Dámy, ako sa vám darí skĺbiť starostlivosť o deti a o domácnosť.

ivan_irobot
10. okt 2017

Tu nie je čo dodať. Od momentu, keď príde vysnívaný poklad domov, sa všetko obráti hore nohami. Nazvať materskú dovolenku dovolenkou bol jeden veľký vtip. A po nej? Neverending story. Ako to všetko zvládate? Pomáha vám niekto?

julietka
10. okt 2017

...je to velmi narocne, zvlast odkedy zacali chodit deti do skoly nestiham asi vobec nic, zariadit, vybavit, ucenie, domacnost.. mam pocit ze len co dovysavam hned nieco zasa chrupe pod nohami.. irobota roombu mame a neviem ci ho vynachvalit.. no tajne tuzim aj po jeho identickej verzii ale mopovania.. priznam sa ze mop niekedy vytiahnem raz za dva tyzdne pokial to nie je nutne, inak necistoty pocas tyzdna hasim s Bonou..no ozajstne umytie je pre mna na “mokro”.

marianeta
10. okt 2017

Proti mne už idú aj samotné spotrebiče nie len deti 😠 dnes sa mi už druhý krát utrhla hadica z vysávača..tak som ani nedokončila čo som chcela..

nelly761
10. okt 2017

Je to velmi narocne, kedze maminku som stratila v 24 rokoch, tatino ma svoj svet. Nikdy nebol tip co prejavy lasku, pohra sa s detmi. Svokra by,bola najradsej keby som este ja jej pomahala a manzel chodi do roboty od rana do vecera. Niekedy by som potrebovala aby den mal 60 hodin (teda hlavne vecer kedy deti zaspia a ja mozem porobit to,co sa pri nich cez den nedalo)

ivan_irobot
autor
10. okt 2017

@julietka Ahoj Julietka, skús si pozrieť náš robotický mop Braava, ktorý mopuje úplne sám. Samozrejme mu treba dopĺňať vodu, ale tým to viac-menej skončilo. Na stránke nájdeš užitočné informácie ako aj videá o tom, ako funguje 🙂
https://www.irobot.sk/produkty/roboticke-mopy/b...

anka2103
10. okt 2017

Snazim sa od roka ucit deti,ze za sebou si musia upratat. Ak chcu druhe-prve musi odlozit. Ide im to super aj ked niekedy vyzaduju pomoc,ale to je normalne. Vela mi pomahaju deti-manzel je po vacsine do poctu na robenie bordelu 😕.

julietka
10. okt 2017

ivan pozerala som to na stranke no tento mam v nizsej verzii ale velmi ho uz nepouzivam.. pre mna bol moc pomaly motkal sa a na sucho som ho velmi nevyuzivala... obcas ho pouzijem este na dlazdice v kupelni...ja som myslela ze uz je obdobna rychlejsia verzia mopovania ako je vysavac 🙂

ivan_irobot
autor
10. okt 2017

@julietka Toto je aktuálny model. No a jeho práca niečo trvá. Bežná miestnosť tak pol hodinku.

ferihegy
10. okt 2017

Domacnost je vyslovene na mne. Mame dve deturence a zvladam domacnost verzus deti. Avsak nerobim humbug za omrvinky a podobne. Aj my sme boli deti a trusili sme ;)

rebroza
10. okt 2017

Ja má dobrého muža, ktorý si ma váži a považuje za normálne, keď mi v domácnosti pomáha. K tomu istému vediem aj svojho syna.
Bolo by pekné, keby na obrázku na začiatku diskusie o starostlivosti o domácnosť bol aj otecko so synčekom 🙂 naozaj to stále musí byť o stereotype, že starostlivosť o domácnosť je len na žene - manželke a ideálne keď k tomu učí svoju dcéru od malička?
iRobota poznám, len do našej domácnosti s kopou vecí na podlahe nie je ideálny 🙂

ivan_irobot
autor
11. okt 2017

@rebroza Ahoj rebroza, tento portál je najmä pre ženy, mamičky, budúce mamičky, preto fotka so ženou 😉

tomaskova
11. okt 2017

Dobry den. tak cez den je to najma o starostlivosti o deti kedze su este malicke a maju kazde vrtulu v zadku 🙂 navarim, operiem. ine ani nemozem...zacnem zehlit mam maleho zaveseneho na zeh.doske...idem vysavat...vytahuje mi kabel z elektriny...proste vsade ho mam zaveseneho. takze ked deti zaspia zacina sa upratovanie, zehlenie. samozrejme moc to neprezivam ked sa mi nechce pocka ma to do druheho dna. momentalne mame kazdu noc zurku...idu nam zubky takze vyglancovane podlahy neriesim ;)

ivan_irobot
autor
17. okt 2017

Ahojte baby, dnes ráno ste mali do internej pošty dostať exkluzívnu ponuku iRobot. Pokiaľ vám neprišla, nech sa páči, uverejňujem ju aj tu.
Nákup je potrebné zrealizovať cez nášho eshop.iRobot.sk a pri vybranej Roombe zadať zľavový kód uvedený v ponuke. Ponuka platí do 29.10.2017 👍