Humana je čerstvejšia. Čo to pre nás a pre vás znamená?

dada_humana
2. feb 2015

Viete, kde a ako sa vyrobilo vami používané umelé mliečko? Je pre vás pôvod krajiny dôležitý?

Mlieko použité na výrobu dojčenských mliek Humana pochádza výlučne z 29-tich rodinných fariem z blízkeho okolia výrobne vo Vestfálsku. Je pre Vás pôvod krajiny a pôvod základných surovín dôležitý, alebo dôverujete každému výrobcovi, že nič nekvalitné by do umelého mlieka nenamiešal?

tamburetka
2. feb 2015

@dada_humana Áno, velmi! prvé mlieko sme mali Bebu, tá nám nesadla,tak som začala pátrat po internete po inom mlieku. osobne mám velmi rada nemecké produkty a spolieham sa na ich kvalitu, preto ma táto značka hned zaujala, teda hlavne to, že ide o produkt vyrábaný priamo v Nemecku. navyše, manžel pracuje v nemeckej firme a jeho kolega-originál nemec - mu povedal že v Nemecku je Humana Top 1. tak to ma presvedčilo úplne 🙂. preštudovala som si komplet ich stránku, všetko o mlieku, o produktoch a bolo rozhodnuté 🙂. a že malému zapasovala a doslova rád ju pil, bolo pre mna zavŕšením dobrého pocitu že som vybrala správne 🙂.

deny3
2. feb 2015

mala som málo mliečka, musela som prikrmovať, už v pôrodnici dávali malému um, pri odchode som sa opýtala, ktoré, aby som pokračovala v rovnakej značke, bola to práve humana, pre mňa v tej dobe úplne neznáma značka, ale našla som v obchode a papali sme ho dlho, vyskúšali sme aj ochutené, myslím že to bolo jablkové, kašičky sú úplne super, rôzne príchute, malému najviac chutila pohánkovo- hrušková, ovocné dezerty. Na gastre mi lekárka potvrdila, že je to u nás na trhu to najjemnejšie mliečko pre detičky.

luciana87
9. feb 2015

ahojte nam dnes doktorka odporucila davam humanu, ale neviem kde ju mam kupit v lekarny nemali ani v tescu alebo lidli,mozte my napisat kde ste kupili?

dada_humana
autor
9. feb 2015

@luciana87 Mozes mi napisat, z akeho si mesta? Poradim 🙂

luciana87
9. feb 2015

@dada_humana stropkov

zuzancek4
10. feb 2015

Mozes aj mne poradit, kde v trnave ju kupim? Pobehali sme cele mesto, ked sme s nou zacali, nakoniec sme ju nasli v 1 lekarni. Ale dnes som chcela 1. krat kupit cislo 3 a povedali mi, ze nemaju a ani sa neda objednat 😔 dakujem.

pietrolinka
10. feb 2015

@zuzancek4 zdá sa mi že by ju mohli mat v lekárni Cassale na Mozartovej v TT, tam som zahliadla plagát humany na okne

zuzancek4
10. feb 2015

@pietrolinka dakujem, vyskusam tam 😉

dada_humana
autor
11. feb 2015

@luciana87 najbližia Sunpharma je až v Prešove alebo v Humennom, ale môžeš si to objednať určite aj v Stropkove v akejkoľvek lekárni

dada_humana
autor
11. feb 2015

@zuzancek4 v Trnave v Sunpharme na Hlavnej 5 a v The Mall 🙂