní a chutné příkrmy v BIO, ale také mléka s obsahem probiotik a praebiotik, šetrná kosmetika s BIO mandlovým olejem a výrobky pro těhulky. Všechno, co vyrábíme, prochází velmi přísnými kontrolami, a tak vám můžu zaručit, že se k vám dostane jen to nejlepší. Otestovala jsem to sama na sobě i na své holčičce Aničce 🙂

Samozřejmě si s vámi budu ráda povídat o všem, co vás zajímá, a také mám připravené soutěže o hezké ceny 🙂

Začínají Dny HiPP: Co vás čeká?
lyrrya
15. feb 2016

Jeej, super. Tesime sa moc. Dni s Hipp mame aj my radi. Prave vcera nam babina podonasala Hipp kapsicky

lidka_hipp
autor
15. feb 2016

@mirecka0809 To jsem moc ráda, že nás máte rádi 🙂

@minulin Já taky 🙂

@igiana Gratuluji k dalšímu děťátku 🙂

@foolie Taky jsem tu ráda 🙂

@lyrrya Pozdravujte babičku 🙂

vvia
15. feb 2016

Hipp je nasa znacka! tesim sa 🙂

leho29
15. feb 2016

Aj my sa tešíme ... 💗 ... Katarínka zbožnuje hlavne mňamky 😋 tak ako jej bratia spred pár rokmi 💗 ..

vkusnamoda
15. feb 2016

@lidka_hipp je úžasný 🙂

kikiklop
15. feb 2016

Dobry den,akurat mame 5 mesiacov a kedze nekojim tak je caš uz podavat vyživu,cjcem sa opitat ako a zčim ako prvym začat dakujem

lidka_hipp
autor
15. feb 2016

@vvia To jsme rádi 🙂

@leho29 Pozdravujte svoje miláčky 🙂

@vkusnamoda Děkujeme 🙂

@kikiklop Děkuji za dotaz. Tady na našem webu najdete průvodce příkrmy: http://www.hipp.sk/prikrmy/sprievodca/ nebo tady: http://www.hipp.sk/prikrmy/sprievodca/jedlo-a-p...

Obvykle je vhodné začít s jednodruhovým zeleninovým příkrmem, což může být BIO První mrkev, BIO První dýně nebo BIO První brokolice. Jakmile zjistíte, že miminku jeden druh zeleniny vyhovuje, můžete přejít k dalšímu. Obecně platí, že příkrmy je důležité zavádět krok za krokem, tedy nejprve nabídnout jeden druh potraviny (zelenina, ovoce, obiloviny...), a když bezpečně víte, že jej miminko dobře toleruje, přistoupit k další nové chuti. Držím palce, ať se vám s příkrmy daří 🙂 Klidně mi kdykoliv napište, jsem tu 🙂

yanni
15. feb 2016

@kikiklop ahoj. Neviem ci na SK dostat, ale HIPP ma pastrnak v 125 ml pohariku. Je super jemny a prijemne sladky, som bola sama prekvapena ake je to dobre, a nasa mala sa isla za nim dotrhat. Ja sice vsetko varim sama, ale na zaciatok som kupila tie male Hipp pohariky mrkva a pastrnak a ten pastrnak nasej copani velmi chutil. Mrkvu nechcela ,len varenu zjedla a tiez nechce ziadne Menu ale ovocne vyzivy ma rada. Tiez Hipp Bio ovocny caj je fajn, je bez cukru a inych pridavkov, jednoducho len sackovy caj. Akurat, ze dieta mi ho nechce, len vodu, ale tak mame chuti 😀 😀 😀
Tiez sa nam osvedcila, hlavne na cesty, ovocna vyziva v sacku. Dostat k tomu aj lyzicku, ktora sa zasraubuje na otvor a super krmis z lyzicky.

bubloska135
15. feb 2016

@lidka_hipp ten novy kremik sme si uz zadovazili a je super 🙂 maly sa s nim aj sam kremuje, lebo je v super baleni 🙂
a uz sa tesime na hipp dni 🙂

lidka_hipp
autor
15. feb 2016

@yanni Moc díky za zkušenost 🙂 Příkrm s pastiňákem na Slovensku není dostupný, ale ráda předám informaci kolegům o tom, že o něj máte zájem . Jinak u mojí Aničky mrkev taky nikdy moc nefrčela, raději měla brokolici, dýni nebo špenát 😀 HiPP sáčkové čaje u nás kupujeme stále a to hlavně pro maminku a tatínka 🙂

