Čo si myslíte o Halloweene?
Poďme teraz trošku na inú tému 🙂 Už hodnú chvíľu na nás odvšadiaľ vyskakujú povyrezávané tekvičky, ježibaby, strašidlá od výmyslu sveta a onedlho príde ten povestný Halloweensky deň. Čo si myslíte o Halloweene vy? Zvyknete si s detičkami vyrezávať tekvičky, vyzdobovať príbytky alebo sa dokonca prezliekať za príšerky?

@viestta mam dôkazy... Ale nemôžem vám tu teraz okopírovať celé knihy. Preto vam hovorim, že si ich prečítajte a poslala som krátky text, ktorý mal par viet a aj tam bolo, že je to diablov sviatok a do hĺbky by ste si to museli načítať. Takže dôkazy sú, len im neveríte. Ste presne ako neveriaci Tomáš vždy potrebujete VIDIEŤ, aby ste uverili... To nie je správne, ale keď chcete, povedala som vám kde to môžete zistiť
@julca777 Tak ja ti napíšem takto:
Pre teba sme len obyčajní pohani, ktorí neveria v Boha.
Ja v Boha verím, ale! Nie je dôležité co sa do úst vloží, ale čo sa z nich vypustí. ( napr. keď je pôst a mäso by sa jesť nemalo ). Je potrebné konať dobro a nie robiť zle iným. Boh nás bude súdiť hlavne na základe toho, akí sme boli počas života.
A ty ? Pýcha predchádza pád. Ty si myslíš, že len ty a nikto iný pravdu nemá. Len ty si ta kvázi "dokonalá so správnym názorom". Nevieš a ani nechceš akceptovať iný názor. Stále len to svoje sa snažíš presadiť.
A vieš čo?? To tá krása toho všetkého. 100 ľudí/ 100 chutí/ 100 rôznych názorov. Nič vo svete nie je jednotvárne a jednofarebné. Ale ty ideš ako taká slepá jak patron a tu krásu okolo seba ani nevidíš, lebo to neakceptuješ a ešte k tomu si negatívne nastavená. Myslí, že to je dobré ???
Navyse kvôli modleniu sa nie je potrebné chodiť do nejakej budovy, ktorú nazývame kostol a spovedať sa nejakemu uchylovi ( cest vynimkam ). Je možné to urobiť aj doma, ale s čistým srdcom a priamo Bohu.
Kto si, že si dovoľuješ hovoriť o iných náboženstvách, že nie sú správne a dokonalé, len to "nase" ??? Vodu kázeš a víno piješ. Sama píšeš, že nemáme byť takí a neviem akí a ty si aká ??
Otras 🤮🤮🤮 idem radšej hľadať nejaké pekné svadobné šaty ako strácať čas s tebou ...
@bessie12 no... Boh je milosrdný, ale vy to úplne uľahčujete... Všeobecne ľudia v dnešnej dobe hovoria ako ich Boh bude súdiť, ale keby ste si prečítali tie knihy naprikald od Márie Emmerichovej alebo od exorcistu Eliasu Vellu atď... Vedeli by ste, že Boh je spravodlivý ale PRÍSNY, bude hodnotiť prisno dokonca aj za to, čo by ste v živote nepovedali, že je hriech a ze to Boh rieši, takže tak
@julca777 ja nie som pohan, ja som ateista. To za prve. A napriek tomu, ze som ateista mam precitanu aj Bibliu. Aj cele Evanielium podla Jana. Dokonca, a teraz si sadni, aby s tebou nesvaclo, aj Koran a mnoho inych nabozenskych knih. Neuveris, aj 3 zvazky Zivotopisov svatych. Ked bude cas, venujem sa aj mysterioznym krestanskym mystikom, lebo hindu mystiku som uz citala.
@julca777 ja mám kníh o svätých a od svätých prečítaných dosť 😜 aj o Jošuovi - jeho živote aj smrti a to knihy písané náboženským prístupom tak aj historickokritickym prístupom. A tiež náboženské dogmy. A rovnako aj naštudované iné náboženstvá ako ich ty voláš pohanské lebo tu boli pred tým tvojim ospevovaným kresťanstvom ktoré z nich tak akurát čerpá a upravuje si ich ako sa mu to hodí. Pozri sa na seba do zrkadla a uvidíš v ňom človeka ktorý tu jediný prska na všetkých jed a to len pre to,že nikoho nedokáže presvedčiť argumentmi lebo žiadne nemá.

@sisska96 ako nepatrí, tekvice sa vyrezavali od nepamäti, aj svetielka boli