icon

Zabudli ste vložiť nejaký kus oblečenia do práčky, no tá už bola zapnutá?

samsung_tomas
15. mar 2017

Už sa vám stalo, že ste zabudli vložiť nejaký kus oblečenia do práčky, no tá už bola zapnutá? Aké ďalšie situácie vás vedia vytočiť v spojitosti s praním?

Zabudli ste vložiť nejaký kus oblečenia do práčky, no tá už bola zapnutá?
Strana
z2
majik66
16. mar 2017

stane sa 🙂 asi kazdemu

lucik194
16. mar 2017

kamienky v pracke co deti nevylozia z vrecka a potom cele pranie tie kamienky hrkocu alebo este horsia je papierova vreckovka v tmavom pradle....

moonglow
16. mar 2017

ak zabudnem vlozit nejake pradlo, tak praci cyklus normalne zastavim - nejde to v akejkolvek faze cyklu, ale vacsinou ano (pracka mi vzdy napise, ci ma dnu pusti alebo nie) a jednoducho ten chybajuci kusok vlozim 😉 žiadny problem ... zn. Siemens

inak ma pri prani nahneva hlavne to, ked pracku zabudnem zapnut 😀

gabikas82
16. mar 2017

Pravidelne sa mi stáva, že niečo zabudnem. V tej rýchlosti a popri ďalších iných činnostiach čo robím....:-P mám spredu plnenú práčku a už ni dohodiť počas prania nejde. Takže ma to vždy poriadne vytočí :'(

ask
16. mar 2017

...namocila som dopredu bundu v umyvadle pred pranim, po case som prisla, nasypala do pracky prach, nastavila, zapla.... a ked som sa otocila, bunda bola este stale v umyvadle🙂

tarra6
16. mar 2017

@ask ja som si zase raz večer nachystala do práčky, prišla som z roboty zapla práčku ... Práčka vyprala, vyberám a nejako nevonia ... No zabudla som nasypať prach tak oprala v čistej vode.

ask
16. mar 2017

@tarra6 Setris😉

viera27
16. mar 2017

mam spredu plnenu pracku a normalne to ide. dam pauzu, otvorim dvierka, vhodim pradlo a perie dalej. No problem.

cmulinko
17. mar 2017

Ziadny problem...zastavím pranie a otvorím dvere.

simca06022011
20. mar 2017

Mna nevytoci to ked zabudnem, hodit dnu jednu handru, vytoci ma ked vsetci vedia ze sa perie, pozbieram pradlo po celom dome a nasledne o pol dna najdem niekde hodenu kopu do prania... slak ma ide trafit. Ak zabudnem a je zaciatok cyklu strcim to tam este, ak nie pojde to s dalsou kopou... :D

Strana
z2