Aký je váš názor na kozmetiku ako darček?
Dostávate na sviatky kozmetiku? Potešíte sa takémuto darčeku alebo ste radšej ak si môžete vybrať samé? A naopak, kupujete ju vy svojej rodine či priateľom? Máte už nejakú v zásobe na prichádzajúce Vianoce? 🙂

@simi_linola moja mama to priam neznasa, otec distal na 60tku a dal to niekomu v praci. Kamoska tiez iba k zenam chodi, u chlapa sa vraj nevie uvolnit - co teda chapem.
Ale moj muz rad dostaval poukazky na masa, aj ked ho vzdy nejaka mala thajka uslapala 😀
Inak my sme dali poukaz na masáž svokre minulý rok a teda bola veľmi znechutena,vraj ju obťažoval...ale teda či to tak isto bolo neviem,lebo sa na neho nesťažovala
@evka1247 fíha, to muselo byť nepríjemné :(
@jasminet :D :D :D ja sa na takéto exotické zatiaľ neviem odvážiť, pritom v meste máme konkrétne thajské masáže 🙂 ja zatiaľ len také klasické a fyzioterapeutické... ale tvoje rozprávanie ma pobavilo a asi sa nabudúce odhodlám aj na tú thajskú :D
@misiaknunu vidíš, aj to je skvelý nápad ak máš napr. kaderníčku ktorej dôveruješ 🙂 ja som síce za celý život bola u kaderníčky len raz a strihám sa sama (som kučeravá a mám predsudky, že to žiadna neostrihá poriadne a pritom aj tak vždy vyzerám ako pudel :D ) ale asi si ma inšpirovala čo napíšem ježiškovi tento rok do listu :D
@simi_linola u nas sa sem tam nejaky poukaz tiez najde,ale to uz musime vediet isto ze tam chce obdaruvana osoba nieco kupit-resp.po niecom tuzi 😉
kozmetikou sa nič nepokazí. Nikto sa neurazí, pretože by to bol nevhodný darček. Ja osobne sa poteším kozmetike viac, ako nejakej "dobre mienenej" hovadine, ktorá mi bude stáť v byte a budem ju prekladať z miesta na miesto.
@simi_linola áno wellness je fajn, len zas nie pre každého, lebo u nas v rodine nevie každy tak vypnúť, dovolenky sa míňaju na prerábky domu a vybavovačky po úradoch a pod. U nás klasika na vianoce sú ponožky pre každého 🙂 ale aj tie darčekové poukazy mi pridu také neosobné na narodeniny a meniny, ale zas k narodeniu babetka super voľba... všetko záleži od obdarovaného a priležitosti 🙂
@simi_linola no keď neviem co a nechce sa mi nikam,idem kuk na zlavove stranky a kupim napr.masaz,len vytlacim a mozem darovat. Casto som kupila mojmu drahemu saunu,masaz,kryokomoru,celkove vyšetrenie zdravia atd. No a susedke poukaz na vyber caju kavy vzdy potesi. Vecer telefonát, prid,oslavujem a takéto darčeky su skvele!
@k_e_y úplne súhlasím, pekne si to zhrnula 🙂
@saldi wáu, to sa mi tiež páči, ďakujem za inšpiráciu 🙂 super núdzové riešenie 🙂
ahojcek, ano kozmetika a knihy su podla mna top darceky, to proste je super darcek. k 30ke som dostala okrem ineho aj darcek - krem na ruky - od kamosky, nevedela som ci sa mam urazit alebo ako to brat, je vsak pravda, ze moje ruky asi ako kazdeho druheho hlavne zime maju zaberak a su suche....
Ja mam kladny nazor, rada a casto kozmetiku zvyknem darovat (samozrejme najlepsie v peknom darcekovom baleni) a tiez ju rada dostavam. Len treba vediet, co danna osoba pouziva, respektive co oceni. Aby sa darcek neminul ucinku 🙂
Tier zvyknem darovat darcekove poukazky, take o ktorych viem, ze budu urcite vyuzite. Napriklad poukazky do knihkupectiev.
