Koľké z vás vysávanie baví a pre ktoré z vás je to len nevyhnutná povinnosť?
Koľké z vás vysávanie baví a pre ktoré z vás je to len nevyhnutná povinnosť?

Su dni ked ma bavi ale ked treba každu chvilku vyberat vysavač tak ma to už nebavi hlavne pri chlapcoch stale je co vysavat🙂
Vysávam lebo musím...🙄 pri malom dieťati je to stále dookola. Nepamätám deň kedy som nevysavala🙏
mna vysavanie bavi... ale nevysavam casto... mame hlavne podlahu takze skor metla a handra...stale za kazdym vyberat vysavac,,,, ma nebavi.... 🙄 ale za to u rodicov sa vysava castejsie.... nasa mala izabel na navsteve bud natrusi nieco z rohliku alebo aj tie nase vlasy su vsade... 😉 proste patri to k upratovaniu tak sa vysavacu clovek nevyhne ak chceme mat cisto a izabelka moze tak sa v klude hrat aj na zemi... 😉
Nebavi - je to nevyhnutna povinnost 😂 😂 Pouzivam DYSON - co je skvela technologia, ale rozmyslam ze si kupim roboticky vysavac a bude na chvilu postarane 😂
zabudla som dodat ze mame aj havka takze obcas musim vytiahnut vysavac castejsie , ide to lepsie ako s handrou 😀😝🐶
Mame doma dlhosrstu macku, takze vysavame velmi casto.. Nielen podlahy ale aj postele, sedacku a skrabadlo. Teda aby som bola uprimna.. vysavame znamena, ze vysava manzel. 😁
nemám rada vysávanie - je to nevyhnutná povinnosť...
Milujem vysavanie pretoze potom mam.neskutocne dobry pocit z cistoty 😀
ako kedy :D
Pre mna ani jedno... je to proste pomoc. Povinnost to je, robit sa to musi, radost to je tiez, lebo je to jednoduchsie ako hocico ine... proste pobeha clovek, povysava pomaly od plafona po zem, pod skrinou, pod stolom... a radost z toho poriadku je neopisatelna v mojom priapade :D a aj nestastie ked i vbehne do domu stádo z vonku (tj dcéra, susedia, pes... ). Vysavac sa u nas ani neodkladá nikam, mám ho vždy po ruke... kedysi putoval do skrine.. momentom ako sa nasa rodina rozrastla o clena, zacali sme byvat viac doma ani sa tym nezatazujem, Povysavame aj kazdy den 🙂 najhorsie na vysvani je podla mna prave to odkladanie, prenasanie,...
Moj sen,aby za mna vysaval niekto iny a nebral by mi ten cas,ktory nemozem byt s detmi
niekedy je to pre mňa relax keď môžte vypnúť nad ničím neuvažovať len tak hýbať rukou hore dole, ale niekedy keď máte plno inej práce, s inými vecami a ponáhľate sa, vtedy vysávanie nenávidím :D 🙂
nutné zlo...Vysávame kvôli deťom aj 2 krát denne....Nie žiadne alergie to nie sú, len narobený neporiadok....
Podľa nálady a času... niekedy si ho užijem, a inokedy nasilu 😜
Niekedy ma vysávanie baví. Len pri deťoch je to trošku dlhšie, lebo najskôr musím upratať zo zeme ich veci - hračky, dieliky stavebníc aj kúsky plastelíny. Mám aj jedno väčšie 13-ročné dieťa, ktoré rado vysáva, takže nemusím už vysávať vždy len ja. Momentálne robíme omietky v jednej izbe a na chodbe, takže prachu je viac než dosť a treba vysávať viac ako inokedy. Dnes sa na to vysávanie chystám zasa.
zvyknem vysávať každý druhý alebo tretí deň podľa potreby, ale asistuje mi pri tom 2r syn a tiež mi vysávanie spríjemňuje aj vôňa z parfému do vysávača 😉, takže áno, baví ma to
keby sme mali kvalitny vysavac tak by ma to bavilo ☹
Ja rada vysavam :D no môj drahý ešte radšej takže mu nechávam žezlo 🙂 teraz vysávame tak 2krat do týždňa no o chvíľu malička začne lozit tak budeme musieť každý den
Beriem to vsetko upratovanie ako relax PRI ktorom nemusim o nicom premyslat e ste spalim nejake kalorie
Nemám ho rada poriadok vydrzi chvíľu bordel dlhooo omrvinky prach vlasy stále niekde niečo niekedy vysavam aj 3xdenne
Mám 2 male detičky takže u nas sa vysava aj 2x do dňa,ale baví ma to, akoby ma ten zvuk vysávača ukľudňoval a mám dobry pocit keď su aspon chvíľu dlážky bez smetí ☺
Mna vysavanie moc nebavi. Ale bavi ma na nom to ako vsetky tie omrvinky, spinky, prach... miznu prec z povrchu 😁💞 a za nim.ostava len cistucko 💝
Mňa vysávanie baví 😃 Vysávam 3x denne. ( svetlý koberec + malé dieťa = zlá kombinácia 😄 )
U nás vysáva manžel z lásky ku mne nie k vysávaniu 🙂
To predošlē malo byť k tej druhej diskusii, a sem: vysávanie ma nebaví asi s tyčovým vysávačom by bavilo viac 🙂
Berieme to u nás doma ako povinnosť keďže pri synovi je stále čo vysávať. Pomaly začínam pozerať robotické vysávače, čo by každý deň počas našej prechádzky povysával a my už iba doladili chybičky 😀
Ja vysavam veľmi rada a často. omrvinky, vlasy a smeti neznesiem,lebo moja dcérka sa hrá na podlahe😉
Ano vysavanie ma vzdy bavilo a teraz pri malej vysavam skoro kazdy den a na prekvapenie ma to bavi. Paradoxne mala sa vysavaca boji. Tak vysavam, ked je vonku to si potom aj zaspievat mozem a ze mi to s tym vysavacom ide.. HAHAHA😀

Mna vysavanie neskutocne bavi.
Ako dieta som vyrastala v 10 izbovom dome kde vysavanie bola naozaj fuska .Ked som povysavala poslednu izbu v tej prvej uz bol neporiadok,ktory narobili moji bratia.Teraz byvam v malom bytiku.Vysavanie je uz hracka ,ale vysavam casto,kedze mam velmi dlhe vlasy a tie su vsade 💃