@bubloska135 Jsem moc ráda, že vám krém vyhovuje. Sama mám tomto balení moc ráda 🙂

moni_ju
15. feb 2016

Hipp kase miesam so svojim mlieckom a chlapci spia ako dudky az do rana a mimochodom su to tie najlahodnejsie kase ktore im aj manzel pri papani vyjeda 😀

lidka_hipp
autor
15. feb 2016

@moni_ju Pozdravujte manžela a že mu přeji dobrou chuť 🙂

jaroslavabambulka123
15. feb 2016

Dobrý deň Lidka, som prvorodička 37 tt 🙂 a velmi dlho som sa rozhodovala aku kozmetiku vybrat pre moje babatko,.. rozhodla som sa pre Hipp a preto som si kupila telove mliecko, do kupela a pletovy kremik,- tak veľmi mi tieto produkty vonaju ..ze som ich musela aj sama na sebe otestovat 🙂 bola som spokojna, tak dufam ze bude spokojne aj moje babatko 🙂 tesim sa na súťaže, ešte sme nič nevyhrali..

lidka_hipp
autor
16. feb 2016

@jaroslavabambulka123 Gratuluju k miminku 🙂 Jsem moc ráda, že jste si vybrala naší kosmetiku! Sama jsem jí používala a zůstala jsem jí věrná, i když už Anička chodí do školy. Osobně si myslím, že HiPP kosmetika se hodí pro celou rodinu 🙂

macopka
16. feb 2016

To sa velmi tesim, ze su zas Dni s Hipp. Vzdy si rada precitam novunky, rady a tiez si rada zasutazim. 🙂 Napriklad novy krem v plechovke este tiez nepoznam 🙂 prajem krasny tyzden vsetkym a Vam vela uspechov 🙂

robin111
16. feb 2016

Dobrý deň, Lidka , aj ostatné diskutujúce. Teším sa na dni s HIPP. Túto značku vrele doporučujem a nielen kozmetiku a príkrmy. My sme papali aj mliečko Hipp combiotik, prikrmovali s ním na pôrodnici. Takže potom sme pri tom ostali a môžem len doporučiť. Moja dcérka pri ňom nepoznala koliky, ani boľavé bruško a bola spokojné usmiate bábätko. A ja pri nej spokojná a šťastná maminka, čo som dodnes. 🙂 😅 😀

lidka_hipp
autor
16. feb 2016

@macopka Právě začala naše soutěž o kosmetické balíčky (https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-hipp-5/so...) a také jemné ubrousky (https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-hipp-5/so...) 🙂

@robin111 Moc děkuji za zkušenost 🙂 Jsem moc ráda, že vám mlíčko HiPP Combiotik vyhovovalo 🙂 Mimochodem, spokojená maminka, to je základ štěstí 🙂

trinity888
16. feb 2016

Donedávna sa syn nechcel vzdať mlieka 🙂 aspoň o pól noci si žiadal. A teraz prikrmy v srdiečku - tie s tým slonikom 👍, presnidavku do ruky, keksiky, čajíky ( su najlepšie ! ). Skúšali sme všelijaké no nechceli mi to, len tie od hippu 🙂. Ale možem priznať, skúšala som i ja tie ich prikrmy a naozaj najlepšie su vaše ;)

yanni
16. feb 2016

Ahojte,

tak ja sa este raz zapojim s mojimi poznatkami. Pri 4 detoch sme toho vyskusali uz vela.
Ako som uz hore vyssie pisala, uspech mali pri zavadzani prikrmov zeleninove pohariky 125 ml, kedze na zaciatku babätko zje len par lyziciek, ta velkost je idealna. Tiez oblubujeme vsetci, aj nasi velkaci, ovocne vyzivy, hlavne tie v vytlacacich sackoch.
Co sa kozmetiky tyka, nasa mala copana vyskusala zatial len vlhcene obrusky bez vone a chalani maju kazdy v skolskych taska male balenie vlhcenych obruskov s vonou.
MAlej nedavam este ziadnu kozmetiku len Body Lotion po kupani, chalani si pridavaju do kupela penu a slamu na hlave umyvaju Hipp Kindershampoo 😀