Ja som za. Ked je to vybrana kozmetika, ktoru obdarovany pouziva, preco nie. Som vsak alergicka na hromadne obdaruvanie kozmetikov, random. Proste Z katalogov nemenovanych kozmetickych firiem navyberat podla ceny alebo kieho a darovat. Uf. Ja som takto darovanu kozmetiku dala do utulku bezdomovcov. Vazim si snahu a darmi nepohrdam. Ale radsej sa spytat na preferovanu znacku, vonu, product,ako len tak Z pakruky, bajbrucho 🙂
Manzelovi asi veru aj kupim sampon vasej znacky, ked ma problemovy skalp 🙂
A na Margo darcekovych poukazov. Su to podla mna vyborne riesenia. Lepsie ako darovat nezmysel a pracholapku do skrine 🙂
Oh taky wellness znie lahodne 🙂
Vďaka, no veď sto ľudí-sto chutí 🙂
ako alergik a atopik sa velmi nepotesim tonam bezne drogeriovej kozmetiky .. hromadia sa mi potom v kupelni darcekove kazety fa, palmolive, dove a pod. a je mi to luto lebo ti co ma tym obdarovali to myslia dobre a z malych dochodkov ich to stalo vela penazi ... nepomoze ani povedat ze tolko toho neminieme ani za 5 rokov, pokrocily vek uz robi s pamatou svoje 😉
Ja osobne sa velmi tesim z takychto darcekov a vzdy rada uvitam aj takyto darcek pre dcerku s tymto sa nikdy nic nepokazi popripade posunieme dalej 😊
Kozmetika-ta kvalitna, je ako darcek absoluuutne najvhodnejsia!!! 😉
So sestrou sme dali maminke poukaz na masaz, kedze ju bolieva chrbat a velmi sa tomu potesila lebo lez sa ona objedna, zatial ju aj bolest prejde 🙂 ja teraz uvazujem o darcekovej poukazke pre sestru v detskom obchode. Mame skoro rovnako stare babatka a myslim si ze urcite si tam nieco vyberie. S manzelom sme dostali od jeho sestry darcekovy poukaz na romanticku veceru v jednej vychyrenej restauracii. A bolo to super. Vtedy nam to padlo velmi vhod, kedze sme boli velmi rozlietani a dlho sme nikde neboli. Ale podla mna aj obycajne poukazky do potravin potesia. Ved jest sa musi stale 🙂 ale ako pisali aj baby vyssie poukazka na nakup knih by ma potesila. Ako sa poznam aj tak by suma presiahla poukazku. Vzdy je u mna problem odist len s jednou knizkou 🙂)
Rada dostavamale skor vredy ked sa trafia do vyberu. Ok potesi aj sprchac ale napr mna skor nieco na vlasy a este lepsie kozmetika z lekarne to su pre mna fajn darceky
@simi_linola Darcekove poukazy su super napad,ci uz na knihy alebo aj na spominanu kozmetiku-kazdy si moze vybrat co chce 🙂Mna by urcite potesil taky poukaz a myslim,ze aj vela dalsich ludi 🙂
@simi_linola No tie welness poukazy tiež podľa preferencií obdarovanej, ja by som to napríklad už aj posunula kamošom. 🙂 Tak musíš osobu aspoň trochu poznať, ja sa v krajných prípadoch uchyľujem k čokoládam, bomboniéram, príp. kávam, príp. mňa poteší aj fľaša, ale to si vždy najskôr zistím, či osoba napr. nie je abstinent alebo nemá diétu. Ak osobu až tak nepoznáš, je ťažké vymyslieť niečo origoš, no. Ehm a inak páči sa mi ten nápad so sypanými čajmi, s tými hádam ozaj nič nepokazíš.
Ahoj, kozmetiku si v nasej rodine nedavame ako darceky. Tak ani ostatnym ju ja nedavam ako darcek, kedze netusim ani co, aku znacku konkretna osoba pouziva. Urcite by som sa takemu darceku ja nepotesila, radsej si vyberiem sama co potrebujem. Vela ludi totiz zlozenie kozmetickych produktov ani nezaujima. A mna teda ano.
Rada kupujem aj poukazky do knihkupectva,poukazky na masaz a zenam v rodine poukazky do kozmetickeho salonu. Moja mamka vzdy oceni ked moze ist na masaz tvare a nejaku procedurku skraslovaciu 🙂
A najnovsie kupujem aj predplatne casopisov.
ano pokial dostanem taku aku pouzivam poresim sa
Podľa môjho názoru, je to darček, s ktorým sa nedá nič pokaziť. Rada dostávam kozmetiku ako darček a rada ju kupujem aj pre druhých 🙂
Ja tiež kupujem kozmetiku,je ti užitočný darček,vela ľudí vravieval že nič nechcú,nepotrebuju atď.tak aspoň takú maličkosť pre tých nenarocnych

@simi_linola Ja este davam poukazky do salonov. Napriklad strih, farba, fukana... Alebo masaz celotelova... Alebo manikura, pedikura...