icon

Čo pre Vás znamená slovo "Káva"?

marton_popradske
Moderátor
8. nov 2017

Napíšte nám do komentárov, čo pre Vás znamená slovo káva. A čo znamená pre mňa? Je to Pomleté nebo počas skorých ranných hodín, keď sa slnko driape z perín. Áno, priznávam: Som pravý kávičkár a mám to tak rád 🙂 A čo vy?

Čo pre Vás znamená slovo "Káva"?
Strana
z3
matask
9. nov 2017

káva pre mňa znamená chvíľa pre seba ☕

greta123
9. nov 2017

Slovo "Káva" je pre mňa pohoda, relax, energia❤

susanka421
9. nov 2017

bez kávy by som nemohla ani deň začať, je to ako môj ranný životabudič 🙂

phulakova
9. nov 2017

sadnúť si a vypiť ju horúcu s dobrou knihou v druhej ruke

sasules
9. nov 2017

Káva je prvý nápoj,ktorý ponúkam návšteve. Spomeniem si hneď na detstvo,keď stará mama mlela kávu na starom strojčeku,milovala som ten zvuk.

muckom
9. nov 2017

Ranný budíček ... 🙂

cevrik5
9. nov 2017

Relax

foolie
9. nov 2017

K - kúzelná
A - atraktívna(neodolateľná)
V - voňavá
A - aaach som na nej závislá ;)

dadda
10. nov 2017

waw krasne si to napisal, myslim, ze som na tom velmi podobne. milujem vonu kavy, chut kavy, chvile spojene s jej pitim, proste vsetko co je spojene s kavou.

bonovka
10. nov 2017

Zavislost. 😊

ladyaki
11. nov 2017

strach zo závislosti, rozhodnem nechcem dopadnúť ako niektorí " kým si nedám ráno kávu, nežijem"

jahodka8
12. nov 2017

Káva je nápoj, ktorý mi ráno pomáha prebudiť sa. Káva pre mňa tiež znamená príjemné posedenie s priateľmi a aj príležitosť nájsť si priateľov.

lucciiaa
12. nov 2017

Nevyhnutnosť som závislá na káve a život bez nej si neviem predstaviť rano ma prebudí k životu na obed novú silu ist ďalej káva je môj život

monyka92
12. nov 2017

Myslím , že netreba viac rozvíjať 😂😂 len dvoma slovami to vyjadrím 😂😁 čo premňa znamená KÁVA jednoznčne !!! Začiatok dňa ☕️☕️☕️

tinuska31
5. aug 2019

Chlieb môj každodenný a životabudič😍🤪

greta123
6. aug 2019

Káva, jej chuť a vôňa je neodolateľná, deň bez kávy si neviem predstaviť☕

mirpet
6. aug 2019

Káva pre mňa znamená viac než len samotné pitie kávy. Je to každodenný rituál, bez ktorého sa deň ani nemôže začať. S manželom to praktizujeme už roky. Samotné vlastnoručné mletie kávy, príprava kávy, vôňa čerstvej pomletej kávy až po vychutnanie si každého dúška kávy je neodmysliteľnou súčasťou nášho dňa. Takto každý deň, aj dnes o 9:00 si vychutnávame všetko čo k tomu patrí.

petamada
6. aug 2019

kava je jediny cas, ktory mam pre seba..dcera to uz vie, ze ked drzim kavu, tak vie, ze teraz mi ma nechat par minut, aby som si oddychla..a to casto drzim uz prazdnu salku, len aby som si ten pocit relaxu predlzila 🙂

evkano1402
6. aug 2019

život (doslova)

mariachlemendikova
5. feb 2020

Káva ma vie dennodenne nakopnúť v práci. Úprimne ani neviem, ako by som bez nej fungovala :P

greta123
6. feb 2020

@mariachlemendikova Je to súťaž z roku 2017...

acrobaleno
6. feb 2020

Káva? Keď budeš moja...láska ako trám Diega a Palomy a v pozadí majestátne sa týčiace kávovníky.😂 Ale vážne, nič to vo mne neevokuje, pretože kávu nepijem.

Strana
z3