icon

Skúsili ste už produkty Humana? Boli ste spokojné?

dada_humana
2. feb 2015

Dni s Humanou nám dávajú príležitosť spýtať sa na Vaše skúsenosti s našimi produktami.
Prosím, napíšte nám, aké produkty ste vyskúšali.
Boli ste spokojné? Odporučili by ste ich?
Budeme vďační za každú skúsenosť.
Ďakujem.

zuzicka2014
2. feb 2015

Keď sme prechádzali ma umelé mlieko, tak malý papal Humanu. Bola som maximálne spokojná. 😉 😢 Raz keď som poslala muža do lekárne s receptom, mala som tam objednaných asi 6 krabic mlieka, tak mu to lekárničky podávala so slovami, že už viac nedokážu objednať, pretože žiaden ich dodávateľ ho nemá. Tak sme skúšali v ďalšej lekárni a ďalšej... až nás to nakoniec prestalo baviť. Zháňala som na nete, tam mali tiež len s expiraciou do konca mesiaca. ☹ tak som to nakoniec vzdala a prešli sme na iné. Podotýkam, malý papa HA mlieka. Sklamali ma dodávatelia tejto značky 🤐 hlavné, že všade visia reklamy ☹

jeanetta0013
3. feb 2015

My objednávame cez feedo.sk a tam ho majú vždy... 🙂

tamburetka
3. feb 2015

@maciatkolulu v madarskom tescu maju normalne Humana produkty??? waw, to pozerám. my sme chodievali do madarska na nakupy /do Mosonu/, ale to bolo ešte asi tak 5rokov dozadu, ale vtedy som tam nič také nevidela.síce vtedy som ešte ani dieta nemala 🙂.

zuzicka2014
3. feb 2015

@jeanetta0013 aj HA? Lebo ja so tam videla len obyčajné...

wenee
3. feb 2015

Ahoj moje malé papali kaše Humana, boli super. Objednávala som ich v Čechách cez www.docsimon.cz ,boli tam vždy a za dobrú cenu.

kittie44
3. feb 2015

náš malý je na UM preto sme dosť skúšali kým sme našli mliečko ktoré mu sedelo a zároveň ho nevypľúval a chutilo mu a humana splnila všetky 3 požiadavky.... potom ale začal mávať zápchy preto sme museli prejsť na nutrilon comfort, a veľmi nerada som to spravila nakoľko tá humana bola u nás TOP 🙂 mali sme ju na predpis...

maciatkolulu
3. feb 2015

@tamburetka hej maju ho v tescu v mosoni a hned oproti v mulleri a v meste v rossmane. Mliecka rozne druhy, kase, caje a pudingy.

tamburetka
3. feb 2015

@maciatkolulu dakujem za info 🙂.

marin.frist
3. feb 2015

Syn pil Humana 2, bolo super, ale prechodom na 3ku po roku sme z viacerych dovodov presli na Hipp - 1. v lekarni mi povedali, ze na SK sa da zohnat len mliecko s bananovo-vanilkovou prichutou, bolo chutovo velmi sladke a ja mu nechcem davat dosladzovane UM (ani s maltodextrinom), 2. velmi velmi zle sa rozpustalo vo flaske, prehrkanim aj miesanim v nom zostavali velke hrudky, ktore upchavali cumel. To bolo hlavne v noci na nervy... Skoda :(

tamburetka
3. feb 2015

@marin.frist vidiš Zuzi a my sme mali tiež tuto 3ku vanilkovobananovu a vobec nám nehrudkovala. možno ste vyfasovali dáke vadné kusy alebo kde tam bol zadrhel...my sme mali 3ky len 6kusov, potom sme vyskušali 4ku Junior a to bolo super, bez príchute. len to večné zhánanie a overovanie kde to majú, poprípade nákup vo velkom cez čechy, to nás už fakt nebavilo. teraz sme na Hipp a minule sa ti nám zgrclo vo flaši, to sa mi ešte pri žiadnom mlieku nestalo, ani napríklad po takom čo bolo nevypité za noc. ked budem mat možnost, asi opat kupim Junior 🙂.

katla
3. feb 2015

S tymto mlieckom som sa este vobec nestretla. Je dostupne aj u nas? Ja kupujem mliecko zasadne len v rakusku, lebo z ich kvalitou mam lepsiu skusenost. Ale rada by som vyskusala humana mliecko.

marin.frist
3. feb 2015

@tamburetka Misi fakt? lebo my sme ich mali asi 6 ci kolko a vsetky to robili, ze by zla sarza nejaka? 😲 no je fakt, ze pri Hippe nabehnem do DM a mam 🙂 a to mame uz celkom dlho a ziadne nerobilo problemy. Raz hrudkovalo, ked som malo ohriala vodu, inak nic.