robin111
16. feb 2016

@lidka_hipp . ˇano, chutilo a chutí dodnes, už sme na Hipp Combiotiku 3 , pretože iné jej už ani nechutí. A aj 2 kámošky, ktoré dávali svojim miminkám iné mlieka a mali dosť problémy, hlavne so stolicou a museli k tomu kupovať kadejaké kvapky proti kolikám a na zápchy, používať rektálne rúrky a pod., tak nakoniec vyskúšali na moje doporučenie Combiotik a sú spokojné. 🙂 , teda ich detičky 😉 . Mlieko HIPP Combiotik môžem len doporučiť. Samozrejme používame aj kozmetiku, krásne vonia aj mne. No a šapmón tuleník a kačičku používame aj ako hračku. Dcérke sa tak strašne páči, že s ňou prvé dni išla aj spať. 😅

lidka_hipp
autor
16. feb 2016

@trinity888 Děti vědí, co je dobré 🙂 Mimochodem, batolecí mléka HiPP Combiotik jsou i pro děti starší jednoho roku a také pro děti starší dvou let. Pro naši Aničku bylo "mlíčko" důležité snad ještě ve třech nebo čtyřech letech. Každopádně rostla jako z vody 😀

@yanni Moc díky za super zkušenosti 🙂

@robin111 Jsem opravdu moc ráda, že vám mléko HiPP Combiotik a naše kosmetika tak vyhovují. Musím to vzkázat kolegům, ať se taky dozví, že svoji práci dělají dobře 🙂

majba
16. feb 2016

jeeej tesime sa 🙂 🙂 hipp vyrobky pouzivame vo velkom. kvalitou nam velmi sadli 🙂

trinity888
16. feb 2016

@lidka_hipp áno používali sme 🙂, maly mal teraz 2 a pól roka a už som písala v minuloročnej súťaži, ze je rozdiel medzi mliečkom kúpeným na Slovensku a kúpeným v Rakúsku. To kúpené na Slovensku ma iné zloženie a to mi maly nechcel piť.

lidka_hipp
autor
16. feb 2016

@trinity888 Vždy platí, že stejná mléka mají zcela shodné složení na Slovensku, v Rakousku, Česku i Německu. Na rakouském i na německém trhu se mléka tradičně zahušťují škrobem, což se v Česku a ani na Slovensku nedělá. Výsledkem ale je "hustší" mléko. Zcela shodné složením jsou rakouská/německá mléka HiPP Combiotik ohne Stärke a česká/slovenská HiPP Combiotik.

trinity888
16. feb 2016

@lidka_hipp tak moje deti mi fakt to slovenské nechceli. Vypľuli a začali plakať :(. Tak im asi chýbal škrob

kikiklop
16. feb 2016

@yanni dakujem pekne za rady, a zaujma ms ešte to napr. Jeden den dam malenu mrkvu,potom ns druhy den niečo ine ,zemiak, a dasi brokolicu, no a zaujma ma kedy a po akom čase msm mu poniknut ovocne vyživy? A mesove

