MEGA súťaž - POWER ženy - ktoré 3 z Vás to budú ? 🙂
Milé mamičky a žienky ! Stále sa tu medzi vami nájdu,ktoré ešte nevyskúšali naše výrobky. Musíme to napraviť.
Napíšte nám tri veci,ktoré by ste radi od nás vyskúšali a prečo 🙂
My z Vás v nedeľu vyberieme 3 šťastné výherkyne ! Myslím,že to stojí za to 🙂
vyberajte z http://powerlogy.com/
Vase vyrobky nepoznam a kedze mam rodinu rada by som spolu s nimi vyskusala bio panensky kokosovy olej, organic espresso a bio cejlonsku skoricu 🙂
Mňa by potešili Vaše Organic Cacao almonds - milujem mandle, a tieto musia byť úplná mňamka, s čokoládou Fino de Aroma 🙂
tiež by som chcela vyskúšať Vašu raňajkovú kašu - no a aby bola krásne voňavá, tak aj cejlónsku škoricu 🙂
tak my by sme radi vyskusali mandlove maslo, espresso a bio panensky kokosovy olej 🙂 tak snad sa stastie usmeje 🙂
Kokosový olej som ešte neskusala🙂 mandľové maslo a škoricú 🙂 škorica je super w káwe 🙂
Ja by som rada vyskúšala všetko z Powerlogy, no ked si mám vybrať iba tri výrobky, tak cacao almonds - biomandle v tmavej čokoláde sladenej cukrom z kokosových kvetov, kokosové maslo a cejlonsku škoricu.
ja by som najradsej vyskusala mandlove maslo... uz pri jeho popise sa mi zbiehaju slinky 🙂 dalsia vec by bola asi kava. nie som velka kavickarka, ale urcite by som sa dala ukecat na salku BIO arabici a obnovila ritual kavickovania v nasej rodine, kedy sme boli vsetci pokope, pokecali a vychutnali teply mok 🙂 a do tretice by som mozno vybrala BIO mandle - cacao almonds, aj ked vyber je tazky lebo najradsej by som si z kazdeho dala aspon trosku 🙂 a z niecoho aj viac 😀
Keďže dcérka netoleruje mlieko a výrobky z neho, tak by som najradšej vyskúšala kokosové maslo, ghee maslo a mandľové maslo
@slavaf ako by ste teda zacali s kokosovym olejom. Co vas motivuje zaradit ho do jedalnicka ? Ake oleje pouzivate v sucasnosti ?
@chevron tak to je pre nas vyzva...ale suhlasim, ze je menej producentov, alebo dovozcov na ktorych sa da spolahnut...Vidime totiz ako sa obchoduje s kokos olejom a podobnymi vecami na svetovom trhu a nam zalezi na udrzatelnosti a kvalite. Tak mame drahsi olej, lebo to nerobime masovo a snazime sa podporit konkretnu farmu na Sri Lanke. Mame tak vsak ale aj istotu ze mame cerstvy olej len top kvality. Samozrejme najlepsie sa presvedcite ked vyskusate...My to mame natestovane a sami vsetci denno denne pouzivame a tak nemam problem dat aj 100% navratnost penazi ..najma ked sa jedna o e-shop a trosku berieru, ze co ak kupim a nebude mi chutit. 🙂 Alebo ze sa sklamem...toto nemoze byt heheh
@majik66 prosim pozrite si stranku a len prezradte aka je vasa motivacia vyskusat nove veci...Hladate chut, alebo aj funkcnost...alebo cim vas oslovuju nove nie standartne potraviny?
@jadeka prosim napiste ak by ste ich dostali ako by ste ich pouzili...Rovnako, ze co vas najviac motivuje skusat novinky a mozno netradicne potraviny
@marecek1 skoricu vam garantujem intenzitu a mandle ste uz skusali nase, ze viete take speciality ako Fino de Aroma...toto bezne ludia neriesia pri cokolade...odkial viete take info ?
@sisi208 poznate nasu kavu ? Aku chut ocakavate, alebo podla coho si vyberate vasu kavu ? PRedpokladam ze instant a kapsule neriesite...
@wewussh preco ste este neskusali kokos olej? Ako nejde o nas, ale celkovo? Co vas odradilo? Alebo ake oleje doma pouzivate ?
@zuzkabeno poznate nase produkty? Uz ste nas chutnali? Kokosove maslo je novinka, pouzivate ho v kuchyni ?
@hlaura super ...ten ritual musime obnovit 🙂 Mate doma kavovar, alebo ako si pripravujete kavu? Nie je bio kava ako bio kava...aku chut, alebo vlastnosti ocakavate od vasej znacky kavy? A mandlove maslo uz asi pouzivate, alebo ani nie ?
@bzzzz presne ste teraz trafili na problem, ktory som riesil aj ja ...
