Čo si myslíte o Halloweene?
Poďme teraz trošku na inú tému 🙂 Už hodnú chvíľu na nás odvšadiaľ vyskakujú povyrezávané tekvičky, ježibaby, strašidlá od výmyslu sveta a onedlho príde ten povestný Halloweensky deň. Čo si myslíte o Halloweene vy? Zvyknete si s detičkami vyrezávať tekvičky, vyzdobovať príbytky alebo sa dokonca prezliekať za príšerky?
@julca777 to boh ta uci sa spravat takto agresivne a hrubo? Pekne krestanstvo
@bjeremiasova mne sa nepáči ako sa všade pcha kresťanstvo ale tiež to nikomu o hlavu neotlkam 🤣🤣🤣 ani keď mi vybliakavaju rovno pod oknom na kde aké sviatky aj keď na to majú kostol. Nech si každý oslavuje čo chce pokiaľ tým nikoho neobťažuje 😉 vieš,na SK nie sú len kresťania. Trocha tolerancie by neuskodilo
@julca777 no a?! Vieš o tom že na svete nie sú len kresťania,že to vieš? Či niečo také ti uniklo? Alebo len kresťania majú právo na život? Presnejšie na verejný život? Či ako si to predstavuješ? Čo sa staráš kto čo oslavuje! Núti tá snáď niekto? Mne príde divné si vešať všade umuceneho polonaheho chlapa ale zato nikomu nebrizgam.
@mizoko tak toto si prehnala. Ježiš zomrel aj za teba a ak si neveriaca co vidím, že si tak aspoň neurazaj Ježiša, lebo ja ti na to nič nehovorím a po smrti neveriaci idú do pekla, takže nie si výnimka, že len preto, že si neveriaca si nemysli, že život nepokračuje. Telo zomiera, ale duša nie
@petulda333 a Boh ťa učí takto reagovať a hádať sa? A vysmievať sa z neho a neakceptujes jeho pravdu ktorú ti sprostredkúvam?
Ste zaslepeni pohania
@julca777 ja sa tu nehram na svatu ako ty
@petulda333 už som pre ňu chudera, lebo psovi (čivava) chcem kupit kostým na halloween 😂😂😂
@bessie12 pozor pozor..skoncis v pekle aj so psom 🤣
@petulda333 jemine .. 🤯😂 v tom pekle už som. Tu na zemi. Sami si to peklo vytvárame.
@julca777 moja, zlata, ty si psva oslovila tie "zakomplexovane", ty sama si zacala hadku. Teraz to bohumilo zastresujes tym, ze nas poucas, ale prisla si sem kopnut do kazdej, ktora nezdiela tvoje nazory, dokonca si si dala tu robozu aby si ich oznacila aby si o sebe precitali, to co si ty vo svojej bezbrehej povysenosti o nich myslis. Na svete nie su len krestania. Okrem ateistov je tu XY inych nabozenstiev. Kazdy bude zatrateny?
Ty sa ukludni, chod sa pomodlit za to aby si mala silu milovat kazdeho cloveka bez ohladu na jeho pohlavie, vek, zamestnanie, povod, narodnost a samozrejme aj bez ohladu na jeho vierovyznanie. Lebo poucujes tu o tolerancii k tvojim nazorom, ale tvoja tolerancia k inym nazorom je na nule. Doteraz som sa snazila s tebou komunikovat slusne, ale este raz ma oslovis, tak len vtedy ma spoznas. Takze pre zvysok debaty, dna, zivota ma, prosim, vynechaj zo sirenia tej tvojej pravdy. Ja o nu nemam zaujem. Chapes? Nemam zaujem o tvoje nenavistne reci zastresene krestanskou starostou o dobro inych.

@viestta a to kde bude moja duša si ja nevyberám a neurčujem...