Dostali ste niekedy ako celá rodinka darček práčku? Ak nie, čo tak si ju zaželať?
Dostali ste niekedy ako celá rodinka darček práčku? Ak nie, čo tak si ju zaželať? Akú by ste potrebovali.

My nie, asi sme až tak velmi neposluchali 😂🙏🏻 Ale ze by potesilo, to je myslim uplne jasne...niekedy by som aj chcela aby sa tato stara uz pokazila, ale potom konieckoncov si poviem, ze este slúži viac než dobre...a mame momentalne kde investovat peniaze s druhym babom co pribudne co nevidiet, takze v skutocnosti dúfam ze tu s nami este bude dlhoooo 🙂
JA si želám novú práčku najlepšie aj v kombinácii so šušičkou, lebo prádlo po vypratí mi momentálne stále vonia "stuchnuto"-asi voda poriadne neodtečie a potom tam zatuchne. Som z toho smutná a musím prádlo po zavesení striekať osviežovačom vzduchu, tak preto chem novú práčku. nikdy som nič nevyhrala.
Nedostali sme nikdy pracku, čo si nekúpim sama tak nemám, nová práčka by sa mi veru zišla a najlepšie by bolo aj so sušičkou 2 v1, ja perem jazdy deň a teraz v zime so sušením prádla to je katastrofa.

Aj ja by som sa takemu darceku potesila ☺