Ako zabezpecit moznosti pre ranajky a snacky, tak aby boli naozaj pre kazdeho a nemuseli ludia riesit studovanie detailne etikiet a tak ...
Aj preto sme si stanovili kriteria, ze produkujeme bez lepku, laktozy, cukru a konzervantov. Takto je to istota...
Ma vasa malicka rada kasu ? TAkzu ze by ste jej s kokosovym mliekom, mandlovym maslom a bananom urobila...toto je uplna lahodka 🙂
@dusanplichta este nazorne 🙂 a recept najdete tu: https://powerlogy.com/recepty/category/recepty/...
@dusanplichta Zatiaľ som o Vašich produktoch len čítala na internete, preto som písala aj do otázky, ktoré tri produkty by som chcela vyskúšať. Kokosové maslo som videla u kamarátky, ale neviem presne aká značka to bola.
Milujem Organic espresso - vyskúšala som ju s kokosový olejom a chutí perfektne.
Teraz mám v pláne objednať mandľové maslo, kokosové maslo (dcérka nemôže mliečne výrobky) a kokosový olej. Ten mám vyskúšaný z nimi balenia a veru sa osvedčil 🙂
Dušan držím palce nech pokračuješ stále vyššie, super blog - ktorý keď mám čas rada čítam, je tam plno užitočných informácií.
@dusanplichta ja doma skoro vobec nepijem kavu, iba v kaviarni 🙂 lebo doma mame iba taky... ehmm nemenovany kavovar na capsule a mne nevyhovuje ze tie kavy su take horke. :( potom si dam vela cukru a uz je to onicom, to uz mozem pit sladku vodu 😀
v buducnosti urcite planujeme ale investovat do dobreho kavovaru, ktory bude cerstvo mliet, nakolko priatel denne vypije aj 3-4 salok.
mandlove maslo som este nikdy nepouzila, ale mandle ako take mam veeelmi rada 😀
@dusanplichta takze vyuzitie by som hladala v kuchyni pre moje tri deticky,aj ked presne este neviem ako,preto by som sa teda s tymito produktami blizsie spoznala a vyskusala ich chut a moxnosti na co vsetko sa daju pouzit
Dobrý deň @dusanplichta 🙂
Tak to naozaj stojí za to napísať a možno sa šťastie usmeje aj na mňa 🙂
Rozhodne ma zaujal POWER MCT olej. To vyzerá veeeeľmi super. Ja som taká náchylná na takéto vecičky🙂
Určite by som vyskúšala aj Vaše Ghee.......robíme ho s mužom poctivo doma, tak reku či ste lepší😨)
A do tretice by som rada ochutnala Mandľové maslo.....to by som určite urobila super koláčik alebo cakepops...hmmmm....určite dodá nezabudnuteľnú príchuť. A hlavne všetko je zdravé, takže spĺňa moje nároky 🙂 🙂
Už mi zostáva počkať do nedele.....želám krásny deň
Dobry deň, ak by sa na nas usmialo stastie 🍀rada by som vyskusala Organic espresso,kokosovy olej a kokosové maslo isto by sme na 100%doma všetko otestovali a zhodnotili keďže kokosovy olej je možné využiť aj inak ako v kuchyni.pekny deň zuzana 🙂
@dusanplichta s označením Fino De Aroma som sa už stretla, viem, že to zaručuje jedinečnú chuť kakaa, preto som zvedavá na chuť tých mandlí. Ešte som tie Vaše nevyskúšala.
Ja by som rada vyskusala Bio panensky kokosovy olej, mandlove maslo a morning mix.
Aj ked sa snazim varit zdravo, este som nenasla odvahu vyskysat napr.kokosovy olej, hoci sa uz dlsiu dobu chystam, nepoznam nejaku serioznu znacku a bala som sa ze za tu cenu nedostanem ocakavanu kvalitu.
@dusanplichta Teraz používam hlavne olivový olej, občas repkový, ale kolegyne mi odporúčali kokosový, že je vhodný doslova na čokoľvek a veľmi zdravý.
Ja by som rada vyskúšala kokosový olej, veľmi sa chváli medzi mamičkami. Priznám sa neviem pochopiť prečo, veď predtým nám stačila aj bravčová masť alebo klasický olej. Čoraz viacej sa preferuje zdravá výživa, chápem. Keďže ani nevieme niekedy presne čo si v obchodoch kupujeme. Je to smutné. Ale som rada, že aspoň som dostala príležitosť, a keď sa šťastie usmeje na mňa tak môže byť, že ho aj naďalej budeme kupovať, keď nám zachutí.

No fesaci. Takze ghee maslo! mandlové maslo ! a mct olej! tieto veci musia byt! kokosovy si nosím z indonezie v tej najlepsej kvalite, aj rozne ine vyrobky, tak ukazte teda co mate, ci sa oplati menit na Vase produkty. ale palec hore, dnesne potraviny co sa predavaju je jeden odpad...🤘🏻