icon

Súťaž o malú knižku s veľkými myšlienkami

marton_popradske
Moderátor
10. nov 2017

Krásne ránko milé dievčatá. Ako hodnotíte tento týždeň tesne pred jeho finále? Máte doma nejakú rozčítanú knihu? Ja viem, ostáva Vám pri ratolestiach málo času. Preto som sa opýtal môjho priateľa, spisovateľa Pavla HIRAXA Baričáka, akú knižôčku by nám venoval do súťaže... VESMÍRNE PRAVIDLÁ. Tak sa volá knižka o ktorú dnes súťažíme. A samozrejme pribalím Vám k tomu aj všetky tri naše zrnkové kávičky: Crema, Classico a Extra špeciál. A Vaša úloha? ... Napíšte nám, akú najlepšiu knižku ste čítali a prečo. Víťaza vyhlásim po obede. Krásny deň 🙂 - JANO

Súťaž o malú knižku s veľkými myšlienkami
Strana
z4
petawoman
10. nov 2017

Každému ako čítam vyhovuje niečo iné a ja nie som výnimka. Zo slov.autorov mam celu zbierku Dominika Dana a Preferujem knihy podla skutočných udalostí a zamerala som sa v posledných rokoch na knihy o holokauste,koncentracnych táboroch a zivotopisoch vodcov ci tych,ktorí prežili. Mohla by som vypísať vela kníh,ale menej náročná a dojímava kniha je Klarina vojna ci Svedectvo plynovych komôr. A pre tych náročnejších Norimbersky proces alebo Dablovi doktori.
....veru myslienky po precitani takychto knih mam rozne a dlho nad tym premyslam,takze nejaké to pohladenie na duši od pana Pavla Hiraxa Baricaka by sa mi hodilo. 🙂
Pekny den

zuzulkalane
10. nov 2017

O medvedíkovi bez mena - momentálne moja najobľúbenejšia - číta ju v tomto čase moja dcéra - druháčka - majú povinne prečítať dve knižky, tak som si ju prečítala aj ja aby sme spolu mohli pár riadkov o nej napísať a porozprávať sa o obsahu.

eda70
10. nov 2017

moja naj knižka bola "Bol som dlho preč" od Kena Keseyho. Bola aj sfilmovaná film Prelet nad kukučím hniezdom. Čítala som ju ešte ako študentka a tento príbeh vo mne rezonuje dodnes. No a samozrejme teraz fičíme na rozprávkach povestiach a rôznych detských príbehoch 🙂

evulienkaslx
10. nov 2017

My s manzelom mame radi Terryho Pratchetta a jeho fantasy knizky zo Zemeplochy. Velmi vtipne rozpravanie, trefne poznamky, relax. Opakovane citame celu zbierku.

robinka84
10. nov 2017

Maly princ...kniha ku ktorej sa stale vraviam a vzdy mi da nieco nove...kniha,ktora so mnou rastie a zije...jednoznacne Maly princ.
Odporucam precitat kazdemu 😉

irenaliza
10. nov 2017

@marton_popradske ja som mamina 4 dcér a na čítanie nemám veľa času, ale aj keď doma večer poriadny neporiadok mám, tak keď dcérky zaspia ja si čajík Váš super urobím a knihu aspoň na chvíľku do rúk zoberiem a pohrúžim sa do sveta fantízie a snov a rozčítanú mám knihu IZBA a každý deň sa teším, aspoň na pár chvíľ strávených s knihou, lebo aj keď dcérky ilujem, ale svet kníh je super a milujem od detstva a aj večer dcérkam čítam ich knihy ich zaspia, je to super, knihy sú naj. pekný týždeň je s Vami, teším sa stále.

kvetinka15
10. nov 2017

Ruediger Schache - Tajomstvo plánu vášho života...veľmi zaujímavá knižka, poskytla mi odpovede na niektoré otázky týkajúce sa životných udalostí, keď som sa pýtala: Prečo sa to stalo práve mne... Odkedy som ju prečítala som vyrovnanejší a šťastnejší človek.

marton_popradske
autorModerátor
10. nov 2017

@janica009 BLAHOŹELÁM k výhre. Pošlite mi prosím do správy poštovú adresu. Pekný deň. - JANO

marton_popradske
autorModerátor
10. nov 2017

ĎAKUJEM všetkým za tipy na dobré knihy, knižôčky a rozprávky. ĎAKUJEM. Krásny deň ešte. - JANO

michi2912
10. nov 2017

Mne sa najviac páčili Dan Brown - Anjeli a démoni, Bod klamu. Úžasne dobrodružné, nekonečný priestor na upustenie fantázie, prežívanie spolu s postavami, priam stotožnenie, taká má byť správna kniha - podľa mňa 😝

tarvika
10. nov 2017

Za mna asi Maly princ. krasna kniha, aj pre deti a najma pre dospelych.

anjeliknitra
10. nov 2017

Aktualne citame Zvedave maciatko a vela inych detskych knih 🙂

dadda
10. nov 2017

momentalne prezivam dost tazke obdobie, preto je najlepsou knihou pre mna aktualne Vrchy a udolia, je o tom, ze vrchy su dobre casy a udolia zle casy a treba mysliet pozitivne aj v udoli a tvorit si tak zaklad pre buduce dobre casy. psychicky mi velmi pomaha

sibrez
10. nov 2017

Určite šlabikár šťastia <3 stretnutie s Palkom pred pár rokmi bolo nezabudnuteľné a odvtedy mám rada každú jeho novinku. 🙂

soulmejtka
10. nov 2017

Kniha od Jorge Bucaya - Porozpravam ti... Pozical mi ju kamarat, pretoze sa uz nikde neda kupit, je beznadejne vypredana, tak ju mam aspon oskenovanu. Krasna, inspirativna, cloveka nuti zamysliet sa nad mnohym vo svojom zivote...

marton_popradske
autorModerátor
10. nov 2017

@sibrez pozdravím ho. Odkážem mu 🙂

pompadoure
10. nov 2017

@marton_popradske

U mňa je víťazom kniha: Rukojemník ISIS - 13 mesiacov v zajatí teroristov
Puk Damsgardová
Otvorila mi oči a pohľad na okolitý svet.

erikaemkina
10. nov 2017

@janica009 Janka blahoželám a teším sa 🙂

sticker
miskah105
10. nov 2017

momentálne je to skarede kacatko a tri prasiatka mojmu Kubinovi 😁

cupakabricka
10. nov 2017

vyherkyni blahozelam

sticker
janica009