Zabudli ste vložiť nejaký kus oblečenia do práčky, no tá už bola zapnutá?
Už sa vám stalo, že ste zabudli vložiť nejaký kus oblečenia do práčky, no tá už bola zapnutá? Aké ďalšie situácie vás vedia vytočiť v spojitosti s praním?

kamienky v pracke co deti nevylozia z vrecka a potom cele pranie tie kamienky hrkocu alebo este horsia je papierova vreckovka v tmavom pradle....
ak zabudnem vlozit nejake pradlo, tak praci cyklus normalne zastavim - nejde to v akejkolvek faze cyklu, ale vacsinou ano (pracka mi vzdy napise, ci ma dnu pusti alebo nie) a jednoducho ten chybajuci kusok vlozim 😉 žiadny problem ... zn. Siemens
inak ma pri prani nahneva hlavne to, ked pracku zabudnem zapnut 😀
Pravidelne sa mi stáva, že niečo zabudnem. V tej rýchlosti a popri ďalších iných činnostiach čo robím....:-P mám spredu plnenú práčku a už ni dohodiť počas prania nejde. Takže ma to vždy poriadne vytočí :'(
...namocila som dopredu bundu v umyvadle pred pranim, po case som prisla, nasypala do pracky prach, nastavila, zapla.... a ked som sa otocila, bunda bola este stale v umyvadle🙂
mam spredu plnenu pracku a normalne to ide. dam pauzu, otvorim dvierka, vhodim pradlo a perie dalej. No problem.
Ziadny problem...zastavím pranie a otvorím dvere.
Mna nevytoci to ked zabudnem, hodit dnu jednu handru, vytoci ma ked vsetci vedia ze sa perie, pozbieram pradlo po celom dome a nasledne o pol dna najdem niekde hodenu kopu do prania... slak ma ide trafit. Ak zabudnem a je zaciatok cyklu strcim to tam este, ak nie pojde to s dalsou kopou... :D

stane sa 🙂 asi kazdemu