Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Ja by som chcela vyskusat Maté,pretoze este ako pubertiacka som pozeravala telenovelu Divoky anjel a tam tento caj pili stale...uz vtedy som ho chcela vyskusat ale nikde som ho u nas v obchodoch nevidela... 😉 a som rada ze uz je aj u nas a ze je to Popradsky cajik,lebo tie mam najradsej 👍
Závor a Acai je vynikajúci, ostatné som ešte nemala možnosť ochutnať :/
Chcela by som ochutnať príchuť Maté. Prečo? Mám rada nové príchute a v tomto chladnom období čaje vôbec. Neustále mám nejaký pripravený. Aj v obchode vždy zablúdim medzi čaje a hľadám si nejakú novú príchuť. Čaje sú moja srdcovka. Často si čaje vyberám aj podľa ich účinkov a teraz energiu a povzbudenie potrebujem. Takže určite príchuť Maté.
Ja zbožňujem čaje, takže ochutnala by som všetky, ale keďže mám vybrať jeden a vzhľadom na to, že som v očakávaní, a mám pocit, že nejak zabúdam ( ospravedlňujem to tzv. Tehotenskou demenciou ), tak jednoznačne Ginko 😀
Za mňa Pu-Erh, chutí vynikajúco a Maté, ten som ešte nikdy nepila, tak by som chcela skúsiť.
Moje oblubene su zazvorove, skvely je zazvor a baza. Drobec este nepije tieto cajiky a nakolko je trochu chory tak on momentalne strieda detsky uvolnujuci s cajikom chripka a nachladnutie 🙂
Ahoj, teraz máme chrípkovú domácnosť, takže by nám bodol čaj zázvor citrón. Ale pravdaže sa potešíme a radi ochutnáme aj ostatné....
My čaje milujeme. Všetky by sme radi vyskúšali. Pre nás je čaj neodmysliteľnou súčasťou dňa, či je leto alebo zima. 🙂
Za mňa zázvor a baza, a prečo? Lebo milujem bázu z ktorej každý rok robievam sirup podľa 30rocneho receptu a milujem zázvor kvôli jeho stiplavej chuti a tento čaj musí byť skvelí,keď sa spoja také dve vynikajúce chute.
Určite by som ochutnala zázvor a baza. A prečo? Milujem bazu a zázvor sa skvele hodí do tohto zimného obdobia plného chripok. 😉
vsetky. Milujem caje a aj manzela som na nich naucila...... vypijeme aj 3 litre ovocneho/bylinkoveho caju denne obaja. 👏👍😵
Urcite Mate, pretoze je to zivotabudic, v cajovniach sme ho vzdy pili ako kofeinovu bombu, aj pred skuskami na vyske sa tradovalo, ze po mate clovek vydrzi tri noci nespat. A teda my ako matky nepotrebujeme rano asi nic viac akutne nez energiu.
zázvor a baza v tom to chladnom počasi zahreje a možno aj vylieči kedže každu chviľu sme chorý
Ja zázvor citron. Mnam. A teraz v tehotenstve je zázvor pre mňa pomocník veľký. Hlavne poranu mi pomáha pri nevolnostiach. A ešte zázvor bazový je tiež súper.🙂
Dcerka na caje velmi nieje ale minule sme objavili cajik banan/cucoriedka a ten jej velmi chuti.Ochutnali by sme urcite aj ine netradicne ovocne kombinacie.
ja by som si dala Ginko.vsade pocuvam nan chvaly,tak by som vyskusala 😉
okrem toho casto zabudam, vtedy sa mi dcery smeju,ze si mam kupit Ginko.Tak by boli prekvapene ze uz mam 🙂
Ale nepohrdli by sme samozrejme ani ostatnymi cajikmi 😉
Ja by som rada ochutnala pu-erh
Ja by som si rada dala Pu-Erh, kedze uz neviem kolky januar po sebe zacinam s chudnutim a v maji si aj tak vzdy poviem ze uz to do leta nestiham, naco sa stresovat :D mozno by ma pitie caju nastartovalo aj k cviceniu ;)
Ja, by som si dala Gimko v pondelok, v utorok mate, v stredu pu-erh, vo stvrtok zazvor+citron, v piatok zazvor+acai, v sobotu zazvor+baza a v nedelu mi vyberte vy 🙂
Dakujemmmm
Určite by som privítala Maté, keďže ma milá pani zima obrala o všetku energiu, Ginko pretože bez tej energie občas zabúdam aj na to, aký je vlastne deň a Zázvory so všetkými príchuťami, pretože na toto obdobie sú úplne žiadúce pre každé hrdielko..."naplním všetky svoje šálky Popradom " 🙂🙂👏
Ja by som si dala Mate, aby som mala silu a energiu na deti po cely den. ;)
Zázvor , prečo lebo Zimné dni su dlhé , kedže s dcérkou radi vonku šantíme tak ten čajík by Nás potešíl
Pu erh spalovac tukov .... Po sviatkoch a pred letom uplne super 🙂
Ja by som si dala ginko na pamäť keďže som už 5 rokov na materskej dovolenke😀 ďalej zázvor ako prevencia V tomto zimnom počasí aj rada by som všetky vyskúšala. 😉
Na ráno jednoznačne maté, aby ma naštartovalo do nového dňa a počas dňa na striedačku ginko na pamäť, pu-erh na chudnutie a zázvor na zahriatie v tejto nekončiacej zime 🙂
Ja by som rada ochutnala mate .nakolko teraz v zimnom obdobi sa u nas len caj pije.
Ja jednoznačne Maté - energia a povzbudenie, pretože chuť maté veľmi milujem a hlavne potrebujem ráno nakopnúť, povzbudiť, naštartovať a byť plná energie, po dlhotrvajúcich ťažkých zdravotných problémoch som bez energie, vyčerpaná a rána sú náročné, takže myslím,že jediná možnosť ako ma nakopnúť je správny výber čaju resp. nakopávača, keďže maté obsahuje viac kofeínu ako káva a chuť čaju je omnoho príjemnejšia, podporí mi imunitu, zlepší trávenie, posilní telo aj dušu, čo viac si želať.
@monika11m nech sa páči so zázvorom 🙂
U nás vyhráva jednoznačne baza a citrón.Skvelá citrónová chuť.Ale určite by sme ocenili vyskúšať všetky príchute.Určite sa potešíme.☺

Tazke vybrat len jeden. Najradsej by som ochutnala vsetky. Milujem popradsky caj. Ale u nas v dedine bohuzial novinky objednavaju asi tak po roku ked uz ani novinkou nie su. Rada by som ich ochutnala HNED!!!!😉