yanni
16. feb 2016

@kikiklop neviem ake odporucania su na Slovensku, my zijeme v nemecku. ale myslim, ze v nasich zemepisnych sirkach je to zhruba rovnake. Zacinas sladkou zeleninou: mrkva, pastrnak, tekvica hokkaido.....
My me vzdy zacinali klasicky mrkvou, u chalanov nebol problem, mala mrkvu velmi nechcela. Aspon tu z poharika nie. Tak som varila. Skusila som pastrnak, dostala som od Hipp balicek, tam bol maly poharik pastrnaku. Ten jej velmi chutil, ma to jemne sladkastu chut a bol uplne dohladka mixovany. Cisty pastrnak bez prisad, len zelenina a samozrejme voda. Ak sa neda na Sk kupit (mozno ine znacky?), mozes aj kupit a uvarit a zmixovat.
Jeden druh zeleniny davast 3 dni az tyzden, ked dieta nejavi nijake zmanky alergia a pod. vyskusas dalsi druh zeleniny a takto dookola. Po case pridas vsade zemiak. Potom k tomu vsetkemu mäso varene vo vode alebo nad parou - hydina, hovädzie atd. Ked ti tento mix -zelenina, zemiak, mäso - dieta bez problemov zje uz zvysojes len dacky. Pokym nezie jednu celu davku stale popritom na obed kojis popr. UM. Jeden cely obed ma ca. 190 g zlozeny zo zeleniny, zemiaku, mäsa, lyzice repkoveho oleja a ca. 2 lyzice 100% jablkovej stavy. Ak budes davat len kupenske pohariky, tam si hlavu lamat nemusis, tam je vsetko, co treba. Ja vsetko varim a mrazim a potom uz len vytahujem z mraziaka a kombinujem.
Ak ti bude pekne jest tak skusat stale nove a nove druhy zeleniny a kombinacie. Zemiak mozes nahradit ryzou alebo cestovinami. Tu v DE odporucaju so vsetkym zacat cim skor, koli moznym neskorsim alergiam. Odporucaju aj rybu - tuniak, losos.
Podla toho ako ti bude jest, po ca. mesiaci mozes davat vecer kase. Zacni bezlepkovymi a zarabana len s vodou. Podobne ako obed, ak si nechces lamat hlavu, Hipp a aj ine znacky maju velky vyber.
Spale popri tom kojis popr. UM.
Ovocne vyzivy som dala az ked mi pekne zjedli cely obed a na veceru kasu+kojenie. Ovocne mali ako olovrant. Predsa je medzi obedom a vecerou dlhy cas. Takze mas tam kojenie popr UM a zavedies pomaly olovrant. Tu v DE sa odporuca mliecno-ovocna-kasa. Nasa mala mlieko zatial len materske, mam odsate a namrazene. Ciste ovocie nechce, tak musim miesat napr. s ryzovymi vlockami atd.
Inak ja to zavadzanie nevidim tak sprisne. Kravske mlieko sice este nepila ale z bieleho jogurtu uz lyzicku ochutnala, podobne s glutenom - kase uz vselijake, cestoviny zatial kukuricne, korku chleba tiez uz pooblizovala.#Inak ak budes kupovat Hipp ovocne pohariky, tak pozeraj na zlozenie. Nie vsetky ovocne vyzivky su cisto ovocne. V niektorych je pridavana ryzova muka. A potom mas samozrejme vselijake une: s jogurtom, s obilninami atd. Na kazdom pohariku je od kolkeho mesiaca sa moze davat. Ja sice takmer vsetko varim sama ale na cesty a dovolenky sa nam pohariky vzdy osvedcili. Hlavne tie ovocne. Menu mi mala velmi nechce. Akurat co som uz pisala, zo zaciatku cistu zeleninu zjedla aj z poharika. Na zaciatok su fakt tie male pohariky prakticke a je to myslim aj lacnejsie, ked si pomyslis, ze to dieta zje tak akurat 2-3 lyzicky. Ty varis ako blba a dieta ti to nebude jest. tak radsej kupit zeleninku v pohariku, vyskusat a potom sa da aj varit. alebo aj kombinovat sa da. Ja som napr. ten pastrnak len poharik kupovala. A primiesala do vareneho zemiaku, mrkvy, mäsa, pridala olej a stavu a bol plnohodnotny obed.
A neboj sa aj "exitickych" druhov. Take male deti este nepoznaju chute a vyskusaju vsetko. Treba davat pozor len na mozne alergie. Dieta pozorovat.
Nasa copana ma 7 mesiacov a vyskusala uz aj olivy 😕, baklazan, mango, litchi atd. Akurat sa este vyhybam citrusom. Z citrusov maju deti casto cerveny bolavy zadocek. nemusi byt ale stava sa. A je to neprijemne.

sophielucy
16. feb 2016

Ahoj ahoj ahoj. Ja som tu nová, tak sa veľmi teším, čo sa tu dozviem. My máme veľmi radi HIPP, moja 7 mesačná dcéra už vie, čo jej najviac chutí... 🙂. Dúfam, že sa tu dozviem, akú alternatívu môžem svojej dcérke ponúknuť večer namiesto kašičky na dobrú noc, tá jej už nestačí. Budeme musieť prejsť na niečo sýtejšie. Inak... pohárky od HIPP príkrmov by mohli byť zálohované, máme ich už dobrú skoro 100vku. Taktiež by bodla nejaká zákaznícka karta - zľava, lebo musím povedať, že je to produkt najdrahší na trhu... 😉

liveka
16. feb 2016

krémik určite vyskúšame.. hipp je naša najobľúbenejšia kozmetická značka 🙂

kikiklop
16. feb 2016

@yanni super velmi pekne dakujem za info,ktore je uplne dokonale dakujem a este otazočka ,na obed malemu ponuknem z pohatika hipp napr.mrkvu, on je ochotny zpapkat aj pol pohara nieje to moc? A mozem mu ponuknut aj na večeru čo nedojedol alebo kolko krat dene moze m mu skušat davat papat tu mrkvu? Dakujemm