Čo si myslíte o Halloweene?
Poďme teraz trošku na inú tému 🙂 Už hodnú chvíľu na nás odvšadiaľ vyskakujú povyrezávané tekvičky, ježibaby, strašidlá od výmyslu sveta a onedlho príde ten povestný Halloweensky deň. Čo si myslíte o Halloweene vy? Zvyknete si s detičkami vyrezávať tekvičky, vyzdobovať príbytky alebo sa dokonca prezliekať za príšerky?

@julca777 netrep
@petulda333 netrepem... Hovorím pravdu, pravda sa ťažko počúva 😊🤭
@julca777 🤣🤣
@petulda333 je niečo smiešne? 😅
@julca777 ty a tvoje nazory
@petulda333 a vieš aj konkrétnejšie povedať? (mimochodom ta opravím ze nie moje názory, ale všeobecné pravdy 🙂
@simi_linola nam sa toto obdobie paci a zdobime si doma doma , decka to miluju a ja tiez ..ale , ked sa niekto dokaze rozculovat nad smrtkami a tekvicami no tak co uz...😊
@julca777 ake pravdy? Si precitaj co je halloween. A ze ho niekto spaja s dusickami je ich hlupost,kedze su to dva rozne dni,datumy
@petulda333 však to, že to sú rozdielne veci a ty si radšej prečítaj co to je... Lebo očividne nevieš, ake to ma dopady na dušu a ze je to hriech
@julca777 maaario 🤦🤦
@petulda333 co máš za problém
@julca777 lebo pises hluposti. Sa preber
@petulda333 ty pohanka jedna!! 😁
@tetapetra 🫢🫢🫢
@petulda333 ty sa preber... To máš z akej hoaxovej stránky, z nejakého denníka? Choď radšej čítať normálne veci....
@kvetinka75 tak ani krestanstvo nepatri do nasej krajiny, bolo nasilu zavedene cez krvavy odpor pohanov...a pozri dnes. Ani cinske restauracie sem nepatria... A napr. šibačka sem patri a je to total p*covina. Tak netreba pri tych sviatkoch hladiet iba na hranice.
@lunademonica toto je niečo iné.... Každá viera sa musela do sveta nejako dostat... Lenže tu nejde o to teraz. Ja sa nebavím o náboženstvách, lebo to by tu zas bola hádka keby som povedala ďalšiu pravdu, že jen kresťanstvo je jediné správne náboženstvo (ale ostatne mame akceptovať) , takže zostanme pri téme... A keď tu nejaké ženy útočia ze som zo sekty tak príklad sekty sú napríklad Svedkovia Jehovovi... To je sekta a ti majú odtrhnuté kontexty z Biblie a ja do žiadnej sekty nepatrím
Len aby to tu bolo ostatným žienkam jasne, tak je tu asi 5 žien, ktoré sa veľmi rady hádajú. Raz som do diskusie napísala ze je hriech mat dieťa pred svadbou a všeobecne sex pred svadbou, lebo bola taka diskusia a začali sa do mňa navážať a skoro všetky sa zapojili aj tu... Taze rada vás počujem @tetrapetra a spol. 🙂

@diana45 áno. Nepísala by som nič keby bol niečo výmysel 🙂