icon

Kde najčastejšie/najradšej nakupujete Nutrilon

miriam_nutrilon
Moderátor
31. mar 2016

Kde radi nakupujete mlieka Nutrilon? Chodíte pravidelne do svojho obľúbeného obchodu, nakupujete na internete alebo preferujete nákup mlieka s ďalšími potravinami? Kupujete naraz viac balení alebo radšej častejšie menšie balenia? Čo je pre vás pri nákupe detskej výživy najdôležitejšie?

Kde najčastejšie/najradšej nakupujete Nutrilon
Strana
z2
bubbles
1. apr 2016

jednoznacne feedo a beriem po 6 - cize cele balenie.. je to cenovo najvyhodnejsie a feedo dava navyse body, ktore ihned pri objednavke viete premenit na darceky 🙂 plus postovne gratis 🙂

gabrielita3
1. apr 2016

Ja kupujem vacsinou v dm a iba velke balenie kedze nam vydrzi max tyzden to male balenie by nam vyslo mozno na 3-4 dni ... 🙂

intrograla
2. apr 2016

My tiež nakupujeme v DM drogérii a už dlhšiu dobu kupujeme trojbalenie Nutrilon Pronutra 3. Ak je nejaká akcia v rámci drogérie, tak kupujem aj viac trojbalení naraz (napríklad teraz bola akcia, že pri kúpe Nutrilonu máme 2 násobok bodov). Pri kúpe detskej výživy je pre mňa dôležitá výživová hodnota, spokojné bruško a z tohto hľadiska nám Nutrilon úplne sadol 🙂

leho29
2. apr 2016

Tak kym sme mali mliecko na predpis, kupovali sme len v lekarni, a tri balenia naraz. Po tom sme zacali kupovat cez internetovy obchod .. FEEDO ale aj MALL. Kedze kupujem hned aj plienky, obrusky atd .. idem podla cenovej ponuky .. NUTRILON mliecko nam sedi, mala je spokojna, rastie , prospieva .. 😉 .. Co sa tyka poctu .. kupujeme jedno max. dve balenia teraz, podla toho ci je v akcii .. mala ma uz 1 ½ roka, tak uz nemame taku spotrebu mlieka, kedze je papkosko a spapa uplne vsetko 💗💖

eliska_nutrilon
Moderátor
3. apr 2016

Hodně tu zaznívá, že nakupujete v drogerii DM - co máte na DM nejradši 🙂?

eliskaevicka
3. apr 2016

Človek tam nájde všetko za primerané ceny,rôzne zľavy. A za rok ušetrí pekne peniažky,keďže dieťa potrebuje toho veľa A stále.preto inú drogériu ani nenavstevujeme.

Strana
z2