Ako deti? Ozaj stáva sa vám že zabudnete vybrať bielizeň z práčky? Večer zaspíte?
Ako deti? Ozaj stáva sa vám že zabudnete vybrať bielizeň z práčky? Večer zaspíte? Viete o tom, že SAMSUNG AddWash™ vás upozorní, že máte doprané a máte vyvešať (pokiaľ teda nemáte našu sušičku od SAMSUNG-u?) Ale aj tak 🙂

Mne sa to stáva tak každý tretí krát čo periem 😂😂 Bolo by fajn keby ma vedela upozorniť ale to by mi asi musela zavolať alebo sa postaviť a prísť za mnou, že už som doprala 😂
jooj tak to sa mi stava casto 😉
Nasa oznamuje a neni samsung, ale mne sa to nestava, ze by som zabudla. Nikdy sa mi to ozaj nestalo.
Ja to totiz celkom vedome, niekedy, ked som total unavena a skoro polomrtva, spravim 🤣
Pravidelne sa mi stava, hlavne ked dam prat tak neskor, zaspim, potom sa v polospanku vykopem z postele, umyjem si zuby a idem nazad a rano pridem do kupelne a mozem dat znova 😂
dobry vecer.
ano stava sa aj mne.... hlavne vtedy ked periem ku veceru a potom mam ine starosti, prid e vecer a ukladam malu spat, som rada ze konecne je klud a tak zadriemem aj ja a pradlo ostava tak.... ale rano dam pranie este raz a je vsetko ok.... aj teraz mi nedavno dopralo takze ste mi prave pripomenuli ze musim povesat kym pojdem spat 🙂😀😝🙉
Tak akoze pan Samsung ale sorry, to pipanie na konci programu nie je predsa nijaka novinka. A za mna, islo ma z toho porazit, tak som to vsade vypla. Na vsetkych spotrebicoch (no jo, okrem jogurtovaca, tam sa to neda vypnut ale nastastie pipne len raz grrrr). Dve pracky, susicka, umyvacka. Nastastie sa to da vypnut na vsetkych. Dokonca jednu pracku mame uz od roku 2004!!!!! (fuuuuu ta si uz svoje odsluzila, ale este sa jej nejak nechce do penzie, perie dalej ako diva 😂) a na tej som to tiez vypla, lebo mi to pipanie islo na nervy (a to sme vtedy este ani deti nemali).
Stáva sa to občas aj mne, preto periem väčšiou cez deň a mám aj malého pomocníka, ktorého strašne baví nakladať a vyberať veci z pračky. Takže ho
trochu aj týmto zabavím.

To je nejaká novinka, že pračka oznámi, že doprala? Mám pračku aj sušičku už vyše 10 rokov, čiže riadne vykopávky a oznamujú mi to, majú rozdielne melódie, takze viem, ktorá skončila. Ak človek nie je doma, tak mu ani pipanie nepomôže, ale zatiaľ sa mi nestalo, žeby som niekoľko dni zabudla, že tam mám prádlo, po pár hodinách sa nič nedeje, vyberiem, dám sušit. Ak zabudnem veci v sušičke spustím si freshen up, aby som to nemala pokrčené a je po “probléme”