Spomínate si na nejaké nepríjemnosti či nehody pri praní...
Spomínate si na nejaké nepríjemnosti či nehody, ktoré sa vám prihodili počas prania? Podeľte sa s nami!

Nezabudnuteľný zážitok - manželove zabudnuté fungel nové cigarety v montérkach.... oprate na 90°, potom samozrejme nastalo dvojhodinove čistenie práčky
Ano. Pri prvom praní som vytopila pivnicu susedom - hadica z pračky išla do vane a nejako sa vyšmykla tým prúdom vody, tak to tam bolo ako v jaskyni lebo škárami v podlahe voda nejako pretekala do pivnici susedom tak pomalšie a aj v kúpeľni sme mali vodu všade, aj na chodbe.
Vlnený svetrík som oprava v normálnom prášku na pranie s inými vecami s bavlnou a originál vlnený svetrík sa mi zrazil z čísla M na detské číslo 146.
Raz sa nam stalo ze sme si znicili plavajucu podlahu v chodbe a kuchyni. Ked sme ju vymenili, stalo sa to znova. Staci nedat hadicu z pracky do vane a je to. O par minut uz je voda takmer v celom byte. :D

Neznasam vreckovky a papieriky :D Inak mam cerstvy zazitok, zahradne veci sme davali prat, rovno zablatene, nik to nekontroloval viditelne a ja plny bubon matiek (rozumej tych matiek ku šróbikom), skoro ma vystrelo.. inak taka bezna vec, mala mi hodila kozenu topanocku medzi biele pradlo uz nachystane na pranie, a zafarbila ta koza vseeetko na ruzovo.. a tak :D no stava sa... :D Alebo vyjazd opravaja, piska ERROR, pracka nejde... nevieme kam skocit, plna pradla.. pride, pozrie, zatlaci hadicu, vezme 50EUR a odchadza :D nuz ak mate neviditelny problem s prackou skontrolujte tie hadice vzadu :DDDD