tamburetka
3. feb 2015

@marin.frist no tak my sme problem fakt nemali, ani Hipp neni zlý,vpodstate po tom roku je to už viacmenej jedno, ale akosi viac mi sedela ta Humana
dávate už aj kravske?

marin.frist
4. feb 2015

@tamburetka jj do rannej kase.

natty_nz
4. feb 2015

My máme Humanu AR a neviem si ho vynachváliť. Žiadne problémy sme nemali a to vyskúšali veľmi veľa mliečok.. Len to je občas problém, že u nás je dostupné len v jednej lekárni, lebo všade inde mi povedali, že sa Humana už nevyrába.

dada_humana
autor
4. feb 2015

@katla Humana sa vyrába pre všetky na svete iba na jednom mieste, v Herforde. To, čo kúpiš v Rakúsko je úplne to isté, čo kúpiš na Slovensku.

katla
4. feb 2015

@dada_humana len ja praveze v rakusku kupujem ine. Kde na slovensku humanu zakupim? Dakujem

maminab
4. feb 2015

Dobrý deň, aj my pijeme mliečko Humana. Malý bol kojený do 15mes. Ked sme prestali s kojením, malý mi odmietal akékoľvek mlieko (nutrilon, kravské, kozie, beba, franceleit, sunar) Až napokon nám dala pediatrička vzorky humany, a .........malý začal piť 🙂 🙂 naozaj veľká nevýhoda je, že mlieka bežne v lekárni nezoženiete ☹ ☹ Objednávame ich cez net. Teraz papáme humana3 a humana na dobrú noc 😉 😉 Objednala som aj humana od 1roku, uvidíme ako nám bude chutiť. Toto mliečko môžem len odporúčať 😀 😀

dada_humana
autor
5. feb 2015

Pre všetky mamičky, ktoré by ste radi začali používať Humanu, produkty sú dostupné v lekárňach na Slovensku, kde je potrebné si ich objednať.
Za pár dní bude možné produkty objednať už aj prostredníctvom aplikácie, o ktorej budete informované.

dellisa3
5. feb 2015

@katla Humana je aj v rakusku ked som ju nevedela dostat u nas tak mi ju kupil brat v rakusku🙂

maminab
5. feb 2015

@dellisa3 a prosím ťa v ktorých obchodoch v rakúsku? ja som tam hľadala, ale nenašla.... dakujem

dellisa3
5. feb 2015

@maminab v obchodoch nenasiel, ale v lekarni ano ...

maminab
5. feb 2015

@dellisa3 dakujem za info 🙂 🙂 pozriem sa 🙂 Uvidíme, či sa oplatia aj finančne 😉 😉

katla
5. feb 2015

@maminab daj potom vediet pls, aj mna by zaujimalo ci sa oplati. Teraz pouzivame nestle 1+ a sme spokojni.

dada_humana
autor
5. feb 2015

@katla Môžeš si ich zakúpiť v lekárni. Za pár dní budeme uvádzať novú aplikáciu, ktorú keď si stiahneš do mobilu, budeš môcť objednávať Humanu do siete lekární Sunpharma.

dada_humana
autor
5. feb 2015

Ja si objednávam už pár týždňov (od decembra, kedy som skončila dojčiť), Humanu v lekárni Sunpharma.
Teším sa na novú aplikáciu, za pár sekúnd si budete môcť výrobky objednať a vyzdvihnete si ich v najbližšej lekárni siete Sunpharma.

paldes
5. feb 2015

dobrý večer ja so asi pred mesiacom objednávala Humannu za super cenu som zo Zvolena a odberné miesto som mala v Bystrici v lekárni Sunpharma chcela by som sa spýtať lebo asi o týždeň sa chystám objednávať znovu je možne to dodať aj do lekárne vo Zvolene?Môj malý má28 mesiacov a už asi od 16 mesiaca hneď ako som ho prestala kojiť mi jedne liečiteľka pre ňho určila mliečko Humanna Ha 3 robí chutí mu a super sa rozpusti keď som ho pár mesiacov nemohla zohnať kupovala som Bebu a v tej mi ostávali hrčky.

dada_humana
autor
6. feb 2015

@katla ahoj, áno, mlieko Humana je u nás dostupné v lekárňach, ja si ho bežne objednávam v sieti Sunpharma

dada_humana
autor
6. feb 2015

@paldes Samozrejme, môžeš si Humanu hneď objednať v Sunpharme vo Zvolene v OC Europa a zachvíľu aj cez aplikáciu.

dada_humana
autor
6. feb 2015

@krsulka Ďakujem, mám rovnaké skúsenosti, najskôr pri prvej dcére a teraz aj pri druhej 🙂